Puiuti de Sept-Oct 2011

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Andr@ nici nu observasem ce-ai scris de col. Imi amintesc cand eram eu proaspata aspiranta ca ne tot faceam liste cu simptome de sarcina. Problema e ca unele apar abia tarziu in sarcina. Noi ne tot pipaiam sa vedem pozitia colului cand acesta urca abia mult mai tarziu, asadar nu e simptom de sarcina timpurie.

bujo mami de Filip si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

bujo,ai PM.mersi mult.miercuri seara sint in brasov.mersi mult de ajutor.

5+
mami de roby(1993)si radu(2002)
mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)
cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

andra,vezi ca esti bine?tiam zis sa stai linistita.ma bucur ca esti bine.succes in continuare si sanatate multa si bebel sanatos.

5+
mami de roby(1993)si radu(2002)
mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)
cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

bujo asa e, eu credeam ca imediat ce ramai incepe si colul sa se ridice ms ptr raspuns dana te asteptam cu drag acasa; sa ajungi cu bine

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ola gravidutelor!!!
Camady eu sunt din Constanta,dar nu imi permit sa nasc la euromaterna. Daca vrei sa ma interesez de medicii de acolo,o fac cu cea mai mare placere,ca am mamici pe langa mine care au nascut acolo ,si cu care ma intalnesc in parc. Despre conditiile de acolo pot sa iti spun ca sunt net superioare conditiilor din spital,iar prin faptul ca ii platesti pentru ce fac se poarta impecabil toata lumea. acum ce sa zic,in urma cu trei luni a nascut cumnata sorei mele si a stat intr-un salon nou dupa nastere. Nici nu se putea compara cu salonul in care am stat eu cu Paul dupa nastere,ci doar cu saloanele din clinicile particulare.

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 5+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Ola gravidutelor!!!
Camady eu sunt din Constanta,dar nu imi permit sa nasc la euromaterna. Daca vrei sa ma interesez de medicii de acolo,o fac cu cea mai mare placere,ca am mamici pe langa mine care au nascut acolo ,si cu care ma intalnesc in parc. Despre conditiile de acolo pot sa iti spun ca sunt net superioare conditiilor din spital,iar prin faptul ca ii platesti pentru ce fac se poarta impecabil toata lumea. acum ce sa zic,in urma cu trei luni a nascut cumnata sorei mele si a stat intr-un salon nou dupa nastere. Nici nu se putea compara cu salonul in care am stat eu cu Paul dupa nastere,ci doar cu saloanele din clinicile particulare.

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 5+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

La Braila si conditiile si personalul lasa de dorit. Daca ai posibilitatea sa te interesezi te-as ruga tare mult.

5+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

si eu am asa dureri, exact ca la menstra,dar foarte usoare, nu cred ca tre sa ne ingrijoram din cauza asta

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Buna !
Este cineva care a facut analiza betahcg ?
Daca da , imi spuneti si mie ce valori v au iesit si in ce zile v ati testat ?
Multam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

eu mi-am facut HCG total (HCG+beta) la 5 saptamani si 3 zile, valoarea a fost 326.9. medicul endocrinolog mi-a zis sa repet analiza, asa ca am facut din nou vineri, cand aveam 6 saptamani si o zi, dar inca nu am rezultatul. iti zic maine, cand il primesc.
din cate stiu, valoarea trebuie sa se dubleze la fiecare 30,9 ore, cea mai mare valoare fiind prin saptamana a 10-a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Camady, o prietena buna de a mea a nascut anul trecut la euromaterna, cu doamna doctor Lutescu. A fost foarte multumita de ea, din punct de vedere a prestatiei ei de medic. In schimb, spunea ca are tarifele foarte mari, si ca daca ajungea la medic de 5 ori pe saptamana (avea probleme cu rinichii si o chema la 2 zile la consultatie) tot de 5 ori platea si consultatia, care e in jur de 200 ron. Spunea ca a stors-o de bani. Dar pe de alta parte era multumita. Cand a nascut a stat numai langa ea, dar si sarcina a costat-o enorm. Eu nu stiu ce sa fac, la ce doctor sa ma duc. As vrea ca eu si copilul sa ma simt in siguranta dar nu-mi permit sa achit astfel de tarife.

Mergi la inceput