Puiuti de Sept-Oct 2011

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neatza fetele...azi dim m-am trezit ff morocanoasa..azi noapte m-am trezit pe la 2 si cu greu am mai putut adormi,si fel de fel de ganduri..o sa fie bine? bebele e bine? si tot asa...adik o stare de agitatie, e normal? pana acum dormeam bustean noaptea.Inca nu am ajuns la dr, nu am luat o hotarare,samerg la buc sau sa raman l apitesti...si as vrea ,cand ma duc priam oara la medic, sa aud si inimioara, se aude la orice ecograf nu? dar nu situ la cate saptamani.
o duminica furmoasa va doresc

6+

Mergi la inceput

aaa,is mai aveamceva sa va intreb, voua va apar cosuri?eu nu am avut in viata mea,dar acum ma umplu de cosuri pe fata...
eu imi controlez sanii tot timpul,sa vad daca ma mai dor..si daca ma dor,sunt linistita,inseamna ca e un semn bun.trebuei sa ma linistesc intr-un fel; prima sarcina am pierdut-o la 8 sapt,si acuma sutn ffff stresata din cazua asata,de azi dim parca nu mai am sanii asa durerosi:(

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza ! Un ceai, un suc de lamaie ,un covrig,ceva? Serviti?

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 5+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata si de la mine. Cum va mai simtiti? Mie mi-a mai trecut putin tusea sacaitoare. Numai bine ca de luni incep serviciul. Simptome specifice sarcinii n-am............si sincer nici nu-mi doresc. Saptamana care vine sper sa ajung si la dr.

5+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

cum sa nuuu.....eu mananc fetelor, inca imi place mancarea, pana la un moment dat,adik mananc cu o pofta..si apoi starea de greata..sotul meu zice ca deja m-am rotunjit si incep sa fiu ingrijorata,dar acuma asta e,devenim noi suple iar..adik ma gandesc ca o fi cAM DEVREME SA AM ASA POFTA DE MANCARE???

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Help fetelor!!!
De doua zile ma confrunt cu o raceala crunta, am o presiune teribila in cap, imi curge nasul, nu pot sa dorm ....
Voi ce luati in caz de raceala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

zubi, in legatura cu somnul, exact aceleasi probleme ca si tine la aveam si eu. Vad ca de o saptamana au trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

salut. zubi si eu am facut o obsesie in privinta sanilor. si mie mi se pare uneori ca nu mai sunt sensibili sanii si ma ingrijorez, dar a doua zi devin iar sensibili si rasuflu usurata. sigur e ca nu e bine pt bebe sa fim panicate. eu incer sa mananc bine, sa dorm suficient, sa ma feresc de frig si sa imi pastrez o igiena buna.... pentru restul lucrurilor imi pun increderea in Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor la prima sarcina am avut sanii sensibili si durerosi la atingere si volum. Acum nu am nimic. Asa ca depinde de la sarcina la sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Fetelor la prima sarcina am avut sanii sensibili si durerosi la atingere si volum. Acum nu am nimic. Asa ca depinde de la sarcina la sarcina.

Exact acelasi lucru voiam eu sa spun... La prima sarcina am avut toate simtomele posibile,mai putin poftele ,cu alea nu am avut treaba.. Acum in schimb,poftele au inceput primele ... Parca scria cineva in primele pagini ca nu sunt pofte de sarcina astea. Si atunci cum se face ca mi se umple gura de apa daca ma gandesc la ceva sau imi vine vre-un miros imbietor de mancare?
Si nici sanii mei nu sunt sensibili,niciumflati ,doar parca nitel mai grei,si noaptea dorm foarte prost,mai ales de cand am facut testul de sarcina si a inceput sa imi fie rau.
Fetelor lasati gandurile negre,ganditi pozitiv ca ajuta mult!
.

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 5+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput