Pufi 2010 (193) - LMA Alexander! LMA Tomaca!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Mirmia, Simply, Alexutza, Ayana, plateea, haircut, Dece, Bubu, MP, Sorina, Xela .......mmamaaa ce de urari.... sper ca n-am uitat pe nimeni....

Ba, da, pe Lorex..

Multumesc frumos pentru urari. Ma simt asa rasfatata

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

CUM JIJI E FRESH....s-a terminat momentul meu de relache..tre sa ma apus de shmotru...

in sfarsit am casa mai libera...am desfacut ieri bradul..

azi voi face niste pilaf cu pulpe si o ciorba de perisoare( piept de pui)..nu bio dar asta e....evident, le fac dietetice sa manance si jiji..care e cam fomist in ultimul timp...

a...am uitat ieri a fc baie jiji in cada pe covorasul antiderapant...la inceput era cam confuz si putin marait...dupa care s-a dezlantuit..s-a si ridicat...si balacit...etc...pot declara un succes...azi a plecat din casa si caditza lui...care era destul de mare....

sa aveti o zi superba..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

fataaaaaa...
de unde my chickens mai ai putere?
cu ce te hranesti tu sa poti sa faci si smotru si jiji si treaba si afaceri si tati celea???
ca io am leganat de la ora 3 pana la 6 jumate apoi am cedat... s-a trezit si n-am putere nici sa ma ridic de pe scaun...
vreau nani... mult nani...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

pai nu-ti ziceam ca la noi leganatul nu mere? daca el n-a fost obisnuit( din cauza spatelui meu)...i se pare ca ma joc cu el cand il legan...dar...nu i se pae deloc joaca cand vede tzatza:))

cred ca m-am obisnuit cu prg asta de noapte ( numai sa nu stea trez 1-2 ore ca atunci sarim din schema)...si apoi...de nevoie m-am obisnuit sa fiu ff rapida...ma misc duracel si fac mai multe in acelasi timp...

gata shmotru...hranit tanarul....facut pilaful...calcat rufele lui+noi...am framantat sa fac paine de casa iar acum e la faza de crescut in tava....ma simt multumita..

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Xela - la ORL a fost bine. Arata f bine cu nasul e curat, nimic indundat, nimic in gat. Diseara ma mai duc la pediatru sa vedem ce mai zice. Mie totusi mi se pare ca se mai aude ceva in spatele nasului.
Eu sunt stresata tare de astm. In familie am multe cazuri de astm si bronsite asmatiforme. Sper sa semene pe linia lui taicasu totusi.

merci de intrebare.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

LA MULTI ANI, ALEXANDER!!
...neamtul meu preferat!
Sa cresti mare si voinic
Si voios si sanatos!

MP
Felicitari pt grachii reusiti si superbi!
Sa te fericeasca pana la adanci batraneti!

Si Da, nu-ti sta tie bine in butoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

intrebare de baraj...
la motz se fac cadouri? pt bebe, nasi, bunici, etc?

xelaaaaaa... tu esti maiastra cu aperitivele si papa de efect... nu sharuiesti o varianta de bufet suedez nu neaparat fancy, dar... aratoasa si variata??? pleaseeee, preety pleeaaase

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

noi...( pt ca n-am fost acasa) am av salata beuf, oua umplute, salata de vinete, platou cu uscaciuni, peste pane( adus de nashu') apoi...un fel de carnati fierti cu sos de hrean-garnitura ( n-a mancat nimeni) ...salata de fructe..tort...din alea(saratele, saleuri, alune) si bautura diversa. important zic eu este ornatul...de asta m-am ocupat personal....aratau f bine....

de cadouri...nasha i-a luat o bratarik...cu numele pe ea....bunicii un lantz ( nu ca n-ar mai fi rimit 2 la botez) de la noi...nik...teoretic copilul primeste...nu te sa dai tu....noi am dat...cum ar veni de craciun...si la nasi...asa suntem noi , ne place sa oferim...

