Puiuti de Sept-Oct 2011

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui liza79

fetelor, are vreuna dintre voi dureri? eu ma confrunt cu niste crampe de vineri - am sunat medicul si mi-a zis sa fac o injectie cu no-spa si scobutil. atunci durerile mi-au trecut relativ repede, insa azi m-au apucat iar si m-au tinut cateva ore bune, acum mai simt inca putin, ca pe un disconfort in zona ovarelor... mi-e asa de frica, mai fac si atacuri de panica (bine, pe astea le stapanesc cumva, ca m-am obisnuit de vreo 3 ani cu ele) ...

Liza dureri asa mari nu am. Doar asa ca atunci cand iti vine menstra cand de ovare cand de spate. Eu zic sa nu te sperii. Prima sarcina am dus-o la capat cu nospa si scobutil..........si am un copil sanatos iar acum nu am mai nimic. Asa cum am mai zis o sarcina difera fata de alta, nu te gandi la ce e mai rau.

5+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

fetele,multumesc de sustinere.incerc sa ramin optimista,dar citeodata clachez..acum mi-am revenit,ca au inceput sanii sa ma doara iar.stiu ca simptomele difera de la sarcina la sarcina.la al doilea baiat nu am avut nici o simptoma.doar ceva pofte.incerc si trebuie sa ramin optimista si sa gindesc pozitiv.

5+
mami de roby(1992)si radu(2002)
mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)
cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Citat:
citat din mesajul lui raluca050

Help fetelor!!!
De doua zile ma confrunt cu o raceala crunta, am o presiune teribila in cap, imi curge nasul, nu pot sa dorm ....
Voi ce luati in caz de raceala?

Imi pare rau ca si tu ai racit. Eu sunt asa pe final dar vad ca a luat si sotul .Doamne ajuta sa nu ia baiatul. Eu am luat la sfatul fetelor oscilococcinum, ceai mult cu miere si lamaie.........si cam atat. Aaaaaa si de vreo 3 ori cand am simtit ca fac febra paracetamol simplu. Ptr. tuse mi-am facut ceai de ceapa...........la mine n-a avut efect. Insanatosire grabnica.

5+ si mami de Razvan 7 anisori

Multumesc de sfaturi. Iau si eu de ieri oscilococcinum si pastilute de supt Homeogene 9. Nu reusesc sa ma odihnesc bine pentru ca nu pot respira pe nas desi am folosit picaturi cu apa de mare si infuzii cu esenta de eucalipt...... insa nimic
Dar asta este suport pana trece. Oricum e tare nasol sa racesti in aceasta perioada pentru ca nu te poti trata corespunzator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

multumesc camady de incurajare. cred ca am sa mai scap de grijile astea dupa ce vad ecografia. si cu ecografia asta o sa fie o poveste - medicul endocrinolog vrea sa imi faca iar eco miercuri, iar vineri sunt programata la ginecolog, care evident vrea si el eco; cum sa ii impac eu pe astia doi, n-as vrea totusi sa imi fac atatea ecografii... nu stiu daca e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

danagi bucura-te ca esti printre mamicile fericite fara simptome, eunumai pot minca nimik, nu pot mirosi, nu pot iesi in oras de lok si de astazi sunt la servici credeti-ma ca nustiu cum o sa fac fata dar incerc sa gindesc pozitiv ca bebe este bine. Saptamina asta merg la echo sal vedem pe bebe si sper cu ajutorul lui Dumnezeu sa i auzim si inimioara

liza si eu am atacuri de panica si incerc sa gindesc pozitiv mai ales acum,..... tot cam de 3 ani aproape sper sa nu inlfuenteze pe bebe nicicum

referitor la calciul fetelor stiu ca nu este permis in sarcina sa bei calciu asa dar miam bagat nasul pe la odiseea de iul-aug 2011 si acolo o mamica zicea ca ea nu bea lapte sau alte lactate inschimb calciul il ia din semintele de susan maruntite la risnita de cafea....eu tot am facut ca aveam prin casa susan si am inceput sa l maninc dimineata cite o lingurita pe stomacul gol...sper ca o sa o faca bine lui bebe.
voi folodsiti susanul?

Maria

5+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

o saptamana frumoasa va doresc
maria eu nu manac lactate multe, decat cate un iaurt sau ceva, lapte nu am baut de vreo 22 de ani, si Alex e sanatos.
dananagi, cum te simti azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

marryan, intr-adevar nu auzisem de semintele de susan ca sursa de calciu, am citit acum ca ar fi bune. insa gasesti calciu si in cereale integrale, suc de portocale, legume verzi, peste...
eu inainte de sarcina luam calciu din cauza problemelor cu glanda tiroida si acum ma gandesc si eu sa mananc cat mai multe alimente bogate in asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Neata sper ca sunteti bine.

Va inteleg perfect cu grijile. Si eu am pierdut o sarcina acum 3 ani si am fost devastata. La baietel mi-au disparut brusc greturile si durerea de sani. M-am panicat cumplit si am fost de urgenta la eco. Dr mi-a zis ca fac glume proaste, ca bebe e bine mersi Asa ca nu e anormal sa dispara anumite simptome. Acum de exemplu, am avut 2 zile de greata mai intensa si apoi s-au diminuat aproape in totalitate. Evident ca imi fac griji dar incerc sa fiu optimista pana ajung odata la medic.

Crampele iarasi sunt normale atata timp cat nu sunt permanente si cat nu sunt prea suparatoare.

bujo mami de Filip si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Din cate stiu eu calciul nu se ia in primul trimestru cand are loc organogeneza pentru ca poate interveni in dezvoltare. De fapt in primul trimestru e indicat sa se ia cat mai putine medicamente. Pe cat posibil, bineinteles.

bujo mami de Filip si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

neata fetele.ce mai faceti?
marryan,bucurate de simptome,asa stii ca bebe e bine.si eu as vrea sa le am asa puternice.la ultima pierdere cind au disparut simptomele,a disparut si bebe.si cind nu simt nimic,intru foarte repede in panica.
aseara m-au durut sinii iar si o usoara stare de greata.m-am mai linistit un pic.mai am doua zile si vin in tara.vreau sa merg sa-mi fac un eco,sa vad daca e bine sau nu.dar cum sint plecata cam de mult,nici nu stiu unde sa mai merg,ce dr mai sint.incerc sa dau de dr cu care am nascut ultima oara.ca era foarte buna.
si cu calciu e bine sa beti lapte.si eu am prb cu calciu si nu iau pastile,dar beau lapte cu nesquik si nu mai prb din cauza calciului.
ma bucur ca sinteti bine si s-o tine-ti tot asa.

5+
mami de roby(1993)si radu(2002)
mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)
cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita

Mergi la inceput