Bucurii de sept-oct 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 16
Roxana01 spune:
offfff, am scris o gramada si am dat click din greseala pe bazar si s-a sters tot ce am scris.
revin, pt ca va impartaseam ceva care m-a intristat teribil in dimineata aceasta: sebi a fost operat de urgenta, avea abces la urechea stanga si era in pericol sa i se sparga abcesul. acum sunt in spital, din nou cu chinurile schimbarii pansamentului, iar maine mai au programata o operatie. Ma rog la Dumnezeu sa-l faca bine pe sebi si sa nu mai aiba probleme niciodata!
nu i-am cerut voie andreei sa va spun despre ei, dar sper sa nu se supere c-am facut-o. ma gandesc ca poate gandurile noastre bune sa se uneasca si sa le fie o mica alinare la tot chinul prin care trec din nou...
anangel_lexi spune:
Numai ghinioane are copilasul asta, mititelul de el! Sebi, iti dorim multa, multa sanatate iar mamicii tale multa putere si curaj!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
usorlili spune:
Buna dimineata. Azi dau eu . Multa cafea si un capucino.
Roxana ce mai stii de Sebi. Abcesul are legatura cu problemele lui la urechiuse, nu? Nu este o simpla coincidenta, nu?
Lexi ceva nu-i convine Mariei la gradi. Eu am mare incredere in comportamentul lor si nu prea iau in calcul rasfatul. Nu cred in rasfat si gata. Eu cred ca ceva ii creaza un disconfort acolo, la gradinita.
S-a intors frigul. Ohhhh. Nu mai trece odata.
Fug ca se pare ca va fi o zi agitata la munca.
Si totusi exista iubire!
GETY spune:
Buna ziua, mamici!
Multa sanatate lui Sebi ii urez.
Lexi, multa sanatate si Mariei. Dr. Mariei intotdeauna imi recomanda sa o tin acasa cat mai mult cand e bolnava. O data a stat si 3 saptamani acasa. Eu nu stiu de ce e alta mentalitate acolo.
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
yoannamarie spune:
Aloha!!!
"Back in bussines"...... Ioi... ca m-am saturat de tuse, nasuri "lin curgatoare", ochi "impaienjeniti" si gura sotului : "ti-am spus sa te imbraci mai grosut... tu! nu si nu... niciodata nu vrei sa ma asculti... Trebuie sa bei ceaiul acesta si pastilele nu-s de neglijat..." "Valeeeu"...
Eu, una, cred ca am luat-o (racela) de la Mitzu. Doar a inceput gradinita si era inevitabil sa nu se imbolnaveasca... Mititica de ea... s-a luptat, si ea, cu o tuse ingrozitoare, febra... Offf... ca nu mai vine odata caldura!!!!!!!
In rest... plictiseala maaaare in provincie (in general...)... Ni s-a stricat si masina... Si am avea nevoie de o suma destul de consistenta pentru ca sa cumparam piesele necesare... "mama lui" de motor... Asa ca... in curand nu pupam "bibiu"... Si... s-a reintors gerul... Offff!!!!
Despre legea FANTASTICA (la propriu !!! ) "produsa" de mintile luminate ale "puterii"... va rog, cateva cuvinte, impresii etc... pe care nu mai pot sa le (men)tin: bip, bip, bip, bip, bip, bip, bip, bip, bip, bip (in limba romana), bip, bip, bip, bip, bip (in limba engleza), bip, bip, bip (in limba franceza), bip, bip (in limba italiana), bip (in limba spaniola), bip (in limba germana), in bip, va bip, bip, bip (in limbaj de cartier), va invit politicos sa bip (in limbaj elegant), stimatilor, va introduc respectuos in bip, bip (in limbaj "academic")... Deh... cu aceasta ocazie "profit" sa ma fac remarcata ca "poliglo(a)t(a)"... daaaa... "poligloata" -ma acomodez cu viitorii termeni din vocabularul (pe stiu nu se mai "poarta" aceasta prepozitie) care il va "afisa" Dex-ul, daca o tinem in ritmul acesta...Mrrrrrrrrrr... Somebody stop me!!!
