***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(129)
Raspunsuri - Pagina 10
Al_Ma spune:
La multi ani, Madi si Angela!
Liv, noi am fost anul trecut la Stanciu cu Mara si, printre altele, i-am zis ca ii miroase gurita si mi-a spus sa-i dau Biotics cateva zile, dar nu mai stiu cat. Parca vreo 10. El zicea ca e posibil sa fie din cauza ca mananca prea multe proteince, in special carne, si sa se fi dezechilibrat mediul din stomacel. O perioada nu i-a mai mirosit, dar acum ii mai miroase dimineata inainte sa o spal sau cand respira pe gura cand e racita.
angelabv spune:
Liviana, Al_Mamultam de urari !
Madi, cum ai petrecut ieri? Stiu ca ti-am mutumit de urari dar m-am luat cu vorba si am uitat sa-ti spun LA MULTI ANI !!!Scuzele de rigoare...
alynta27 spune:
Vin si eu cu o intrebare si o rugaminte la fetele din Bucuresti
Imi doresc mult ceva din Ikea. Este careva care poate ajunge fara a strabate o distanta foarte mare?!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
lbelciug spune:
Alma, s-ar putea sa fie si din cauza asta pt ca lui B ii cam plac carnurile, din pacate si carnatii sau sunculitele din comert. Cu legumele stam cam prost, fructe consuma insa in zilele de L-V cam unul pe zi cat le da la gradi. De azi am inceput sa le dau tinctura de propolis pe zahar, dar s-au cam stambat. Sa vedem cum evolueaza, daca nu vad imbunatatiri o sa-i dau si Biotics. Merci pt pont.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
bettyR spune:
Liviana, incearca propolisul intr-o lingurita de miere, eu asa luam ...poate asa le place. Andreei ii miroase gurita cand e racita, dar trebuie sa fiu chiar f aproape de ea sa simt, si i se duce dupa ce o spal, sigur e de la polipi.
alynta27 spune:
1. Ne gandim sa punem pat etajat la baieti! Mai are cineva?! Pareri va rog si eventual modele!
2. Noi avem un rand de bunici "mai reci". E vorba de cei ai sotului! De ceva timp David zice ca vrea sa meraga "a Pacani"(la Pascani). Cum sa-i explic eu ca bunicasa nu ne vrea nici macar in vizita?! Ma uit la sot, el la mine si ridicam din umeri neputiinciosi.. Nici nu vreau sa-i bag copilului in cap tot felul de lucruri! Voi cum ati proceda?!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
mica0307 spune:
Alynta vezi online catalogul de la Ikea. Au paturi etajate dar sunt putin cam instabile.
Am prieteni care si-au cumparat de aici sunt frumoase si stabile insa destul de scumpe.
chiquitita spune:
Alynta, cand pui prospan in aparatul de aerosoli cate picaturi pui? Diluezi cu apa? In ce proportie? Mai pui ser daca pui si prospan?
Mami de Livia (8 iunie 2007)
lbelciug spune:
BettyR, am pus cateva pic de propolis intr-o lingurita cu un vf de zahar, insa nu prea le-a placut la baieti.
Sfatuiesc fetele din Bucuresti sa mearga la Kiabi, au reduceri si oferte bune (alegi 3, platesti 1!)
Daca mai vedeti si in alte parti reduceri, va rog sa scrieti aici. Multzam!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
gabiu spune:
e a treia oara cand scriu la mesajul asta si se sterge cand apas pe nu stiu ce....
deci....pa 10.01.2011 s-a nascut Rebecca Andreea, 3300 gr, 50 cm, Apgar 10. E cumintica, mananca si doarme...in rest ne chinuie niste colici dar nu prea mult.
Albert e foarte incantat deocamdata si a reactionat super bine, fara gelozii sau alte rautati.
Va pup