***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(129)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyR spune:

Gabiu, FELICITARI! Sa fie sanatoasa, norocoasa si mancacioasa! Ce nume frumos ati ales!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Felicitari gabiu! Sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii alaturi de fratiorul ei. Si sa scapati repede de colici.

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare plantatie!

Gabiu, felicitari! Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!

Alynta, noi avem pat etajat, de cand cel mare avea 2,6 ani. Nu-i stiu marca, dar arata ca cel Flexa (lemn masiv, usor vopsit in alb - vopsea fara plumb, etc..) ... e f. stabil si se poate modifica si dupa ani. Trebuie sa ai grija ca cel de sus sa aiba margini inalte, sa nu cada copilul din pat, la cel de jos am cumparat o margine atasabila. Noi suntem multumiti, economiseste loc si e practic.
Daca-mi aduc aminte bine am platit cam 280 euro pe el, fara saltele si chestia de lemn de sub saltele (nu-i stiu denumirea in ro.). Cea de sus trebuie sa fie din acea care se ruleaza si trebuie fixata in cuie de pat, sa nu pice cel de sus pe cel de jos - f. important! Daca mai ai intrebari, cu placere!
Si pe mine m-ar fi interesat Prospanul ptr. inhalator. Am intrebat la farmacie, aici nu exista. Ai link, ceva?

Sanatate plantatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Gabiu, sa iti traiasca fetita!
Irinusha, Prospan picaturi e bun pt nebulizator. Asa arata:
http://www.sunnypharma.ro/index.php?route=product/product&product_id=428
Eu nu stiam cat sa pun. Am citit in prospect(cel din cutie) ca se foloseste si la aerosoli si sa pun 25-30 picaturi,diluate cu apa.

Mami de Livia (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Gabiu, felicitari! Sa creasca mare, sanatatoasa, desteapta si frumoasa!

Alynta, inainte sa cumperi patul asigura-te ca ”voinicul” chiar vrea sa doarma in el si...nu-i este teama.
Noi am avut asta vara o mare surpriza, Tudor, baiatul cel mare isi dorea un pat etajat si chiar era sa-l cumparam, dar ne-am razgandit pe ultima suta de metri, mai bine zis, am amanat momentul ptr cand o sa creasca si Cipri mai mare. Ei bine, la mare fiind, in camera de hotel am avut pentru copii paturi etajate si nici unul n-a vrut sa doarma sus... de frica, desi era asigurat, avea margini destul de inalte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

GAbiu, felicitari pentru de 2 ori mamica!!! Adaptare rapida si usoara!!

Nu mai scrieti atit, ca nu apuc sa citesc

Stiti ca ma plingeam ca au cam aparut isteriile.. hei va anunt ca au trecut AU fost dese in prima saptamina la gradi, dupa 3 de stat acasa. Pina si-a reintrat in ritm. Acum ii place atit de mult la gradi, de colegi, de educatoare, ca nu pot sa il duc acasa pina nu ramine penultimul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

va multumesc din suflet tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Am avut-o pe mama la noi de luni pana joi! Ce bine ne-a prins!
Gabiu felicitari!
Multumesc de ponturile cu etajatul! Pana la urma cred ca-l facem noi, pentru a fi mai stabil si a nu da un pumn de bani. Si mobila de bucatarie a realizat-o sotul cu cumnatul si a iesit faina!
Azi vreau sa fac asta!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Salut plantatia draga

Am vazut cateva poze ale alinta27 si sunt muta de uimire .Cum reuseste sa faca cozonaci cu 3 copii numai ea stie...Ca tot ma gandesc si eu la numarul 2...
Anyway Rares a facut o otita medie seroasa.Diagnosticul e de pe internet.Antibioticul amoxicilina ni l-a dat doctorul ieri.A mai avut cineva ?Nu il doare dar ii curge urechea un fel de ulei cam de ieri dimineata.L-am luat de la gradi cu urechea plina.Rares a avut glue ear si am facut operatie anul trecut pentru drenarea lichidului si insertia unor tubusoare in timpan.Asa ca am morcovul...

In alta ordine de idei cum ati scapat de pampersul de noapte?Noi momentan vb depre asta cu el dar nu am facut nimic in acesta privinta.

Noi am inceput nursery school in ianuarie si suntem foarte mandri ca avem uniforma .

Va pupam si daca aveti vreun gand pentru noi il asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carstea

Salut plantatia draga

Am vazut cateva poze ale alinta27 si sunt muta de uimire .Cum reuseste sa faca cozonaci cu 3 copii numai ea stie...Ca tot ma gandesc si eu la numarul 2...

Poate iti d-au curaj si tie sa-l faci pe bb2! E tare frumos sa ai macar doi copilasi!
Sanatate multa!
Noi am scapat de pampers noaptea greu,dar dupa un an si ceva mai avem accidente nocturne! Il trezeste sotul sa faca pishu, ca la mine nu raspunde. Si atunci nu face in pat.

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput