Puiuti de Sept-Oct 2011

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simmo spune:

salutare!
sunt si eu o burticutza mica de 5 sapt si un pic - ma primiti la voi?
sa dea DD sa ajungem toate cu bine pana la 40..., sau macar pe-aproape

Mergi la inceput

pentru liza - imi pare tare rau ca a trebuit sa treci prin asta... iti doresc refacere grabnica si o sarcina usoara si bebe sanatos cat mai curand

Mergi la inceput

andra@, bafta maine la dr! in mod normal ar trebui sa se vada clar la peste 6 sapt... de aceea nici noi n-am facut programare inca, astept sa mai creasca un pic; va inteleg nerabdarea, si eu abia astept sa ne vada nenea dr. si sa ne spuna ca totul e in regula

Mergi la inceput

liza, am si eu o buna prietena care isi doreste tare un bebe, si care, din pacate, a suferit 2 operatii din pricina a 2 extrauterine
iti doresc multa sanatate si sa nu mai treci prin asa ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

simi bine ai venit printre noi tu cate sapt ai? ai fost la eco? ce simtome de graviduta ai?

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
6+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andr@

simi bine ai venit printre noi tu cate sapt ai? ai fost la eco? ce simtome de graviduta ai?

6+

multumesc de primire! la mine te-ai referit cand ai scris simi, da?
am 5 sapt si un pic, dar simtome nu prea, foarte rar o vaga senzatie de greata; e abia la inceput, se intensifica mai incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

liza imi pare sincer rau..., noi suntem alaturi te tine

camady eu am fost la eco la 5 saptamai si 6 zile si mi-a vazut sacul dar nici mie nu mi-a zos ceva de embrion, asa ca stai linistita

Simmo bine ai venit si sarcina usoara iti doresc

Fetelor eu azi dimineta am ce senzatie urata , si am greturi in permanenta.Am si o veste buna am concdiu medical 3 saptamani sa sa creasca fara stres.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 6+.
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

voi luati acid folic? cele care ati fost la dr. v-a spus?
eu n-am ajuns inca, dar acid folic iau; se ia pana prin sapt 12-14 max

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Simmo bine ai venit si sarcina usoara iti doresc

Fetelor eu azi dimineta am ce senzatie urata , si am greturi in permanenta.Am si o veste buna am concdiu medical 3 saptamani sa sa creasca fara stres.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 6+.
Doamne, ajuta-ne in continuare!

multumesc, racheel!
imi pare rau ca te necajesc asa tare greturile... e bine, ca o sa fiti linistiti, tu si bebe, 3 sapt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

da simo, cred ca iti datorez un miel asa si eu, nu prea am simtome, sanii cand ma dor cand nu ma dor, insa am o oboseala cronica, somnolenta, senz de greata, si zici ca stau sa cad jos din picioare dar ce nu suporta mami ptr puiul ei? racheel ce mai faci?

6+

Mergi la inceput