Bucurii de sept-oct 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata, poftiti la si cappuccino.
Wow, Lili, super, succes la operatie si felicitari pentru curaj. Eu nu am curaj dar tare as vrea...
Cat despre legea educatiei, din ce a citat Roxana aici, inteleg ca cei care implinesc 6 ani pana pe 15 sept trebuie sa inceapa scoala in 2012, restul nu. Adica sa inteleg ca fiica-mea ar fi scapat la mustata?
Aici e o ceata de nu vezi absolut nimic, ma simt ca in mijlocul unui nor. Off, cand o veni si primavara asta odata?

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Lili, da, am multe, foarte multe de operat... Mi-as face o rinoplastie, o micsorare si lifting la sani, abdominoplastie, liposuctie si, pe langa toate astea, o epilare definitiva. Epilarea definitiva de fapt sunt hotarata sa o fac, anul asta vreau sa-mi fac cateva bucatele mici, sa vad cum suport si pe urma o sa-mi fac si in zonele cu mai multe probleme. Aaa, si mi-as mai face si o albire a dintilor dar aia nu e asa urgenta.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

buna, fetelor!

azi am sedinta cu parintii si vad ce ne mai spun si noua acolo. stiu ca m-am ambalat, dar cred ca este din cauza ca mi-a ajuns, nu-i mai suport pe tampitii care ne conduc... as face o revolutie

in alta ordine de idei, mult succes lili, cu operatia! inteleg ca este un proces de durata, sper sa treci cat mai usor peste el si sa te bucuri de noua fizionomie! Iti tin pumnii!

Eu as face niste lipo la coapse si la burta. in rest, nimic! m-am hotarat ca sanii mei sunt frumosi asa cum sunt, mai mici, mai moi, mai... sunt ai mei si-s mandra de ei, arata bine cu sutienul potrivit, iar pe sotul meu stiu eu alte cai sa ma doreasca, nu tre' sa am sani mari si tari . Nici ridurile nu ma ingrijoreaza deocamdata, cu toate ca nu duc lipsa, dar mi se pare ca au farmecul lor, cel putin acum...

de cateva zile sunt foarte racita (multumesc Cris de urari) si incerc sa nu dau raceala copiilor , asa incat port masca acasa. saracii copii, tot cauta metode sa ma pupe si ma puap peste tot, maini, picioare; azi dimineata ma aplecasem sa ma incalt si simteam ceva la... dosul meu... era saracul victor, care ma pupa de zor! le este dor sa-i pupacesc si li s-a taiat portia din cauza embargoului!

va pup, o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Buna fetele,
Lexi, da, da... am uitat de epilare definitiva. Asta as face si eu... Desi cred ca ar trebui sa fac credit imobiliar ca sa rezolv toata problema . Ziceai de curaj ca m-am apucat de nebunia cu dantura. Pe naiba curaj... Am fost sa rezolv un dinte amarat si sa mai curat pe ici pe colo ce era naspa. Lucrari de ani de zile care deja se stricasera. Si am ajuns aproape sa ma mut la stomatolog de vreo trei luni. Stii tu: "daca-i musai, cu placere". Chiar le ziceam sefilor pe la munca sa nu-mi faca vreo surpriza anul asta la munca pentru ca eu nu pot sa ma duc la cum arat acum (cat sunt in lucru) la nici un interviu. Nici sa zambesc nu pot. Ma tot agat de faptul ca voi arata super peste 1 an si voi putea sa ma tund scurt, ciufulit, si eventual sa pun si un ruj pe buze (fara sa scot in evidenta cele trei nuante de la dinti pe care le am in momentul asta). Ca sa nu-ti zic ca ma costa o avere toata "afacerea".

Roxana ce ati discutat la sedinta? Stiu fetele ceva despre pregatitoare?

Asa am fost si eu racita pana mai ieri. Si exact ca tine ii faceam si eu lui Tudor. Il rugam sa nu stea pe langa mine iar pe el, normal, atunci il apuca dragostea. Ma pupa peste tot... pe maini, pe frunte, pe picioare... Eu l-am trimis in w-end la mama, chestie pe care nu am facut-o pana acum. Ma simteam asa de naspa. Parca il exilasem. Dar pana la urma el s-a simtit bine la mamaie si nici nu a luat gripa de la mine (mie deja mi-a trecut).

Lexi, la pregatitoare merg si cei care vor face 6 ani pana la sfarsitul lui 2012, dar trebuie sa faci cerere scrisa. Cam asa cred ca voi face cu Te daca va fi cazul. Pentru ca el face 6 ani pe 29 septembrie. Deci oricum ar fi o sa-l inscriu in 2012. Asa ca nici Maria nu ar fi scapat.

