***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(129)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui chiquitita

Eu, eu!!!

Mami de Livia (8 iunie 2007)

(nu stiu unde e ala de-i ies ochii din orbite ) Adica esti??????? SUPER!! FELICITARI si sarcina usoara!! cate sapt.?

26+ si mami de Ana (22mai2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

An@, daca imi amintesti adresa de la mamici... sau imi trimitia adresa ta, pun eu niste fise, de la Fisher Price, daca nu le aveti.
Si poti comanda de la teora, ca au o gramada.
http://www.teora.ro/cgi-bin/teora/romania/mbshop.cgi?database=16&action=view_product&productID=1014&category=
si pentru 4-5 ani din asta, e super.
Si cele cu soricelul sunt ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ioana multumesc!
An@Multumesc! 5 saptamani. Tu stiai ceva de ai intrebat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Chiqui, nu stiam nimic, am intrebat intr-o doara, ca nu mai aparuse de mult o graviduta . Sper ca de data asta sa-ti fie mai usor, ca stiu cat de mult te-ai chinuit cu statul in pat data trecuta.

Ioana, iti trimit pm cu adresa mea de mail. Multumesc !
Am vazut si eu prin magazine carti de activitati, dar m-am tot ferit sa iau ca sunt cam scumpe si mi-e ca ANa le termina prea repede. Ca daca ar lucra o lectie pe zi, ar merita ...

26+ si mami de Ana (22mai2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

AN@, on line, merita sa iei, ca e 20% reducere dintr-un pret mai mic decit in magazin. Si PAtrick le termina repde, dar macar afce ceva uitl. Si nu le coloreaza, numai citeodata, imi arata cu degetul legaturile, astfel ca le mai face dupa 2 saptamini. Iti trimit pe mail.
Cine mai vrea sa ma contacteze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Chiqui, FELICITARI! super veste!

Ana, ma bucur ca ai scris, vroiam sa te strig.

Ioana, trimite-mi si mie pe mail, tbeatrice@yahoo.com. Merci!

Eu de cand am dus-o la gradi f putine activitati educative facem, pana acum am asteptat sa creasca alexandra, deja putem face toate 3.

Mai vroiam sa scriu ca fetele mele nu se mai bat in ultima vreme, dar se cearta, sunt mortale asa mici, si alexandra o provoaca pe Andreea, ii spune ca e mica, andreea i-a foc si neaga si ii explica si arata cum e ea mica, apoi ajung de fiecare data, la 'ba da','ba nu' la infinit, dar nu se lasa niciuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare Domnitzelor,

Chichi, sa traiesti sa infloresti . Frumos asa!!!!
Sarcina Usoara, bebe sanatos!!

Laura, m-am bucurat nespus ca ai scris..uitate si tu cand dau si io replay..dragutz, dragutz..auf Deutsch

An, felicitari pt motzatat..care-i originea numelui?

noi consemnati la domiciliu ca are R gripa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Chiquita felicitari! Sarcina usoara!
Matei ia acum Klacid si e mai bine. Nu a mai facut febra. Azi l-a intepat sa-i ia analizele de sange.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Didi, Betty, Alyntamultumesc!
didi, ma bucur ac ai mai intrat!
Si noi avem un fel de raceala, cu febra spre 39. Am fost la dr si ne-a dat doar picaturi cu Betabioptal si sa o tinem cu antitermicele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau!
Ce mai faceti, vad ca luptati cu bolile. Nu am intervenit pentru ca noi suntem ok. Eliza de mult timp nu a mai racit imi fac griji ca acum cu incalzirea sigur va trece si ea printr/o etapa, dar ii dau Septilin sirop si poate o sa aiba macar putin efect.
Merge la gradi tare fericita, acum ca s/a incalzit, vorba Anei, profit si petrec mult timp cu ea dupa gradinita. Azi intru in sapt.39 ma trec toate emotiile, am si unele stari de anxietate uneori, nu stiu ce va fi, cum voi face fata...dar consider ca in situatia mea sunt normale asa ca incerc sa trec peste.
Luni ma duc la un control, toata saptamana am avut contractii mai mult sau mai putin dureroase, simt oricum ca se pregateste Andrei sa apara pe lume. In rest sunt bine, am pregatit tot ce trebuie pentru bebelic, incerc si pe Eliza sa o pregatesc atat cat pricepe si ma rog la Dumenzeu sa fim toti sanatosi sa ne putem bucura de vara.
Avem in plan sa ne luam rulota sa colindam anul asta prin tara. De abia astept.
Chiqui, FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!Sa ai o sarcina usoara!!!!!!

va pup pe toate si va anunt daca apare bebe.

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput