Puiuti de Sept-Oct 2011

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Camady, o prietena buna de a mea a nascut anul trecut la euromaterna, cu doamna doctor Lutescu. A fost foarte multumita de ea, din punct de vedere a prestatiei ei de medic. In schimb, spunea ca are tarifele foarte mari, si ca daca ajungea la medic de 5 ori pe saptamana (avea probleme cu rinichii si o chema la 2 zile la consultatie) tot de 5 ori platea si consultatia, care e in jur de 200 ron. Spunea ca a stors-o de bani. Dar pe de alta parte era multumita. Cand a nascut a stat numai langa ea, dar si sarcina a costat-o enorm. Eu nu stiu ce sa fac, la ce doctor sa ma duc. As vrea ca eu si copilul sa ma simt in siguranta dar nu-mi permit sa achit astfel de tarife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Salutare!
Sunt o mamica de sept-oct 2010. Nu imi vine sa cred ca a trecut un an de cand cu mari emotii ma inscriam si eu la odisee.
Va doresc sa aveti parte de sarcini usoare si la termen si sa va bucurati de fiecare zi din aceste 9 luni pt ca sunt unice!
Tare ma bucur ca s-a deschis odisea si sper sa va adunati cat mai multe.
Mult noroc! O sa mai intru sa va citesc.

Edith mamica fericita de Andreas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Controalele astea periodice le voi face la braila la vreun cabinet pe aici. La euromaterna ma voi duce eventual la controalele mai imp.( dublu, triplu test, morfologica) si nasterea. Sper sa nu platesc o avere dar am experienta nasterii la braila. Daca sa zicem saloanele s-au mai modernizat, personalul tot comunist a ramas.

5+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

'neata... tocmai ce mi-am ridicat analizele, si am constatat ca am infectie cu E.coli, a iesit la urocultura >100.000. mai are cineva problema asta?
si am facut si progesteronul, care mi-a iesit 12.8 (sarcina trim 1 valori intre 2.8 - 147.3), dar oricum medicul mi-a dat Arefam 2 x 200mg/zi, asa ca sper sa nu fie probleme.
Pt. JadeJador - ai intrebat de beta HCG, analiza facuta la 6 saptamani si o zi a iesit 2319.06.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Multumesc Liza pt raspuns
Eu zic ca a crescut bine , dr ce a zis ?
Eco ai facut ?

Mergi la inceput

ecografia urmeaza maine dimineata, banuiesc ca va fi suficient de mare sa se vada ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Fetelor am fost prima data la ECO si pot sa va spun ca am venit mai trista decat am plecat: Mi-a depistat un chist ovarian destul de marisor iar sarcina pare destul de mica din spusele doctorei, cam de 6 sapt, insa nu se vede embrionul. Nu mi-a dat nici un tratament iar peste o saptamana m-a chemat iar la investigatii.
Sunt speriata, ingrijorata, ......
Sper sa se rezolve totul cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ralucacapul sus,ssigur este totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

buna seara; ce liniste pe aici....raluca te rog sa nu te stresezi, totul va fi bine; doar stii, stresul nu-i face bine lui bb;

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
5+

Mergi la inceput

raluca, nu-ti face deocamdata griji, eu am fost la ecografie la 6 saptamani fara o zi, si nu s-a vazut nici la mine. evident, e posibil ca ovulatia sa fi fost mai tarziu decat am estimat, asa ca embrionul era prea mic ca sa poata fi vazut ... capul sus
eu repet maine ecografia, sper sa fie bine

Mergi la inceput