Va pup ca ma inebuneste fi-miu cu tablele. A invatat de cateva zile table (si ma strezeaza sa-l invat si poker ca a vazut el reclamele alea pe la TV) si toata ziua vrea sa jucam table. Un sah, ceva, nu invata si el...

Si totusi exista iubire!

Mergi la inceput

Fetelor...am scris un mesaj lung si l-am pierdut. Imi vine sa urlu. Pe cuvant ca parca l-am vazut postat. Dar nu mai este. Si de regula dau ctr+A/ctr+C mesajului dar astazi nu am facut-o.

In esenta:
Lexi si eu as vrea epilare definitiva. Dar ar trebui sa fac credit ipotecar pt asta . Iar cu dantura o fac pentru ca "daca-i musai, cu placere.
Maria ar fi mers la pregatitoare daca ai fi facut cerere (se admit si copii care implinesc 6 ani pana la 31.12.2012, dar cu cerere.

Roxana, ce ai facut la gradi? Ce au zis educatoarele, se aude ceva? Racita am fost si eu pana mai ieri si bineinteles ca Te se tinea numai dupa mine. sa ma pupe, sa ma iubeasca. Eu l-am trimis in w-end la mama de teama sa nu-l imbolnavesc si pe el. Si vad ca eu mi-am revenit iar el nu da semne de raceala.

Si totusi exista iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Buna fetelor!

lili, se pare ca au aparut ambele mesaje. la sedinta cu parintii n-am aflat mai multe. doar ca "ce e lege nu-i tocmeala". Trebuie sa precizez ca a noastra directoare se bazeaza foarte mult pe finantarile primite de la administratia locala, aceea , la noi in sector, fiind PDL-ista (sect 3). Este gradinita noua, construita de negoita, si tot timpul am auzit-o pe directoare cum spunea ca a mai primit fonduri sa faca nu stiu ce... e adevarat ca gradinita arata extraordinar de bine. si , consecventa fidelitatii pentru cei care-i dau bani pt gradinita, directoarea nu vrea sa-i supere in nici un fel. ce o intereseaza pe ea de viitorul unor copii? spun asta pt ca noi, parintii, ne-am exprimat dorinta de a inainta o cerere / petitie in care sa ne expunem nemultumirea, iar directoarea a zis ca nu se poate, ca "unde-i lege nu-i tocmeala". adica daca aia de sus pun prin lege ca ar fi bine sa se taie toate capetele... blonde, sa zice, tr sa ne punem gatul pe rug, caci asta e, asa au hotarat ei...

Eu nu impartasesc optimismul vostru, cred ca lucrurile nu se vor schimba si ca acest guvern nu va cadea in timp util sa vina altul si sa schimbe tocmai legea educatiei. cred ca , daca acest lucru se va intampla, nu se va face in timp util si ca ai nostri copii vor fi sacrificati caci au avut ghinionul sa fie generatia pregatitoare in anul 2012...

fetelor, una-i una si alta-i alta, dar eu vazui ca se-ntoarce frigul!!!! ce ne facem? eu vreau fuste, pantofi cu toc, bluzite, iesiri in parc!!!! nu mai vreau frig!!!!!

pup, weekend placut!

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Lili, pai tocmai ca eu am inteles ca cei care implinesc 6 ani dupa inceperea anului scolar (adica 15 sept) POT (dar NU sunt obligati) sa se inscrie incepand cu 2012 printr-o cerere scrisa plus aviz de la medic ca e dezvoltat copilul suficient dpdv psihologic. Deci, cei care implinesc 6 ani dupa 15 sept nu sunt obligati sa mearga la scoala atunci, eu asa am inteles. In fine, deja imi prind urechile in legea lor.
Rox, mie sanii mai mici (asa, cupa B, de ex) mi se par ffff frumosi. Ce n-as da sa am si eu asa! Dar m-as multumi sa revin si la cupa C cat aveam inainte de nastere. Acum am D si cu greu imi gasesc sutiene pe masura. Asa ca tu te poti considera fericita daca spui ca-s mici.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana01

fiind PDL-ista (

Nu...nu mai vreau... M-am saturat de ei... Sunt peste tot, in grainite, in scoli, in spitale...

Citat:

Eu nu impartasesc optimismul vostru, cred ca lucrurile nu se vor schimba si ca acest guvern nu va cadea in timp util sa vina altul si sa schimbe tocmai legea educatiei.

Pai hai s-o punem de-o revolutie, ca tot ziceai zilele trecute. Mie mi-e ciuda ca spuneam in vara parinitlor pe la gradi despre povestea cu pregatitoarea si toti erau super relaxati. Se uitau stramb la mine. Nici o reactie decat "lasa-ma sa te las". Acum, cand le-am spus ca a intrat legea in vigoare s-au impacientat toti. Asa suntem noi. Reactionam tarziu si le lasam asa cum zic ei. Si cand a fost problema indemnizatiei pentru mamici reactiile au fost asemanatoare: "pe mine nu ma atinge, ce-mi pasa mie. Sa se descurce". Eu "urlu" la toti. Nu avem spirit civic, nu ne pasa, nu stim sa ne cerem drepturile... Suntem moi rau. Aia din Germania (sau Franta?) au iesit de la studenti la batrani cand a fost sa schimbe legea pensiilor acolo. Ei gandesc si pe termen mediu si lung, nu numai pentru ziua de zi.

