Bucurii de sept-oct 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Vad ca nu se deschide link-ul asa ca atasez aici articolul cu declaratiile lui Funeriu:

„Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a declarat la Special adevarul.ro
......
Ministrul a mai spus ca în privinta trecerii clasei pregatitoare nu s-a stabilit unde se vor desfasura fizic cursurile: la gradinita ca pâna acum sau la scoala.
......"

Ps: declaratiile au fost facute pe 07 ianuarie 2011.

Si totusi exista iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Fetelor, nici nu stiu daca sa mai agit sau nu.
Pe aici prin birou cautam intr-un act normativ cand o sa iesim 2 colege din birou la pensie (ambele nascute in 1974). Concluzia: nu eram trecute in tabelul respectiv. Asta insemna ca n-o sa mai apucam pensia?

Din perlele Mariei: "Mama, sa nu-mi mai dau ciocolata, ca ciocolata ma enerveaza noaptea", asta dupa ce am "prelucrat-o eu ca nu-i dau ciocolata seara, ca o "agita".

Asa creste Maria Diana

www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Usorlili, nu stiu ce sa spun... eu mi-am printat pagina din legea educatiei si este foarte clar. sunt 2 sectiuni distincte care reglementeaza invatamantul prescolar si cel scolar

sectiunea a 3-a
invatamantul prescolar
art. 28 - invatamantul prescolar se organizeaza in gradinite cu program normal, prelungit si saptamanal............

sectiunea a 4-a
invatamantul primar
art. 29 - 1) invatamantul primar se organizeaza in scoli si functioneaza, de regula, cu program dimineata
2) in clasa pregatitoare sunt inscrisi copiii care au implinit varsta de 6 ani pana la data inceperii anului scolar. La solicitarea scrisa a parintilor , a tutorilor sau a sustinatorilor legali, pot fi inscrisi in clasa pregatitoare si copiii care implinesc varsta de 6 ani pana la sfarsitul anului calendaristic, daca dezvoltarea lr psihosomatica este corespunzatoare.
.......

cam astea sunt cele 2 sectiuni care ne intereseaza. asa ca eu nu vad loc de discutie: invatam prescolar e una, invatam prima e alta.

sa speram ca se vor trezi din ... idiotenia ce-i caracterizeaza... cu toate ca m-as mira...

Mergi la inceput

Gety ce pensie? Domle' oamenii astia... cum se gandesc ei mereu sa ia de la stat bani, in loc sa gandeasca cum sa ajute visteria statului. Domle, domle... (eu sincer iti spun ca astept cu nerabdare sa ies la pensie. Maine daca as putea as iesi la pensie. Sa ma retrag undeva la tara, sa fie vara si sa citesc... si sa plantez flori... ) Chiar am o vorba (ma stiu astia de la munca): "abia astept sa ies la pensie". Si se uita lumea stramb la mine...

Roxana asta nu ar fi o problema zic eu (faptul ca scrie in lege ca invatamantul primar se organizeaza in scoli). Imediat trag o derogare si se rezolva. Ca se pricep de minune sa dea legea si apoi, dupa ce vad unde se impiedica la aplicarea ei sa dea cate derogare, o exceptie, ceva acolo. Pe bune... eu ma incapatanez sa cred ca nu au unde si nu au cu cine sa faca ce si-au propus. Numai ca daca asa este in afara, asa tre' sa facem si noi... Ce conteaza ca nu avem logistica.

Fug ca deja azi am furat din cascaval si am scris de la munca, ceea ce imi propusesem sa nu fac ever :) Desi tare bine m-am simtit. Deh, fructul interzis.

Si totusi exista iubire!

Mergi la inceput

Si sper sa revin mai pe seara sa va spun ce schimb eu deja la mine... estetic vorbind... am operatia chirurgicala miercurea viitoare...ta-na-na-na... va tin in suspans...

Iar despre vaccinul de 4 ani si pe noi ne-a sunat medicul de familie...si nici eu nu as vrea sa i-l fac lui Tudor... Din acelasi motiv ca al Roxanei... Nu stiu...mai prospectez...

