Bucurii de sept-oct 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
GETY spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Crisnemes Buna dimineata! Noi avem alta problema cu - partzurile. Ma inebuneste- cand ti-e lumea mai draga trage cate unul si apoi striga in gura mare- Fugiti ca pute! Cat despre grupa pregatitoare la scoala pot spune ca la noi in Romania nu sunt conditii. Asta e parerea mea- nu ca copii fac sau nu fata, ei sunt adaptabili si merg ianinte. Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006) |
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Cris, uite ce am aflat:
Cica s-ar aplica de anul acesta legea respectiva, dar inca nu au fost publicate in Monitorul Oficial normele de aplicare a legii, asa ca... mai este.
Ea zice ca nu crede ca o sa poata intampla asa ceva, ca la noi scolile nu sunt "proiectate" sa aiba clasa pregatitoare, adica inca o sala de clasa pentru clasa (grupa) pregatitoare. Plus ca ar trebui si cadre didactice suplimentare.
Asa ne-am gandit noi. Dar cum Romania este the land of "no choice (hope)" cine stie ce sa mai poate intampla?
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
anangel_lexi spune:
Buna tuturor, e gata!
Aici ploua si s-a facut polei. Nu mai vine odata primavara asta...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Crisnemes spune:
Gety - trebuie sa fie nebuni sa aplice legea de anul acesta fara sa pregateasca scolile cu sali, materiale si cadre specializate. Dar vorba aia -la noi totul este posibil! Cel mai tare ma supara faptul ca in 20 de ani nu s-a facut nimic in tarisoara asta frumoasa- si acum ne luptam cu legi date de putere dupa cum ii taie capul in loc sa se fi facut ceea ce trebuia acum 20 de ani!
Lexi eu nu vreau sa ploaie - saptamana viitoare vreau sa merg la ski la Borsec!
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
anangel_lexi spune:
Cris, super! Presupun ca la altitudini mai mari nu va ploua. Cel putin, asa sper.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Buna dimineata, si cappuccino sunt gata!
Pe noi ne asteapta un weekend ploios si rece, asa ca nu ne-am facut niciun plan, cel putin deocamdata. Poate totusi mai apare si vreo raza razleata de soare.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
Crisnemes spune:
Lexi multumesc de capuccino!
Sper sa fie vreme numai buna de skiat!
La noi deocamdata tot -12 grade!
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
lilina spune:
uf, vin si eu la cafea, daca aveti mai multa, ca sunt rupta de somn, de cateva zile margelesc si ma culc tarziu
eu m-am saturat de frigul asta si patinoarele de pe trotuare, de nesimtirea oamenilor carora nu le pasa sa curete trotuarele si strazile din jurul caselor stiu ca imi 'racesc' mana de pomana, ca oricum nu ma aude nimeni, dar sunt revoltata de situatia asta...mai avem pretentia sa fie si la noi ca 'afara'...nu o sa fie niciodata cu asa oameni
Lilina & fulgerul Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
GETY spune:
Wow! Cris, -12 grade? La noi sunt doar 0 grade.
Asa creste Maria Diana
Roxana01 spune:
fetelor,
am o perioada extrem de incarcata si de .... nesigura. nu va pove foarte mult, dar concluzia este ca AS PLECA SI MAINE DIN TARA DACA AS AVEA O OFERTA!!!!! va spun sincer, m-am saturat de nesimtire, ignoranta, mizerie, prostie... si ma gandesc cu groaza ce le pot oferi eu copiilor mei in aceasta tara fara nici un viitor. singura mea speranta este sa ii pot face sa invete bine ca sa prinda o bursa in afara tarii cand vor fi ei la facultate si sa se poata ei muta intr-o tara mai civilizata... si asta imi doresc????
stiu ca acea lege nu se aplica de anul asta, de fapt eu am inteles ca prima generatie la care legea se va aplica este cea a copiilor nostri. si daca nimeni nu schimba nimic ai nostri vor fi generatie de sacrificiu, probabil dupa aceea isi vor da seama ca sunt varza si vor reveni...
vorbeam ieri cu un medic dintr-un spital mare din bucuresti. am creat o relatie mai speciala de cand cu atatea spitale. in afara de faptul cunoscut ca sunt foarte suparati de cum se pune problema si de cat de dezonorant este acum sa fi medic in romania, mi-a mai spus ceva ce ma ingrijoreaza: o gramada de rezidenti, medicii care ne vor trata copiii in viitor, sunt varza! nu-i duce mintea, nu e ca n-au invatat dar vor capata experienta... nu mai spun de lipsa dotarilor din sistem.... si exact la fel este si cu invatamantul. nu vad de ce si-ar mai da silinta un profesor, cand oricum e calcat in picioare de stat, 90% dintre parinti sunt prea ocupati sa ajute scoala si copiii sunt din ce in ce mai obraznici si greu de stapanit.
ASA CA.... EMIGREZ!... mi-as dori, dar mai am pana acolo....
in rest... slava Domnului, copiii sunt ok...
va pup, weekend placut