***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(129)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Ce liniste pe aici! Ce mai faceti fetelor?
Am rasfoit lista cu sarbatoritele si cu intarziere urez
Vas si Lavini!
Vas ce mai face burtica? Cat mai e pana vine bb Andrei? Eliza cum mai este?
Lavini mai povesteste-ne despre puiutii tai!
Carstea noi nu mai avem pampers noaptea de cateva luni. Treceau saptamani bune in care il gaseam gol dimineata, asa ca ma hotaram sa renunt. Si ca un facut in urmatoarele 2-3 zile facea pe el. Asa ca iar reveneam la pampers. Acum am renuntat definitiv. Uneori il mai trezesc eu pe Andrei sa faca (cand stiu ca a baut mult inainte de culcare si e pericol), alteori se trezeste si cere singur, mai avem si nopti in care uda patul, dar in general suntem ok.
Alynta cum a iesit prajitura? Mi-am notat-o sa o incerc si eu.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Pampersul lui e intotdeauna f plin dimineata desi nu mai lapte seara, doar putina apa.
Nu-l primesc la gradi cu urechea curgatoare asa ca se plictiseste in casa cu mamaia.
Ati dat copiilor amoxicilina concentratie 250 mg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Madaiulia a iesit foarte buna, nu poti manca multa ca e un dulce "concentrat"! Dar e similara la gust cu cea cumparata, numai ca e naturala fara lista de "E"-uri.
De asta ce ziceti?!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Ceau mamici de capsunici!!!!!
ce mai faceti?
Eu bine, cu burtica mare si tuguiata, asteptand momentul cel mare.
Mai am 10 zile pana la 37 de saptamani pline iar de acolo cand o sa vrea Dumnezeu va veni pe lume Andrei.
Madaiulia, multumesc de intrebare , suntem ok, Eliza e bine cu gradi la care merge tare incantata, pe bebe il asteapta cu mare drag, ea zice ca o sa aiba grija de el, ca il iubeste mult....deoacamdata e totul bine sa vedem cum va fi dupa aparitia lui.
Am inceput sa am contractii nedurereoase dar ma bucur ca asta inseamna ca se pregateste corpul, ieri chiar am fost cu saniuta, am tras/o vreo jumatate de ora si m/am simtit tare bine dupa.
Cand o sa apara ceva va anunt cat pot de repede.
Cine imi da si mie un nr. de telefon sa va pot anunta?????? Il aveam pe a lui Betty dar zicea ca l/a schimbat.
Va pup pe toate.

Andreea , mamica Elizei + Andrei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Vas ce putin mai ai!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Vas, nastere usoara daca nu mai apuc sa scriu!!! Dar mai ai un pic, eliza la cate saptamani s-a nascut? al doilea parca vine mai repede un pic si mai cu viteza, curaj mult!

Ti-am trimis un PM cu tel meu, asa e, l-am pierdut si nici nr tau nu-l mai am.

Andreea doarme de luni la gradi, asa sunt de mandra de ea, ea s-a cerut singura, doar ca sta mult pana adoarme si apoi o trezesc cand ea ar mai dormi, poate se regleaza in timp. Eu nu-s asa impacata cu dormitul acolo, dar daca ea se cere, o lasam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Betty, daca e miriita Andreea dupa trezire, eu zic sa mergi dupa ea numai pe la 4,30 - 5 sa apuce sa se dezmeticeasca acolo. EU mergeam dupa Patrick tot la 4 fara ceva, inca nu se saturase de joaca de dupa somn(el e mai miriit si mai leneos dupa somn) si imi tot comenta... acum ma duc pe la cit ti-am zis si e numai bun de luat la plimbare.

VAs, a trecut vremeaaa. Parca nu demult te dadeai cu parasuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Madaiulia a iesit foarte buna, nu poti manca multa ca e un dulce "concentrat"! Dar e similara la gust cu cea cumparata, numai ca e naturala fara lista de "E"-uri.
De asta ce ziceti?!

POZE

Cum a aparut Printul!

Alynta, mi-a placut, sunt de acord in mai toate:
- miscarea in sarcina
- mancatul normal
- masajul perineului
- miscarea in travaliu
- pozitia, in care te simti cel mai bine tu, nu doctorul
- fara episiotomie
- asistenta cat mai putina, dupa dorintele mamei
Totusi o persoana experimentata tot mi-as dori in preajma, pur si simplu doar ptr. a verifica placenta. Nu cred ca un "muritor normal" stie daca placenta iesita este intreaga sau nu, daca au ramas resturi sau nu in uter. F. important!
Aici se practica nasterea acasa, dar cu o moasa liber profesionista. Tot asa exista asa zisele "Casa de nastere" - Geburtshäuser, unde se naste intr-o atmosfera familiara, linistita si doar cu moasa.
Si la nasterea in spital doar moasa este prin preajma, dr. apare doar la explusie si doar asista, moasa face totul. Si ai voie sa nasti cum te simti tu mai bine ... doar ca unele au, altele nu au baie ptr. nasterea in apa, sau pur si simplu relaxarea in travaliu. In rest sunt deschisi la multe, chiar totul ...
Ah, si nu stiu, dar nu m-as simti bine sa stiu ca fi-miu se uita la mine cum nasc ... mi se par chestii, care un copil le afla mai tarziu, cand intelege unele chestii.
Dar jos palaria, mi-a placut curajul ... si descrierea spitalelor si atitudinea personalului medical!

Sanatate plantatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Citat:
citat din mesajul lui carstea

In alta ordine de idei cum ati scapat de pampersul de noapte?Noi momentan vb depre asta cu el dar nu am facut nimic in acesta privinta.

POZE Rares(7 mai 2007)

Filmulet Un anisor

Carstea, Ana a renuntat singura acum cateva luni. A spus ca nu mai vrea pampers noaptea, ca acum e mare. De atunci am avut vreo 3 accidente, in general cand e foart eobosita, dar in rest se trezeste in fiecare noapte si face pipi la olita.

Mergi la inceput

Salutare!
Irinusha si eu sunt de acord ca la nastere trebuie sa asiste o persoana avizata, oriunde ar avea loc aceasta!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput