Bucurii de sept-oct 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
GETY spune:
Citat: |
citat din mesajul lui trischa si cei vreo 100 ai mei mami de fetita cu ochii albastrii ca marea,04-10-06 |
Trischa, inseamna ca esti o mamica "tanara".
La cati mai multi ani fericiti impreuna!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
GETY spune:
Roxana01, mi-am prins urechile numai citind mesajul tau. Sa-nteleg ca e vorba de noua lege a invatamantului. Eu nici nu prea mi-am batut capul sa o inteleg, pentru ca tot asa mi-am zis si eu: 3 ani de-acum inainte se pot schimba multe.
Oricum, m-ati facut curioasa, asa ca o sa o intreb pe consiliera juridica de la noi cum sa inteleg noua lege.
Crisnemes, "La multi ani" lui Dragos. Sa creasca mare, frumos, istetel, sanatos si tot ce va doriti pentru el sa se implineasca!
Lexi, ce ghinion! Uite maine incepe luna februarie si sper sa fie bine. Ca si noi am primit niste vesti proaste in legatura cu salariile si sper sa nu se intample!
Pupam Mariuca sa-i treaca repede buba!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,72.8,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!
trischa spune:
Seara buna si multumesc de urari!
Ajung azi si-mi recuperez copila de la gradi mai facem si o plimbare cu prietenul ei pe frigul asta si dupa ce ne vedem acasa pe la ora 17 la caldura..incep vaicarelile...au si vai..eu cand fac pipi ma doare.
Cum nu-mi plece deloc ce aud ma uit si nu-mi place nici ce vad..si sun la dr care zice ca ma primeste la ora 18.
Asta inseamna ca sarim iar in haine si plecam pe jos,alternativa era bicicleta,dar eu pe vremea asta n-o incalec,si ajungem la dr unde asteptam inca 1 ora.Ceva normal de altfel.
Primim ca tratament o crema de ochi si nas..asta pt a unge zona cu probleme si uitandu-ma la crema aia mica-mica il rog sa-mi scrie si niste picaturi,picaturi care acu vreo 2 ani la o problema similara i-au facut bine,si cica el scrie dar eu trebui sa le platesc.
Daaaaa,platesc ca ce am de facut..si asa el scrie eu ma duc la farmacie si ma vait la o farmacista draguta care imi cere sa-i arat ce am primit de la dr.Ii arat.se uita biata femeie,se minuneaza si imi da o crema cu nistatin si zink.Ajung acasa ,spal copila,o creia o pauzasc bine si sper sa-i treaca.
Sa va mai zic ca bietul dr era asa racit ca abia respira si abia vorbea..asta e.
O seara frumoasa si sanatate tuturor!
Sa
trischa spune:
pentru toata lumea si buna dimineata!
Afara a nins..iar..si e frig rau..beau o cafea fierbinte inainte sa infrunt frigul si nametii.
I-am pus copilei mäncare in doza,ultima para ce am gasit-o pe aici,niste biscuiti negrii si un baton de cereale,e o saracie la noi in casa...vai ,vai. Azi trebui sa gasim timp pentru cumparaturi ca altfel ii jale.
O zi frumoasa!
anangel_lexi spune:
Trischa, multumim de cafea! La multi ani, cu intarziere pentru aniversarea casatoriei si pentru ziua ta! Sa fiti mereu fericiti si sa aveti parte de multe bucurii!
Si aici e foarte frig, nu a nins dar e o ceata de nu vezi la 2 pasi... Abia astept sa vina caldura.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Crisnemes spune:
Trischa - multumim de cafeluta!
Sanatate lui Patri.
Lexi - cred ca ai tras o sperietura groaznica.
Sper sa scapati de probleme si sa fiti sanatosi!
Gety ce vesti? N-am auzit nimic.
Multumesc pentru urarile de ziua lui Dragos!
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Ancuta_eu spune:
Buna ziua, fetelor!
Trischa, la multi ani pentru aniversarea casatoriei!
Crisnemes La Multi ani lui Dragos!
Lexi sper din suflet ca sunteti bine si veti fi bine! Multa sanatate tuturor!