Cat despre "emigratul in alta tara" (mentin atmosfera "intellectuelle") spun DAAAA!!! Si ma gandesc la tarile nordice!!!... Dar... mai e pana atunci (daca o fi... vreodata)!!!
Din capitolul : "ce as schimba la mine?!"... hey, hey... cate mi-as face... Incep cu "mansarda"... "cerveau, s'il vous plaît"...ca sa fiu la inaltime cu 'ntelectualii contemporani...
Acu'... serios... in prima faza: rinoplastie... un prim (vreo 10 telefoane, doar atat )pas l-am facut... in sensul ca m-am interesat la o clinica locala (cotata ca foarte buna, dr. Stan, daca ati auzit...)cat m-ar ajunge interventia... buuun... nasul- punctat...coboram, putin... si ajungem la dantura... VARZA!!! tre' refacuta... aici sunt la nivel de "curaaaaaaaaaaaaj!!!"... caci nasa mea de cununie, care e medic stomatolog, ma asteapta... de vreo 5 ani...incontinuuu...... coboram... si ajungem la sutien ... clar mi l-as mari cu vreo doua numere... adica... as ajunge, in sfarsit, sa am ceva de pus in cupe....... coboram. si... aaaa... sarim peste.... desi, nu se stie niciodata...... asaaaa... am ajuns la picioare... care mi-ar placea sa nu le mai raschetez o data la doua saptamani... adica... o epilare n-ar strica... Tragem linia, facem socoteala si... mda... cred ca ma voi duce sa-mi fac o asigurare medicala... sau ceva de genul... dupa care imi voi boxa doi pumni in moaca ... si rezolv treba cu dantura si rinoplastia ... La sani... mai pot astepta... abia ce mi-am cumparat o duzina de servetele (asortate cu sutienul)... "poi" ... sa le termin pe acestea... iar cu epilarea... ma gandesc sa profit de extra caldura "blanoasa"... ca tot ii iarna, ger... (aaaa...asta ultima suna aiurea rau... stiu...).... ah... si referitor la creier... am citit cum ca acesta ar fi un organ format exclusiv din grasime.... si cum grasimea fuge de mine ... aluneca etc... ca ....... nici o sansa de reusita, din punct de vedere al stabilitatii...
Lexi,! Cat regret ca nu ne-am "intersectat" pe mess... Nu eram in zona... si cand am revenit... apareai offline... Azi, la fel, ocupata... Sper, din suflet, sa vorbim, in curand, pe mess...
Cum e Mariuca? Nu stiu ce sa spun vis a vis de refuzul micutei de a mai merge la gradi'. Ma gandesc ca sigur trebuie sa existe o cauza... si nu tine de alint sau moft (dispozitie)... Micuta cum "motiveaza" respingerea participarii la gradi'?
Vaaaaaaaai... draga de ea... cumplita cazatura!!! Cred ca ai trecut prin momente dificile!!! Offf!!! Bine ca a fost ok la control si si-a revenit rapid! Citisem si de gripa care v-a rapus... e ok ca v-ati revenit!!!
Roxana, te rog sa ma scuzi pentru intarziere... LA MULTI ANI!!!, sanatosi si plini de bucurii!!!
Multa sanatate! Felicitari pentru activitatea din gasca "Zurli"... Trebuie sa fie tare frumos!!! (deh..."capitala nu-i ca provincia" cum... "iarna nu-i ca vara"......) ma "consolez", totusi, cu ideea ca eu si sotul meu... ne identificam ca fiind zurli...
Citat: |
daria face extra optionale la gradi dansuri. iar ieri seara m-a innebunit, sa-mi arate pasii de salsa, vals vienez si vals lent manca-o-ar mama de artista! iar victorasul , tot ieri, nu il mai auzeam deloc prin casa. obisnuita ca tacerea inseamna ca face prostii, strig: nana, ce faci? el: la dormitor, ma joc! de teama sa nu strice ceva, ma duc sa vad totusi ce face: isi umpluse patul de carti si le "citea", foarte atent, cuminte... asta-i joaca lui preferata! |
mici artisti!!! Multa sanatate!!!
Ma gandeam ca si fii-mea are ora de dans (extra optionala), la gradi', dar... cand o rog "sa ma invete' pasii invatatati acolo... ma pune sa dau din maini... si gata "pasii"... o fi vreu nou curent in ale dansurilor... mai stii, cu tineretul acesta?!
