Pufi 2010 (193) - LMA Alexander! LMA Tomaca!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

La multi ani Alexander cel mai tanar cavaler al lui mami MP

La multi ani Maria de mami Tanaion

Sa cresteti mari si sanatosi, voiosi si cum vreti voi (da' si mami si tati).

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Plateea, am vazut ca ziceai de leganat...imi pare rau...stiu cum e, din pacate.

si eu am leganat-o pe iris pana la 6 luni...aproape non stop, toata-toata ziua(am bafta ca doarme noaptea..intre 2 biberoane, si cu exceptiile de rigoare, de dintzi, muci, etc...deci noaptea nu leganat)...n-am avut treaba cu meniscul, dar imi tasnea sangele din calcaie....aveam niste dureri infioratoare...Ea nu numai ca adormea pe picioare, dar trebuia s-o tin pe toata durata somnului, plus ca manca tot asa, pe picioare, in somn...cate o ora sau mai mult la un bibe.

Pana cand...am avut tupeul s-o las de pe picioare...dormea...am baricadat-o...dar...a cazut din pat. N-am avut timp sa reactionez...am auzit-o ca s-a tresit, si in sec 2 era pe jos..nush cum a facut..
EEee...de-atunci a-ntzarcat balaia.
O adorm in bratze ziua, si o pun la ea in patutz.

Dar stiu prin ce treci, e tare nasol...

bbTo nu vrea deloc sa adoarma in brate?...sa-l poti apoi pune in pat?...zic si eu...poate scapi de picioare...nu da cu pietre..

nici in bratze nu e usor...depinde si in cat timp adoarme...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Zi de sarbatoare inseamna ca bem cafele, sprituri alea alea ...

LA MULTI ANI ALEX! Sa va aduca numai bucurii MP si sa fie sanatos! Tie multa putere sa-i cresti cu aceiasi dragoste ca si pana acum ! Si inca ceva ... sa nu te mai apropii de butoi vreodata! AM ZIS :), nu de alta dar chiar nu-ti sta bine .

LA MULTI ANI TOMACA! Sa fii sanatoasa si tot ce iti doresti alaturi de Tudor! Cred ca sarbatoresti prin ... munca . Ati fost la control, e bine Tudor?

Ayanna - m-am bucurat sa te citesc, chiar vroiam sa intreb de tine ... Multi lui zgubi ca e tare isteata si de frumoasa nu mai vorbesc .... Multa sanatate, sper sa fie ceva trecator doar ...

Alicredo - M-a emotionat ce-i scris. Multa putere sa treci si peste asta. Eu as merge pe operatie clar. Acum de cand ii am pe cei mici nu-mi doresc decat sa le pot fi alaturi cu capul pe umeri pana or fi si ei mai marisori sa se poata descurca singurei. Oricum ... imi dau seama ca e naspa rau

Mire - f probabil ca e de la nepotel, ar fi bine pe viitor sa evitati contactul daca se poate cu copilasi bolnavi. Cum a fost noaptea?

Haircut - sper ca te-ai dezmeticit si acum esti mai optimista . Noi suntem bine, f bine chiar .

Alextuza - bine ai revenit! Zapada? Of of femeile astea ... mereu nemultumite .

Plateea - o sa trimit ca si eu tb sa ma inspir. Pana una alta bag niste poze pe mail pe care le am in calculator (precizez ca nu sunt facute de mine ).

Mergi la inceput

Fetelor, azi petrecere mare virtuala cred, desi de cand am venit la servici mi se tot ureaza si primesc flori.

Va invit la o tratatie mai light ca dupa sarbatori

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Azi am dileme.."existentiale" de dimineata!

Sa va intreb, dara!
Mai este cineva care da cupilului lapte Hipp bio?
Ca eu incerc sa-i schimb formula 2 cu 3. Trebuia sa-l schimb de vreo 2 sapt, dar m-am gandit s-o las sa-i iasa dintele vietii, si apoi sa purced. Zis si facut!..ieri am inceput sa inlocuiesc cate o masura, dar cand am ajuns la 2 masuri de formula 3, m-am oprit pentru ca laptele, care si asa gros (i-l dadeam cu tetina nr.4 Dr. Brown)..nu mai trece prin tetina aproape deloc...

Acu'...nush ce sa fac..
Tetine cu gaura mai mare la Dr. Brown...nu sunt...Ar mai fi cele de cereale, y-cut...
Sa maresc gaura la tetina cu 4, sa-i dau cu aia de cereale...sau sa schimb biberoanele cu totul..poate cu avent, cu flux variabil..nush..
Ca sigur nu mai trece laptele prin astea cu 4, daca inlocuiesc complet, toate masurile cu formula 3...

A mai patit cineva asa, cu formula de continuare? Sa fie atat de densa?

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

unde ai gasit numar asa mare pt FDr Brown. Am si eu si sunt cu tetine de 6 luni. de pe net nu pot sa mai comand direct la ei 2 tetine, la farmacii n-am gasit. Eu am din acelea largi.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

C al meu si-a dat drumul la mers si de 2 zile face km prin casa. Deja incepe perioada aia frumoasa, imi amintesc de la A.
Ieri mi-a dat sa mananc cu lingurita lui si radea de mama focului. Azi a tinut el neaparat sa isi bage singur lingurita in castron si apoi in gura. L-am ajutat si a deschis o guuura . Nu va zic ce e in bucatarie dupa o masa de-a noastra ca f probabil si la voi e la fel .

A inceput sa se joace si cu A si fac smecherii deja impreuna. La masa sau inainte de culcare e o hlizeala si un taraboi de mori de ras ...

Si mi se pare ca e frumos de pica (sunt convinsa ca fiecare mama crede asa de copilul ei). Abia acum o inteleg pe mama cum a fost ea convinsa intodeauna ca eu sunt cea mai cea . Mai pun o poza in album sa vedeti ce gene superbe are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca
unde ai gasit numar asa mare pt FDr Brown. Am si eu si sunt cu tetine de 6 luni. de pe net nu pot sa mai comand direct la ei 2 tetine, la farmacii n-am gasit. Eu am din acelea largi.

Eu am bibe simple,cu gat subtzire, unul singur e wide-neck, ala il fol pt apa, ceai...sau deloc, ca nu vrea lichide.
La farmaciile Dona ai incercat?
De acolo a luat tati de iris nr. 4, dar pentru astea cu gat subtzire....

Mergi la inceput

Plateea - eu de www.culinar.ro/forum/continut/Meniuri-speciale-pentru-ocazii-deosebite/13335/Linkurile-meniurilor-speciale-pentru-ocazii-deosebite/" target="_blank"> aici m-am inspirat cand a trebuit sa pregatesc masa cu diverse ocazii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

Miremia sanatate pt Mara,sa ii treaca repede mucisorii

Alicredo Iti doresc sa iei decizia cea mai potrivita tie(voua),sanatate,curaj si incredere ca va fi bine

Vineri,pt prima data de cand am nascut voi merge(sper sa fie cuminte printesica) la o aniversare numai eu cu sotul,va fi "date night-ul "nostru

Aveti grija si de voi si de pufi

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Lumea e asemanatoare cu un saculet cu mosc.Placerile lumii sunt asemeni parfumului de mosc care insa nu se pastreaza.Cine a simtit parfumul va cauta moscul.Lauda aceluia care nu se va multumi doar cu parfumul."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

LA MULTI ANI, ALEXANDER!!
la multi ani, micule cavaler! sa cresti mare, voinic, sanatos, destept, frumos si norocos!!!!

Mergi la inceput