Puiuti de Sept-Oct 2011
Raspunsuri - Pagina 14
andr@ spune:
cu Antonya Livia; cat despre utrogestan ea mi-a dat, plus magneziu si fier; mi-e frica sa o sun, o sa astept pana vineri cand merg la control; deocamdata nu am scurgeri, nu am dureri, sunt ok, dar mi-e tare frica 
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
5+
dananagi spune:
nu am auzit de ea.eu vreau sa merg la ginemedica.nu te mai stresa.daca nu ai singerari si dureri cred ca e totul bine.daca sti cumva ce medici mai sint la ginemedica,te rog sa-mi zici.trebuie sa-ti revii,ca nu e bine pt bebe.ai grija de tine.
5+
mami de roby(1993)si radu(2002)
mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)
cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita
andr@ spune:
dana prea multe nu te pot sfatui in leg cu medicii, pe dr asta mi-a recomandat-o o prietena, nu stiu prea multe despre ea, doar ca e ok; incerc sa fiu optimista, dar e greu; tu la a treia sarcina si tot ai emotii dar eu la prima si asta reusita dupa ani buni de chin 
5+
athosik spune:
Am revenit...nu ai voie sa bei lapte???
Eu aproape in fiecare dimineatza mananc un bol de fulgi cu lapte ....
In afara de sanii evident mariti si cateva crampe ... nici eu nu am alte simptome ... a si sa nu uit de somnolenta ....![]()
Am fost la ECO in 05.01.2011 si bebe este plasat bine ... asa a zis medicul si avea CRL= 6.6 mm ... cica este ok!!!!stiti voi daca este asa sau nu?????
Va pupacesc pe toate!!!!
Chiar nu este nimeni din Timisoara????/
dananagi spune:
andra,am si doua pierderi.doar pt asta mi-e frica.de sarcina in sine nu mi-e frica,doar sa nu pierd iar.imi pare rau ca ai obtinut greu sarcina asta.cu ajutorul lui d-zeu o sa o duci la capat.eu nu am prb cu ramasul gravi,am prb cu tinutul.dar incerc sa merg mai departe.ai grija de tine.
5+
mami de roby(1993)si radu(2002)
mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)
cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita
andr@ spune:
mersi dana
si tu la fel
5+
bujo spune:
Dananagi ai PM. Cand vii in tara?
Andr@ acum am vazut ca si tu esti din Bv. Am auzit de Antonya pareri bune, o prietena zicea ca e prea rece totusi. Banuiesc ca vrei sa nasti la Eva. si eu am nascut acolo cu Gadiuta si a fost super ok. Acum insa stau in cumpana ca nu prea stam bine cu banii. Si daca aleg maternitatea va trebui sa schimb si medicul ca dr mea nu mai asista decat la Eva.
bujo mami de Filip si
6+
marryan spune:
multumesc fetelor pentru raspuns
nustiu dar si eu cred ca e normal sa ti faci griji pentru ca e normal este o viata noua in noi si e mormal sa ne ingrijoram dar limitat ca totul sa fie bine. Si eu ma pipai intruna la sini cu toate ca ii simt grei si durerosi lateral....dar cred ca e din cauza ca noi fr greu am obtinut sarcina si tot timpul asteptat acum ni se pare o vesnicie pina a ajungi la medic.
andra bine ai revenit, las tu ca daca stai departe si te framiniti singurica nu e bine, vino aici ca ne incurajam una pe alta si e mai bine te asigur
referitor la calciu nu beau pastile de calciu ci doar am inceput sa folosesc susanul ca sursa de calciu si restul mienralelor ca eu lactate nu beau, carne nu maninc si multe altele dar pentru bebe trebuie sa maninc ca sai dau toate vitaminele si mineralele necesare pentru dezvoltare.
aaa am uitat sa mi schimb semnatura, noi suntem mai mari cu o saptamina deja
6+
Maria
5+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#
camady spune:
Buna fetelor. Ma bucur sa vad ca sunteti bine..........insarcinate
. Este vreo fata din Constanta? Eu acolo mi-am propus sa imi monitorizez sarcina si sa nasc, mai precis la Euromaterna. Daca stie vreo fata ceva, va rog sa ma sfatuiti cu un medic de acolo.Va pup.
5+ si mami de Razvan 7 anisori
andr@ spune:
fetelor, m-am mai linistit putin; am vb cu dr acum, si i-am zis de col; iar ea mi-a zis sa stau linistita ca nici nu are cum sa fie colul sus acum cand sarcina e asa mica; a zis ca urca odata ce creste si sarcina; deci cu dumnezeu inainte! 
5+