Mexxa, sufletelul! Noi am discutat si pe mess... (probabil ca in acelasi timp, cu Roxana), sunt alaturi de voi, sunteti in gandurile mele!!!
Draga de ea... era sceptica privind diagnosticul medicilor... potrivit caruia s-a "dezvoltat" infectia si la celalta urechiusa a lui Sebicu: o raceala banala... nu stiu ce sa spun... Mi s-a rupt sufletul cand imi povestea cum ca micutul a ajuns sa fie traumatizat cand vede spitalul, doctorii etc... Il cred!!! Sufletelul mic!!! Sa ii dea Dumnezeu multa sanatate si tie, Andreea, multa putere!!!
Gety, te rog sa ma scuzi!!! Se pare ca uitai, in mesajul anterior, sa te salut... chiar pe tine, moldoveanca mea... Nu stiu ce s-a intamplat.... pentru ca retin (ok... memoria mea e discutabila ) sa o fi facut...
ochisorii minuati ai Mariei!!! E tare dragalasa si simpatica prin ideile pe care le exprima...
Lilina,
noi am iesit ieri afara sa dam zapada de pe masini, din fata si spatele blocului, pe alei, si am facut un om de zapada cu Vlad in gradina blocului, dar din pacate nu l-am terminat de aranjat si nici poze nu am apucat sa facem ca ne-am udat foarte tare de la cat ne-am tavalit. cand i-am propus lui Vlad sa facem si un om de zapada mi-a spus zambind "esti o mama buna" |
No comment... vis a vis de "constatarea" pustiului!!!
Weekend-ul la munte?! Doar atat: "tara frumoasa... pacat ca-i locuita..."
Crisnemes, LA MULTI ANI! sa-ti traiasca blondinul! Sa fie sanatos si sa aiba multe realizari in viata!
Ieri am fost la o scoala de echitatie si am vazut calutii - mama ce frumos a fost... |
Creeed ca a fost fain!!! In primavara, s-a deschis, si la noi, un centru/ scoala de echitatie si am participat (ca spectatori...)la diferite concursuri... Am "vizitat" si "calutii" participanti la concurs... Foaaaaaaaaarte frumos!!! (aaaaaaaa... traiesc un deja vu?! ...oare sa va mai fi povestit despre asta?!?!?! no... memorie discutabila... SERIOS!!!)
In alta ordine de idei, asteptam impresii de la ski!!! Suuuuper tare!!!
Tanima, mamica si puiutii! Tot respectul si admiratia pentru tine, ca mama, ca femeie, ca luptatoare si supravietuitoare a acestui sistem!!!
Alina 1976, bine ai venit printre noi! Have fun! Cat despre vaccin... nush' ce sa spun... eu nu i l-am facut fii-mii... si din cate am citit... nici nu ma grabesc sa i-l fac...
Trischa, felicitari familiei pentru cetateniile obtinute!
Usorlili, felicitari pentru curajul de ati rezolva dantura!!! Recuperare rapida si sa o stapanesti sanatoasa!
Itzy- Bitzy, sa-ti spun spor la bucatarit?! Lasa!!! Important e sa fii sanatoasa!!! Ca veni vorba, multa sanatate Anei Maria! Saracuta... perfuzii?!
Monique, Ramomar, Xandrutza, Ancuta, Adina, Princess, Elenia si restul mamicilor !
si bucuriile!!!
Gata... ca ma "latzai"... in cearsaf...
O seara buna, stimatele mele!!!
Perlutzele...
www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">
Ioana, mami de fetita cu fundita
De prin viata...adunate! ""
anangel_lexi spune:
Yoanna, ma bucur mult de tot ca ai scris. Mi-era tare dor de "cearsafurile" tale.
e gata, pentru doritoare.
Eu nu prea am chef de scris zilele astea, imi cer scuze. Asa ca ma retrag.
Aa, era sa uit: fii-mea are otita...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
yoannamarie spune:
'neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! aaaaaaaaa... ........
Caaaaafea avem, plaaaacinte calde avem, gooogosi avem, pooorumb fiert avem, naaaamol avem...(aaa... ast' e din alt episod )... !!!!!!!