Roxana - si eu m-am gandit mult la aceasta modificare adusa invatatmantului prescolar de noua lege. Nici nu-mi vine sa cred ca anul acesta trebuie sa intind antenele pentru a gasi o scoala pentru Ioana. Este incredibil ce fac oamenii astia ... Sunt foarte curioasa daca se va modifica ceva, chiar daca acest guvern cade ... Este oricum o problema spinoasa ...
http://picasaweb.google.com/ancuta2009
Un copil iti ia tot ce ai avut si iti da, in schimb, tot ce n-ai avut vreodata.
AdinaF spune:
Buna fetelor!
mama, ce de sarbatoritzi de cand n-am mai intrat
LA MULTI ANI! urez Roxanei, Trischei si lui Dragos, sa fitzi fericitzi si sa avetzi parte de multe bucurii in viatza!
Fetelor, eu nu stiu exact cum va fi treaba in Romania, si aici prima clasa e considerata de fapt "pregatitoare", in sensul ca nu exista note (calificative) decat din clasa a doua, , iar orele nu sunt ca la noi , 4 la nr a cate 50 de minute, ci cum alege invatazatoarea, de ex 20 de minute fac mate, 15 minute desen, 10 minute engleza, candva o pauza intre, iar programul se incheie la ore diferite, ba la 11, ba la 11.30 samd ... probabil asa ceva va fi si in Ro ...
aici se merge de la 6 ani (chiar neimplinitzi) si reusesc copiii sa faca fatza, e de fapt o prelungire a gradinitzei prima clasa, destul de lejer, poate n-ar trebui sa va ingrijoratzi chiar asa tare pana vedetzi exact ce si cum (tot eu vorbesc ).
trischa, vad ca te pregatesti sa devii soacra mica, sa nu utzi sa ne invitzi si pe noi ;).
lexi, avetzi grija cum si unde depunetzi gunoiul, aici sunt amenzi usturatoare daca te depisteaza cineva.
Multa sanatate va doresc pt luna asta (si cele ce vor urma), bine ca n-a fost ceva grav cu Maria.
Noi pana acum am scapat ieftin, doar o mica raceala, cred ca s-au imunizat ai mei anul trecut cand se imbolnaveau tot a doua saptamana.
copiii sunt bine, au luat 2 kg in greutate in 2 luni (), efectiv nu mai pot sa-i iau in bratze (de ex cand ii scot din cada sau cand adorm in masina), s-au transformat in ditamai baietzoii dar tot frumusei au ramas (of course ).
Momentan ne luptam cu o oarecare obraznicie in limbaj a lui Fabian, uneori ma pune in faze foarte penibile (i-a zis unei prietene de 33 de ani "tu femeie batrana" , unui muncitor pe strada i-a strigat "mai porcule") si cate si mai cate, iar mie in loc de proasta imi zice "froasta" (si se mira de ce-l cert , ca doar froasta nu inseamna nimic, nu-i asa?)
Sper sa se calmeze in curand (ignoratul nu ajuta deloc), Alex vad ca a incetat brusc cu sportul asta (si nu, noi in familie cu sigurantza nu vorbim astfel).
In rest, toate bune si frumoase, sanatosi sa fim ca restul le rezolvam!
O seara placuta va doresc!
Crisnemes spune:
Buna dimineata!
este gata!
Adina - multumesc pentru urare!
Si Victor vorbeste la fel si nu stiu cum sa mai procedez cu el. Noi avem alta problema cu - partzurile. Ma inebuneste- cand ti-e lumea mai draga trage cate unul si apoi striga in gura mare- Fugiti ca pute!
Cat despre grupa pregatitoare la scoala pot spune ca la noi in Romania nu sunt conditii. Asta e parerea mea- nu ca copii fac sau nu fata, ei sunt adaptabili si merg ianinte.
Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Adina, Cristi a cautat un Rastplatz pe autostrada si a depus gunoiul intr-o pubela de-acolo. Sunt sigura ca acolo e OK sa aruncam pentru ca sunt multi tiristi care isi arunca gunoaiele in pubelele alea.
Am observat si eu in ultimul timp cateva "scapari" verbale la Maria, dar cred ca e doar o faza. Cum o aud, ii spun ca nu e frumos, ca nu e voie sa vorbim asa, etc si sunt convinsa ca pana la urma va depasi si faza asta.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet