***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(129)
Raspunsuri - Pagina 9
angelabv spune:
Mica, Chiquitita, Madaiulia, multumesc de urari...astazi mi-am luat si eu o zi libera, ninge tare frumos la noi, asa ca am sa profit de ziua asta frumoasa si stau acasa cu Nicole! Mai tirziu am sa fac si un tortulet, si uite asa sarbatorim noi...
alynta27 spune:
La multi ani Angela!
La multi ani Madi!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Madi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lbelciug Intrebare: E vreun capsunel a carui gurita miroase chiar si dupa spalat? Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) |
Liviana de cand Ana are probleme respiratorii, adica de cand e mai mereu infundata, am observat ca atunci cand se trezeste dimineata ii miroase gurita. Inainte nu mirosea deloc. Dupa ce se spala nu ii mai miroase, insa. Am cautat pe net si printre cauze erau trecute: polipi, viermisori, probleme la stomac. Cand o sa mai merg la pediatru o sa intreb si asta, dar eu banuiesc ca din cauza polipilor se intampla la Ana.
angelabv spune:
Alyna27, Irinusha, Madi va multumesc mult de urari...eu inca sunt sub zapezi, parca vad ca-mi prelungesc sederea inca o zi...Si Nicole e la daycare de la 1 noiembrie si e ba cu nasul infundat, ba tuseste, dar inca nu mi-a facut febra...eu la tuse ii dau siropul lasat de la o ceapa cu zahar...si o dau cu crema mentolata de la Vicks, aici pe toate siropurile de tuse scrie ca se dau numai peste varsta de 6 ani...Avem umidificatoare, pentru ca incalzirea e cu aer cald care usuca foarte tare, si seara la culcare ii dau rumul cam 2 ore jumatate cit sa schimbe si sa tina o umididate, pentru ca nici prea multa caldura/umiditate nu face bine cailor respiratorii...
vas spune:
Va scriu repejor ca nu prea ma timp, imi ajut sotul la un proiect pentru scoala.
Noi suntem bine, Eliza merge la gradinita foarte incantata, ii place tare mult. Cand o iau ma intreaba daca o mai aduc ca ea vrea la prietenii ei.
Bubu din burtica e bine si el, colul e inca inchis si lung deci inca o luna mai sta linistit in camera unde e cald cum spune Eliza.
Ieri a vazut o nastere la televizor si m/a intrebat daca o sa plang si eu cand il scot pe Andrei din burtica. I.am explicat cate ceva fara prea multe detalii nici macar de taiat burtica sau ceva nu am zis la care ma intreaba " bine mami dar dupa ce il scoti cum prinde burtica inapoi?" cred ca vom avea multe discutii de acum incolo.
Ana, felicitari pentru fetita!! Eu totusi nici acum nus utn convinsa ca e baiat, pana nu nasc nu cred.
va pup!!!!!
33+
Andreea , mamica Elizei + Andrei
13.05.2007
poze2
bebelicu
lbelciug spune:
La Multi Ani pt Madi si AngelaBV! Sanatate, fericire si proesperitate va doresc! Asteptam poze!
Madi, am vb cu un pediatru si mi-a zis ca gurita ii miroase probabil pt ca nu se spala suficient de bine pe dinti. M-a sfatuit sa-i dau capaceala de albine (capace de la faguri) luata de la Plafar sau cateva picaturi de tinctura de albine puse pe cuburi de zahar. O sa urmez a doua varianta cu administrare de cateva ori pe zi si voi urmari rezultatele. Practic efectul trebuie sa fie de curatare a cavitatii bucale dar si pe traiect in jos catre stomac.
Vas, ai grija de tine, mai ai f putin, iti inteleg emotiile!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)