***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(129)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

An@, felicitari pentru fetita! Foarte rasunator si frumos numele Ecaterina!

Mica, se vede pe MAya in poze cit e de cuminte! Bine ca ai raspuns la intrebari... deci se poate si asa.

Cu Patrick acum trecem printr-o perioada de mici isterii.. nimic nu ii convine. A stat 3 saptamini acasa si sper ca dupa ce isi intra in ritm sa fie mai bine. Intr-o zi a zis ca nu i-a placut la gradi pt ca tot voiam copii sa vb cu el, a doua zi ca nu ii plac copii ca se bat si tot vorbesc... nu pare deloc incintat de colegii de gradi, desi pina in decembrie a fost bine. Ca el vrea sa stea cu mama si tata, ca numai pe ei ii iubeste. El nu e mamos sau tatos, e parintos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna dimineata!
irinusha, ce copii frumosi ai; in poza cu ei doi si Amelie cu ochelari de soare par exact asa cum i-ai descris,mi-a mai placut si cea cu "fotograful".
Ella, saptamana trecuta, la Livia la gradi au foast doar 4 copii, acum sunt 10 si maxim au fost 24. Asta din cei 38 inscrisi. Cel putin un sfert pleaca acasa la pranz. E drept la la particulara sunt decoruri mai frumoase. Vazusem la gradi unei prietene niste gresie si faianta cu model de creioane/gurafe ca nu imi venea mie sa plec de acolo.

Referitor la bratari, margele etc, pe noi ne-au rugat educatoarele la sedinta sa nu le dam pt ca este un motiv de cearta intre fete, si le iau una la alta etc. Nici fetite foarte cochete nu avem in grupa, in sensul ca mai toate vin in pantaloni si bluzite, iar eu din motive practice ma bucur.

Mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, ma bucur ca i-au placut pet-urile lui Maya.
Unde-s pozele cu fata ca eu nu le vad?

Intrebare: E vreun capsunel a carui gurita miroase chiar si dupa spalat?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

La Multi Ani Mada

La Multi Ani Angela

Sa fiti iubite, fericite si sanatoase!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Liv, din pozele de mai demult ziceam de MAya.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Salutare si la multi ani pe anul asta!

Noi am tot fost bolnavi, cand Ciprian, cand Tudor, am inceput anul in forta,ce sa zic...

Raspund si eu chestionarului, sper sa nu par laudaroasa, dar chiar nu am de ce sa ma plang.
1. Il imbrac cum vreau eu, dar i-am adaptat garderoba la preferintele lui. La gradi vrea in tricouri cu personaje Disney, e o moda acolo, probabil ptr ca se gasesc in Carrefour, iar acasa in ce am ramase de la Tudor.
2. Si noi mergem in familie la cumparaturi, uneori il mai lasam pe Tudor acasa, Ciprian insa verifica daca am luat tot ce aveam pe lista, din care nu lipseste ceva ptr el, un dulce sau o jucarie mica.
3.Doarme in fiecare zi, fara exceptie, mai face figuri cateodata sambata si duminica, dar nu exagerat.
4.Nu avem probleme cu telefonul, nici nu ma gandisem pana acum la aspectul asta.

In principiu, Cip e ascultator, probabil il are ca exemplu pe frate-su mai mare. Si ai mei sunt cam cum spune Irinusha, cel mare studios si filozof, cel mic neastamparat si haios, fara a depasi limitele.

Bety, ai mei sunt alergici la cerealele cu scortisoara, desi au mancat prajituri cu scortisoara facute in casa si n-au avut nimic, probabil combinatia cu alte ingrediente le-a declansat alergia.
E greu cu un copil alergic, cu Tudor al meu suntem mereu in garda dupa ce a facut de 2 ori soc anafilactic la substante diferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Madi
Angela

Mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chiquitita

Alynta, exista Prospan special pt nebulizare? Ca sa cumpar si eu, eu stiu doar siropul.

Chiquitita, mama Liviei (8 iunie 2007)

da,picaturi.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui An@

E oficial: vom avea o fetita... pe care o va chema Ecaterina. In rest toate bune la morfo-fetala.

Felicitari!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Salutare! Am avut cateva zile mai grele-mejina plangacioasa si se cerea mereu in brate. Vad ca-si revine!
Raspund si eu la chestionar, cu toate ca ziceam ca nu am timp!
1. Uneori imi refuza haine care nu-s ochioase! Ii place sa aiba culoare pe el! A avut cateva costumase de vara care urla cand i le puneam! Cert e ca unul nu-mi placea nici mie- il primise!
2. Mergem impreuna la cumparaturi! La noi "problema" e alergatul printre rafturi! Mai ia cate o jucarie de pe raft care ulterior o lasa in schimbul la altceva propus de noi sau cu plans!
3. In general adoarme la pranz. Rar sare sau adoarme rapus de oboseala, pe seara.
4. La telefon pot vorbi, dar uneori vorbeste foarte tare/tipa/plange si atunci intrerup si strig sa se potoleasca! Cand i se face dor de bunici, unchi, matusi telefonam si vorbeste cu ei la telefon. Uneori sta si rade in telefon sau doar asculta!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput