***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(129)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Vas ce putin mai ai!
Betty felicitari Andreei pentru dormitul la gradi. De ce zici ca nu esti impacata cu dormitul acolo? Alexandra cum mai este?
Alynta ma asteptam sa gasesc o reteta de prajitura .
Legat de subiect, am mai citit povestea, o admir pentru curaj, dar cred ca si-a asumat si un risc. Daca aparea o cat de mica problema cu ea sau cu bebele in timpul nasterii nu era in cea mai fericita situatie. Si mi se pare oarecum inconstienta ca la a doua nastere a fost doar cu copilul in casa pana spre sfarsitul expulziei. Plus ca eu zic ca e putin ciudat pentru un copil de 2 ani sa asiste la nasterea mamei.
Altfel ideile pe care la promoveaza ea sunt super ok: nastere cat mai naturala, pozitie cat mai fiziologica in timpul travaliului si expulziei, o alta abordare din partea personalului medical, legiferarea nasterii acasa, dar CU PERSONAL CALIFICAT. Altfel mi se pare inconstienta sa incurajezi viitoare mame sa nasca acasa singure. Desi spune clar ca ea nu incurajeaza pe nimeni sa faca asta, inevitabil vor fi persoane care ii vor urma exemplul.

Edit carstea e ok sa primeasca amoxicilina 250 mg (suspensie presupun), primeste o cantitate mai mica de lichid pentru greutatea lui (nu stiu daca am fost clara, ma grabesc sa plec dupa Andrei). Daca te mai intereseaza subiectul revin.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Va rog, haideti sa o ajutam pe Eva Maria cu cat putem. http://www.mariaeva.ro/
http://www.acasatv.ro/emisiuni/eva-maria-are-nevoie-de-ajutorul-nostru-sa-o-ajutam-sa-traiasca.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Mada azi am facut cornulete cu rahat ca am auzit eu ca ajuta la silueta! Reteta nu am ca-s "a' la mine" cu untura de porc curata, coaja de portocala proaspat razuita, praf de copt, esenta de rom si vanilie,ou, lapte si faina! Sa zic ca se topesc in gura?!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Multumesc de raspuns Madaiulia. Am intrebat de amoxicilina 250 ca mi se parea ca nu isi face efectul cea de 125.Am fost la medic si ne-au schimbat antibioticul .Claritromicin la 12 ore.
Urechea arata mai bine acum.Lichidul s-a ingrosat in ultimile zile si si-a redus cantitatea.Azi de dimineata aproape ca nu era nimic scurs.Poate se termina.Sper sa nu avem pierdere de auz.
Va pup si va doresc o duminica frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Vineri i-am facut vaccinul de 4 luni madrutei! Are 6800g, 65 cm si e sanatoasa! Doar san papa!
Saptamana asta David sta acasa ca e in vacanta. Am preferat sa-l tin pentru a dormi mai mult dimineata. Am inteles ca nu toti copii stau acasa.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Ce liniste este pe aici...nu mai povesteste nimeni nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui mica0307

Ce liniste este pe aici...nu mai povesteste nimeni nimic?

Mica si Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank"> Sonia/www.youtube.com/watch?v=Zu0iQkWS2vw" target="_blank"> 1 anisor...de Maya
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote

Pai incepe tu , ca poate ne inspiri si pe noi...oricum n-ai mai povestit de mult de Maya...

Si daca tot m-am logat, pun si eu un anunt: daca stiti pe cineva interesat de 1 ap. cu 2 camere in Titan, ca l-am scos al vz si vreau sa scapt repede de el, sa nu nasc pe la notar .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Azi m-a trasnit un gand: eu nu i-am mai dat Marei Vigantol din primavara trecuta, dar nu am discutat cu niciun medic legat de acest aspect. Voi le mai dati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Alma eu nu i-am mai dat de la 1 an . Imi daduse dr. in toamna lui 2009, am cumparat dar tot uitam sa scot sticla asa ca am si acum sticla sigilata. Oricum ulterior i-am facut analize si avea Ca la limita superioara si m-a intrebat daca i-am dat vigantol. Anul asta nici nu mi-am mai pus problema sa ii dau. Am avut alte treburi toamna asta ... cu imunizarea pt gradi ... pe care nici p-aia n-am facut-o (tot am amanat cumpararea de bronhovaxom si altele si aproape ca a trecut iarna). Dar vad ca n-a fost asa grav cu toata lipsa de "imuno-stimulatoare" (sau cum le-o zice..).

Didiiiiii!!!!! unde esti??????? hai ca am cumparat picaturile alea pt otite din De si am nevoie de "traducere" (sper ca sunteti bine ).

25+ si mami de Ana (22mai2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Al_Ma eu ii dau lui Andrei Vigantoletten 500 in sezonul rece.
E bine sa primeasca supliment de vit D3 in sezonul rece pana la 6-7 ani.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput