***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(129)
Raspunsuri - Pagina 14
madaiulia spune:
Da, le rontaie sau le suge. Sau i le poti dizolva intr-o lingura de apa si ii dai sa bea.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
alynta27 spune:
Salutare! David are otita. Doua zile s-a plans ca-l doare de vreo cateva ori si aseara a mers sotul cu el in Urgente. Matei e si el marait, sta agatat de pantalonii mei. Plang in cor, se trezesc unul pe altul- cum e de asteptat sunt "putin" zombi! Dar...inca nu am capitulat!
-ci mamici si pici!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Ca "meniul" sa fie complet si Matei are rosu in gat- a fost la control in seara asta!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
madaiulia spune:
Alina sanatate piticilor.
Si Andrei e un pic racit. A facut ceva febra si mai tuseste cate un pic. A luat de la mine. Eu sunt varza. De 3 zile fac febra, am facut si aproape 40 de vreo cateva ori. De azi iau antibiotic. Andrei sper sa scape mai usor. E si izolat la ai mei din prima zi in care mi-a fost mie rau, dar se pare ca nu a fost totusi suficient de devreme.
Al_Ma spune:
Si eu am facut febra 39 cu tuse nasoala de duminica. Febra m-a tinut 2 zile, dar tusea nu mi-a trecut nici acum. Intre timp, a luat si Mara, desi am purtat masca si nu am stat langa ea. A facut 38,9 marti seara si febra 40 miercuri seara, asa ca ne-am internat, azi iesim. La noi in firma aproape toti sunt virusati. In Bucuresti e groaznic din punctul asta de vedere, peste tot aud numai de viroza asta.
Madi spune:
Si eu sunt cu Ana acasa, Ana cu febra. Deocamdata i-o tin sub control, sper sa nu se complice, din ce citesc si aud viroza asta e pacatoasa rau
SAnatate multa tutusor!
Al Ma unde ati fost internate?
In alta ordine de idei, voiam sa va intreb daca stie cineva vreun medic ginecolog bun la Medlife, am abonament acolo, vreau sa ma duc ptr niste mici probleme, dar nu stiu la cine ar fi mai indicat.
madaiulia spune:
Mara, Ana multa sanatate!
Andrei e bine, nu a mai facut febra.
Eu am inca un nas de elefant, plin de secretii. Of, ca nu se mai termina o data. Si am baut la ceaiuri zilele astea de m-am scarbit, sa nu le mai vad cativa ani de acum inainte.
Alina ai luat un expectorant pentru tuse? La mine Erdomed-ul merge f bine.
Madi la intrebarea cu ginecologul nu stiu sa-ti raspund.
Al_Ma spune:
La Medlife Grivita am fost internate. Si eu am abonament la Medlife pentru toata familia (nu include si internare), dar nu stiu ginecologii de-acolo.
De azi am inceput sa iau din nou Erdomed. Am mai luat si in decembrie, si la inceputul lui ianuarie, cand am mai avut probleme cu tusea, dar acum e mai rau un pic pentru ca ma si dor plamanii. Aveam programare la dr. Mihaltan de dimineata, dar nu am fost ca eram inca in spital cu Mara. Poate ajung saptamana viitoare.
lbelciug spune:
Sanatate multa capsuneilor si Almei. Sa speram la un w-e calm si o sapt viitoare mai buna ca asta. Pt mine a fost f nasoala.
Din pacate socrii mei au prins viroza care circula prin oras si le-au dat-o cu generozitate copiilor mei week-endul trecut cand a trebuit sa-i las o zi cu ei. Colac peste pupaza si sotul a fost imobilizat sapt asta datorita unei inflamatii de natura reumatica la coloana. La servici 4 colegi au lipsit din diverse motive, asa incat presiunea pe mine a fost maxima si pe toate planurile. Inca ne luptam cu febra si tusea lui B si astptam mult "entuziastm" botezul nepotelului duminica.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)