So... nobody... ...
Lexi, multa sanatate Mariucai! Offf... mititica de ea...
Cat despre "retragerea" ta... nu stiu ce sa spun, dealtfel nici nu as fi in masura sa scriu ceva (eu... care am lipsit atat timp "nemotivat" )... Sper sa-ti revii din starea in care esti si sa revii RAPID pe baricade...
Iti las un PM
Salut restul mamicilor si bucuriilor!!!
O zi placuta!
Perlutzele...
Roxana01 spune:
ioana, ma bucur tare mult ca ne mai scrii aceste minunate si tonice mesaje! Multa sanatate, asculta-ti sotul, ca vad ca are mare grija de tine!
Lexi, multa sanatate mariei! banuiesc ca ati trecut pe antibiotic daca ati ajuns la otita...
Andreea, multa multa sanatate lui sebi, sper din suflet sa isi revina cat mai repede! si tie si o imbratisare cu drag...
noi suntem bine... daca nu va avea muci si daca totul este ok, il vom opera pe victor marti. deocamdata suntem in stand by, ca tot timpul cand am zis ca-l operam a racit, asa ca nu mai zicem nimic. trebuie sa-i punem la punct hidrocelul si sa-l si decalotam. sa vedem...
copiii sunt fantastici. ii ador, v-am mai spus. intr-o dimineata, cand eu si tudor ne pregateam de serviciu, deja ii imbracasem pe ei pentru gradi si erau amandoi singuri in sufragerie si eu parca auzeam voci din rai: era daria care vorbea: "nana, vrei sa ne jucam? - da! haide, eu dau masinuta la tine si tu la mine, da! da! uite, tine picioarele mai departate, asa , ca mine! - se aud rasete..." ce sa zic, parca Dumnezeu coborase la mine in sufragerie...
ieri seara se certau pe o carticica cu stickere pe care eu o luasem si victor nu vroia sa i-o dea si dariei. eu nu iau 2 jucarii la fel ca sa nu se certe, incerc sa-i fac sa isi imparta jucariile. dupa ce i-am dat carticica dariei, cand victor era imbufnat ca nu o avea el, o aud pe daria: "nana, vrei sa fii ... (face o pauza, ca in mod normal ar fi spus "prietenul meu") ... fratiorul meu bun? uite, ma joc eu putin cu carticica si dupa ti-o dau tie, da? " si s-au inteles...imi place la nebunie ca daria stie cum sa-l ia pe victor, in cele mai multe situatii, si chiar si victor este intelegator, in cele mai multe situatii... offf, sper sa nu uit niciodata momentele astea si fercirea pe care mi-o dau!
sa nu credeti ca totul e lapte si miere, dar uit repede certurile si maraielile lor.
va pup, weekend placut!
yoannamarie spune:
'neatza!!!!!!!!!!
Anybody?!?!Stiu ca mi-s chioara...dar nici asa nu zaresc nic'...
LEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, I'M WAITIIIING FOR YOU!!!!
si Mariucai! Care e starea ei? Presupun ca nu ai mai dus-o la gradi', in perioada aceasta...
Roxana, tinem pumnii stransi pentru ca sa reusiti, marti, sa mergeti cu Victor la operatie. Bafta! Sa fie totul ok, si recuperare rapida micutului!
Foarte dragalasi puiutii! Nu stiu... dar cred ca relatiile dintre o sora si un frate sunt mult mai "linistite", decat intre doua surori... sau doi frati...
Si...imi spun parearea vis- a- vis de exemplele pe care le am in jurul meu... Buuun... relatia dintre mine si sora-mea... nu poate fi data ca exemplu... ci mai degraba la capitolul "asa nu..."...... Ioi... cate cate certuri si batai cu perne... au existat intre noi... Firi total diferite... ma rog...
In alta ordine de idei... la Bacau ningeeeee , zapada s-a depus... cu "tona"...... Mitzu iar a pus-o de un nas infundat...... si tuse... "Valeeeeeu"... ca nu mai vine odata calduraaaaaaaaa!!!
Gata... fuuug la .. "arunc" o privire si pe geam ... poate vine iar Mosul...... Macar atata bucurie sa fie... Va dau de stire...
O zi buna tuturor!
Perlutzele...