Puiuti de Sept-Oct 2011

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
felicitari pentru , va doresc o sarcina usoara si dusa la termen tuturor!!!va scriu, deoarece is un pic confuza, noi luna aceasta am avut un mic accident, si ne asteptam la un final
am avut CM pe 25.12.2010 prima zi, vineri seara a avut loc * accidentul* si azi la calculator am citit ca fatul are 2 saptamani si o zichiar nu mai inteleg
am crezut ca la a doua sarcina e mai usor,a dica deja stii, dar s epare ca nu e chiar asa
va rog sa ma lamuriti si pe mine daca se poate
va multumesc si va doresc o duminica excelenta tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Daca in momentul cand ai avut contactul sexual neprotejat ai fost la ovulatie, sunt sanse sa fi ramas insarcinata.Testul de sarcina il poti face dupa 3 saptamani de la contactul sexual neprotejat.Medicii calculeaza sarcina de la ultima menstruatie, nu din momentul conceperii.Astfel, viitoarea mamica afla de sarcina abia cand are 5 saptamani.
In cazul in care iti doresti un bebe, iti doresc din suflet sa fi insarcinata!

Mergi la inceput

andreeamultumesc pentru raspunsul tau promt
adevarul ca nu a fost nimic premeditat, s-a intamplat pur si simplu.
nu am cautat acum inca un copil, dar daca vine il primim cu bratele deschise, Alex de o luna tot zice ca are un fratior Andrei, ba mai mult il tine de mana si ii da si juacarii
ne gandeam intr-un viitor apropiat la un fratior sau surioara pentru Alex, dar sotul trebuie sa isi schimbe zona in care v-a profesa meseria peste 3 luni si am zis ca mai asteptam sa ne mutam si apoi mai vedem.
dar tot asa am patit si cand am ramas insarcinata cu Alex, desi atunci am prestat serios, la 3 luni se sarcina ne-am mutat in alta zona, deci poate se repeta istoria.
am scris si la aspiranta, dar mai trec si pe la voica poate ajungem colege de salon
va pe toate si va doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencitacr spune:

buna, fetelor

m-a intrebat andreea cum a fost la eco: Am facut o ecografie intravaginala, in Bucuresti la spitalul Elias. Am avut emotii, desi stiam ca sunt insarcinata. Doctorita a zis ca-i bine, e la locul ei(adica in uter), dar nu reusea sa surprinda o imagine. Daca totul este bine urmeaza alte investigatii la 11-12 sapt.Si binenteles analizele uzuale. Voi le-ati facut?

Sarcina usoara tuturor si cu final fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

buna fetele.cum stati cu simptomele?eu azi am intrat in panica,parca nu ma mai dor sanii,chiar ma simt bine/.incepe sa-mi fie frica.

4+

Mergi la inceput

pt Zubi: eu am 7 sapt. si nu am auzit inima la eco. cred ca treb sa mai astepti putin.

Mergi la inceput

pt dranagi: stai linistita, este devreme, eu am mai avut 3 sarcini si nu e musai sa-ti fie rau. De-asta se spune sarcina usoara!

Mergi la inceput

danangi, eu zic sa nu te stresezi ca nu iti face bine nici tie si nici lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca050

Help fetelor!!!
De doua zile ma confrunt cu o raceala crunta, am o presiune teribila in cap, imi curge nasul, nu pot sa dorm ....
Voi ce luati in caz de raceala?

Imi pare rau ca si tu ai racit. Eu sunt asa pe final dar vad ca a luat si sotul .Doamne ajuta sa nu ia baiatul. Eu am luat la sfatul fetelor oscilococcinum, ceai mult cu miere si lamaie.........si cam atat. Aaaaaa si de vreo 3 ori cand am simtit ca fac febra paracetamol simplu. Ptr. tuse mi-am facut ceai de ceapa...........la mine n-a avut efect. Insanatosire grabnica.

5+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

fetelor, are vreuna dintre voi dureri? eu ma confrunt cu niste crampe de vineri - am sunat medicul si mi-a zis sa fac o injectie cu no-spa si scobutil. atunci durerile mi-au trecut relativ repede, insa azi m-au apucat iar si m-au tinut cateva ore bune, acum mai simt inca putin, ca pe un disconfort in zona ovarelor... mi-e asa de frica, mai fac si atacuri de panica (bine, pe astea le stapanesc cumva, ca m-am obisnuit de vreo 3 ani cu ele) ...

Mergi la inceput