Puiuti de Sept-Oct 2011
Raspunsuri - Pagina 17
laura78nico spune:
Buna fetele!
Sunt mamica a doi copii dintre care unul in octombrie2009. Va doresc din suflet sarcini usoare si bebei sanatosi!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
camady spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluca050 Fetelor am fost prima data la ECO si pot sa va spun ca am venit mai trista decat am plecat: Mi-a depistat un chist ovarian destul de marisor iar sarcina pare destul de mica din spusele doctorei, cam de 6 sapt, insa nu se vede embrionul. Nu mi-a dat nici un tratament iar peste o saptamana m-a chemat iar la investigatii. Sunt speriata, ingrijorata, ...... ![]() Sper sa se rezolve totul cu bine |
Neata. Raluca dar de ce ai plecat trista la eco? Aveai ceva probleme?
De asta mai stau si eu pana merg la eco ca sa se poata vedea ceva acolo. Din pct. asta de vedere nu cred ca trebuie sa fii suparata...........poate ovulatia a avut loc mai tarziu. Iar de chist ce a zis medicul? Se poate face tratament? Iti pune sarcina in pericol? Hai capul sus si fii barbata, cum se spune.
5+ si mami de Razvan 7 anisori
zubi spune:
Ralu stai linistita,nu trebuie sa-ti faci griji dianinte sa stii exact, cum au zis si fetele,poate e prea mic si nu se vede,iar probl cu chistul se rezolva, fii mamica tare,
6+
raluca050 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui camady
Neata. Raluca dar de ce ai plecat trista la eco? Aveai ceva probleme? De asta mai stau si eu pana merg la eco ca sa se poata vedea ceva acolo. Din pct. asta de vedere nu cred ca trebuie sa fii suparata...........poate ovulatia a avut loc mai tarziu. Iar de chist ce a zis medicul? Se poate face tratament? Iti pune sarcina in pericol? Hai capul sus si fii barbata, cum se spune. 5+ si mami de Razvan 7 anisori |
Am plecat trista pentru ca doream sa-mi spuna ca totul e bine.Si eu cred ca sarcina e prea mica ca sa se vada ceva. Chistul se rezolva ori cu tratament ori chirurgical insa imi va stabili saptamana viitoare cand merg din nou la ECO. Oricum intre timp mai vrea sa mai cer o parere si la alt medic.
Incerc sa fiu optimista, asa suntem noi femeile ..... cu probleme.
athosik spune:
Pt Raluca : nu fii trista k se va rezolva totul ... si eu am o problema asemanatoare cu a ta ... adik am un chist paraovarian stang
... si eu sunt nelinistita dar medicul spune ca este ok atata timp cat nu se va torsiona ... nu imi ramane decat sa sper k totul va fi bine si voi avea un bb sanatos!!!
Pusilici la toate!!!!![]()
[b]
zubi spune:
fetele, azi mi-e asa somn, e foarte nasol si greu sa stai la birou 10 ore si sa ai tot felul de stari,si e d'abia inceputul.astrazi chair ma simt aiurea,de cand m-am trezit,adik ma simt ametita, slabita,si mi-e foooooarte somn,d'abia imi tin ochii deschisi la birou.si de doua zile am observat,ca mi s-s umflatun pic purtica in partea dreapta mai pe la mijoc asa, nu situ ce ar putea fi.Stie careva dintr voi daca pot sa folosesc o crema pt sani,care nu e speciala pt gravidute?
6+
camady spune:
Pai Raluca da-mi voie sa te dojenesc. Cum adica ai plecat trista ca sperai sa-ti zica de bine. Trebuie sa pleci optimista,nerabdatoare bucuroasa ca afli vesti despre bebel.
Despre mine nu pot sa va zic nimic nou. Nu am ajuns la eco, nu am nicio simptoma de sarcina..............poate doar somn.........cand ajung acasa de la serv pic franta. In casa e calvar total.![]()
liza79 spune:
fetelor, imi pare rau sa va spun, dar se pare ca o sa va parasesc...
sarcina este extrauterina, mi-a vazut-o azi doctorita endocrinolog, urmeaza dupa masa sa ma duc la ginecolog sa imi dea trimiterea pt spital sa ma operez maine
dupa ce am asteptat 4 ani sarcina asta... s-a intamplat asa.
imi pare rau ca va stresez cu astfel de vesti...
athosik spune:
Liza79:imi pare sincer rau ... dar fii optimista caci cu siguranta se va intampla minunea si pentru tine!!!!
camady spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liza79 fetelor, imi pare rau sa va spun, dar se pare ca o sa va parasesc... sarcina este extrauterina, mi-a vazut-o azi doctorita endocrinolog, urmeaza dupa masa sa ma duc la ginecolog sa imi dea trimiterea pt spital sa ma operez maine dupa ce am asteptat 4 ani sarcina asta... s-a intamplat asa. imi pare rau ca va stresez cu astfel de vesti... |
Imi pare rau liza. Ai vreo simptoma care sa-ti indice ca sarcina e extrauterina? Poate ginecologul n-o sa fie de parerea asta. Doamne ajuta. Sa ne tii la curent.