Va pup

Si totusi exista iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Salutare si de la mine!

Fetelor voi credeti ca o sa mai ajungem sa luam pensie? Cine credeti ca o sa cotizeze?Toti pleaca din tara? Acum sunt o multime de pensionari iar angajati cu carte de munca sunt jumatate. Iar unii au pensii foarte mari fata de salariile oamenilor muncii.

Daca credeti ca o sa mai luati pensie sunteti tare optimiste.....

Dar pana la urma si eu sunt optimista si sper ca copii nostri sa nu fie si ei o generatie de sacrificiu asa cum suntem noi
!

Dar pana una alta eu sunt in concediu si maine mergem la ski la Borsec. Ne auzim saptamana viitoare.

Roxana sanatate

Sanatate tuturor!

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Era sa uit- Trischa+ FELICITARI !!!!!!!

Trischa- la voi sistemul este gata format ceea ce e mai usor, dar din pacate la noi nu merge asa- desi imi dau seama ca si acolo e o problema ca nu poate sta pana la ora 16 la scoala- nemtii ce fac cu copii dupa ora 12 ca doar si ei lucreaza pana la orele 16-17.

Sper sa gasesti laptopul cel mai bun.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)

Mergi la inceput

Gata... am revenit...

Deci

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Aa, vroiam sa va intreb, daca v-ar nemultumi ceva foarte mult la voi, dar asa, incat sa ajungeti sa va urati, v-ati opera sa corectati acel lucru?

Lexi, eu as schimba....dantura...cu totul...de cand eram pustoiaca visam sa am dantura perfecta, alba, frumoasa.... sa pot rade dintr-o parte in alta... Oh, cat mi-am dorit. Pentru ca am avut de mica o dantura rea, urata si faramicioasa. Asa ca, sa zicem, m-a ajutat Dumnezeu. M-a ajutat e un fel de a spune... Ca am cam ramas fara dinti in gura (ma rog, exagerez). Oricum am ajuns la implant dentar. Problema nu-i asta... problema este ca osul din mandibula este prea mic, asa ca va trebui sa-mi faca aditie de os la mandibula. Asa ca saptamana viitoare sunt programata la chirurgie pentru aditia osoasa. Apoi, in 2-3 luni prima serie de implanturi dentare. Si daca-i totul ok in septembrie mai am o tura. Si teoretic iarna viitoare voi avea o dantura d-aia din reclame. Sper...Din suflet sper...

Altceva nimic. Dantura mi-a facut mult prea mult rau moral vorbind sa-mi mai doresc sa schimb ceva.

Tu ce ai schimba? Asa multe zici sa sunt?

Si totusi exista iubire!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Crisnemes
La ziua lui Dragos de saptamana trecuta - pe care am tinut-o la un club pentru copii - era o domnisoara grasa cu cercel in nas - fiica proproietarei(avea un comportament asemanator cu ceea ce povesteste LILINA)- care tot stiga la Victor ca nu are voie sa faca aia, ca nu are voie sa faca aialalta - pina s-a inervat baiatu' si i-a spus- "Tu grasa sa ma lasi in pace ca aici tata te plateste!" Off course ca l-am certat pe Victor dar nu foarte tare!

Cristina a fost de-men-ti-al Victor. Demential. Si avea si dreptate baiatul. Macar generatia lor sa stie sa-si ceara drepturile.

Si totusi exista iubire!

Mergi la inceput

Roxana am mai vorbit azi cu educatoarea lui Tudor si m-am linistit forever. Ca fata avea dreptate. Pana in septembre 2012 mai este o groaza. Si parca vad ca se schimba guvernul. Si parca vad ca se schimba legea. Si parca vad ca m-am agitat degeaba.

(Fie vorba intre noi m-am cam impacietat si eu dupa ce te-am "vazut" pe tine asa speriata, dar m-am asezat in fund, am respirat adanc si am tras concluzia: Mai e mult pana atunci.)

Si totusi exista iubire!

Mergi la inceput