Citat:

fetelor, una-i una si alta-i alta, dar eu vazui ca se-ntoarce frigul!!!! ce ne facem?

E... este ultima strigare (sau penultima???) Dupa asta gata, vine primavara, spuse ultra optimista din mine.. Nu de alta dar mama i-a promis lui Te ca din 1 martie vine primavara, si sper sa nu dezamagim baiatul.

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi
Lili, pai tocmai ca eu am inteles ca cei care implinesc 6 ani dupa inceperea anului scolar (adica 15 sept) POT (dar NU sunt obligati) sa se inscrie incepand cu 2012 printr-o cerere scrisa plus aviz de la medic ca e dezvoltat copilul suficient dpdv psihologic. Deci, cei care implinesc 6 ani dupa 15 sept nu sunt obligati sa mearga la scoala atunci, eu asa am inteles. In fine, deja imi prind urechile in legea lor

Da, scuze. Ai inteles bine. Dar oricum incepea la 7 ani. Oricum, cred ca ce-i mai nasaol este incerititudinea. Pe mine, cel putin, asta ma omoara. Dar om vedea noi.

La tzatzisoare, tzatze si tzatzoaie nu ma bag. Din fericire (pt nervii mei si ai lui barbate-miu) eu nu mi-am pus niciodata problema sanilor, desi stiu ca-s mici rau. Da asta este, chiar nu ma streseaza.

Va pup si va doresc w-end placut.

Si totusi exista iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Buna ziua, mamici!

Roxana, la noi este o vreme... bate vantul si lapoviteaza... Brrrr...

Usorlili, romanii cred ca n-au fost niciodata dezbinati ca acum.
S-a inceput cu cele 3 zile sau 4 pe luna nici eu nu mai stiu in anul 2009. Profesorii au dat totusi bacalaureatul in iune. Zice-se sub presiuni. Din 1 iulie 2010 s-au taiat salariile cu 25%. Adica am pierdut 290 lei net, iar acum au dat 15% inapoi, care teoretic, trebuia sa reprezinte cam 175 lei net recuperati, ikar mie mi s-a dar doar 110 lei net inapoi.

Si totusi, anul anul trecut s-a incheiat cu un excedent care s-a distribuit prin alte parti.

Deja m-am enervat, scuze.

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Buna tuturor. E gata . Sunt tare suparata. De saptamana trecuta, Maria nu mai vrea la gradi, ba chiar vineri si azi a plans. Azi a plans chiar mai rau decat vineri, am vorbit cu ea la telefon si o auzeam cum suspina. Si daca la inceput am crezut ca joaca teatru ca sa nu mearga, acum nu mai cred asta, pentru ca teatru joaca o zi, maxim doua, in niciun caz o saptamana. Am vorbit vineri cu una din educatoare ca s-o intreb daca stie care e cauza. Educatoarea asta insa a fost in concediu medical o luna, vineri a fost prima ei zi de dupa concediu iar cealalta, care a fost prezenta, nu era vineri. Pe langa asta, asta care a fost bolnava mie nu-mi place, are un stil agresiv, nu fata de copii dar, cel putin fata de mine da. Si m-a luat la telefon ca bineinteles ca Maria plange acum daca a lipsit atat, ca sunt figuri noi pe care ea nu si le mai aminteste si se sperie. Chiar m-a enervat pentru ca Maria a lipsit acum 2 saptamani si numai vreo 3 zile, nu a lipsit acum ca sa spuna ea ca din cauza asta plange. iar daca a lipsit, a lipsit ca a fost bolnava, nu ca n-am vrut noi s-o lasam la gradinita. Astora li se pare ciudat ca noi o tinem acasa pe Maria cum ii curge un pic nasul sau tuseste, pentru ca ei isi aduc copiii bolnavi copti la gradi. Ei bine, eu nu pot sa fac asta, in primul rand ma gandesc la binele copilului, ca nu e OK sa se amestece o mie si unu de virusuri si in al doilea rand mi se pare chestie de bun simt sa incerci sa nu-i imbolnavesti si pe ceilalti, mai ales daca ai posibilitatea sa tii copilul acasa.
In fine, sunt f suparata si vreau sa incerc sa vorbesc cu cealalta educatoare care e mult mai ok, e o fire mai calda si mai blajina si se poate discuta normal cu ea.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput