Puiuti de Sept-Oct 2011

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

in primul rand va doresc o saptamana frumoasa fetelor.
eu am inceput numaratoarea inversa pana joi cand voi merge la eco cand sper sa vad pentru prima oara bebelica si poate sa ii aud si inimioara . in rest ma chinui cu foamea si cu somnul. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

bujo,acum am vazut ca esti din brasov.da-mi si mie detalii de ceva dr .tu ce dr ai?as vrea sa merg la ginemedica.dar nu mai stiu ce dr buni sint pe acolo.

5+
mami de roby(1993)si radu(2002)
mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)
cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Liza79, mie dr. mi-a zis ca atunci cand am dureri, sa iau no-spa, max 4 pe zi (no-spa simplu, sa nu fie forte). Am avut ceva dureri de mijloc si am luat no-spa, asa ca poti lua cu incredere.

Dananagi, si eu am facut o adevarata obsesie cu sanii. Ma pipai toata ziua, si daca o zi sunt mai moi, intru in panica. Ma enerveaza ca nu sunt tari si durerosi in fiecare zi.

Am fost la eco (6 saptamini) si s-a vazut ceva mic, localizat in uter, dar era prea mic ca sa-l poata masura. Ma mai duc peste 2 saptamani iar.

MTHFR A1298C heterozigot, 1 sarcina pierduta 5 sapt – obt prin inseminare
5+

Mergi la inceput

alexa,aici in anglia nu se uita la tine decit dupa 12 sapt.doar mergi la moasa,iti face fisa de mama si atit.si vreau sa profit de ocazie ca vin in tara pt 2-3 sapt si vreau sa fac un eco.ieri dim.cind m-am trezit nu ma mai dureau sanii,si a urmat panica.ieri toata ziua m-am pipait.la un moment dat,sotul mi-a zis,,aaaaaa,draga mea,vad ca de-acum nu mai ai nevoi de mine,daca ai inceput sa te pipai singura."am ris de m-am prapadit.si porma cind imi aduceam aminte iar de sini,ma duceam la el sa ma pipaie.offfffffffffff,sa treaca mai repede cela 12 sapt sa pot sta linistita.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Si mie mi-a zis medicul ca am voie pana la 4 no-spa pe zi, plus Uscosin supozitoare (adica scobutil) la nevoie, tot pana la 4 pe zi. Insa durerile au fost mai greu de suportat si n-au cedat, asa ca mi-a recomandat injectabil. Oricum, m-am mai linistit, pt ca durerile nu sunt permanente, se declanseaza din cand in cand, si nici nu am alte simptome - greata, sangerari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

buna ziua vreau sa va zic ca mi-a fost f dor de voi bun venit celorlalte mamici am preferat sa stau putin deoparte ptr ca eram la pamant cu panica, nu voiam sa par insuportabila cu toanele mele; la fel cum ati scris si voi o zi ma dor sanii o zi nu, burta nu ma doare nu am probleme, insa stau cu o alta frica; de cand imi pun utrogestanul intravaginal am constatat ca colul meu e jos abia astept sa merg la dr, sper sa fie bine bb; sunt terminata de frica, aproape ca nu dorm de griji;voi ce ziceti sa fac?

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

lavinia,UM:19.11.2010,DPN:25.08.2011

Mergi la inceput

Ciao,

Sunt noua aici pe forum ... si nu prea stiu ce sa fac!!!
In primul rand va salut pe toate viitoarele mamici si va doresc o sarcina usoara si o nastere si mai usoara!!!
Este vreo viitoare mamica din Timisoara?????
La ce medic merge????
Pusilici si sper sa aud numai de bine!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andr@

buna ziua vreau sa va zic ca mi-a fost f dor de voi bun venit celorlalte mamici am preferat sa stau putin deoparte ptr ca eram la pamant cu panica, nu voiam sa par insuportabila cu toanele mele; la fel cum ati scris si voi o zi ma dor sanii o zi nu, burta nu ma doare nu am probleme, insa stau cu o alta frica; de cand imi pun utrogestanul intravaginal am constatat ca colul meu e jos abia astept sa merg la dr, sper sa fie bine bb; sunt terminata de frica, aproape ca nu dorm de griji;voi ce ziceti sa fac?

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
5+
bine ai revenit.utrogestsnul pt ce il folosesti?si daca ai colul jos,da fuguta la dr.si panicate aproape toate sintem.eu eram ieri,dar azi un pic mai optimista.la ce dr bun mergi din brasov.pt ca si eu vin in tara miercuri si vreau sa merg la dr,dar nu mai stiu care e bun sau nu.da-mi un sfat te rog.si nu te mai nelinisti,vezi ce zice si dr..tre sa fi optimista.

5+

Mergi la inceput

Saluti ... ce ziceti de numele : BUBURUZE ????? Nu cred sa fie luat .... sau ??????????

Mergi la inceput