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Alicredo, sa iei cea mai buna decizie - si eu as opta pentru cea mai sigura varianta , multa sanatate!

haircutchiar ca ghinion, multa sanatate Maiei!

ratusca eu am crema de la o prietena careia i-a adus -o cineva din germania, si a adus 2 tuburi
eu am gasit ceva si pe net dar nu stiu chiar sigur, tr sa suni si sa intrebi , iti trimit pm ca nu stiu sa ascund link-ul

Alexutzza te inteleg perfect, nici eu nu fac mai nimic cat e Dragos treaz, el a inceput sa mearga si singur dar daca e obosit sau nu are chef ma trage pe mine dupa el sa-l tin de mana, si asa ne plimbam prin casa
eu te invidiez pe tine ca ai caldura si parcuri, aici e ori gheata ori mocirla

miremia am ales caffe latte delicios MARA sa treaca repede mucii
xela ai doi copii f frumosi si C are gene de fetita

La multi ani Tomaca

LA MULTI ANI ALEXANDER GABRIEL!
Sa cresti mare , sa fii sanatos si norocos!

mami de Dragos Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

C al meu si-a dat drumul la mers si de 2 zile face km prin casa. Deja incepe perioada aia frumoasa, imi amintesc de la A.
Ieri mi-a dat sa mananc cu lingurita lui si radea de mama focului. Azi a tinut el neaparat sa isi bage singur lingurita in castron si apoi in gura. L-am ajutat si a deschis o guuura . Nu va zic ce e in bucatarie dupa o masa de-a noastra ca f probabil si la voi e la fel .

A inceput sa se joace si cu A si fac smecherii deja impreuna. La masa sau inainte de culcare e o hlizeala si un taraboi de mori de ras ...

Si mi se pare ca e frumos de pica (sunt convinsa ca fiecare mama crede asa de copilul ei). Abia acum o inteleg pe mama cum a fost ea convinsa intodeauna ca eu sunt cea mai cea . Mai pun o poza in album sa vedeti ce gene superbe are.

felicitari!
Ce frumos trebuie sa fie...ma gandesc uneori cum ar fi sa am mai multe bobitze prin casa
Eu mai vreau o fetita..

Mergi la inceput

Mire, m-ai intrebat ceva dar nu-mi amintesc ce...de Roco?
Am tinut un timp legatura cu ea dupa ce a nascut dar...ea e in anglia, eu aici...am vazut ca nu mai intra pe forum..n-am insistat ca suna a bagat in seama deacu'..

Haircut, sa treaca repede Maiei problemutele!

Plate, nu ne mai pui poze cu pastaia?

Tomaca, uite www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.bridalbuds.com/wp-content/gallery/wedding-flower-bouquets/Wedding-Flowers-Bouquet-Dreams%2520on%2520a%2520Dime%2520Events%2520%26%2520Weddings2.jpg&imgrefurl=http://blog.weddingwire.com/index.php/tag/wedding-bouquets/&usg=mZt4b7vN38o2OFCMcmlMvawcG8Y=&h=675&w=450&sz=90&hl=ro&start=45&zoom=1&tbnid=SliNXvRC1g_kSM:&tbnh=157&tbnw=105&prev=/images%3Fq%3Dbouquet%2Bevents%26um%3D1%26hl%3Dro%26sa%3DN%26biw%3D1659%26bih%3D844%26tbs%3Disch:10%2C506&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=686&vpy=302&dur=3000&hovh=275&hovw=183&tx=118&ty=186&ei=WDokTZu5MoSdOv7b3K8C&oei=UjokTe2vA4qr8QORyviEBw&esq=2&page=2&ndsp=32&ved=1t:429,r:3,s:45&biw=1659&bih=844" target="_blank">asta nu am putut trimite prin sms

Alicredo, ti-am mutat albumul mai in fata sa vada toata lumea mandretea de cretuluin pt care musai tre sa te faci bine, nu de alta da tre sa-i inveti table pe stranepoti! Hai, smile, totul va fi bine! O sa vezi! E super ca sotul ti-e alaturi!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG
ratusca eu am crema de la o prietena careia i-a adus -o cineva din germania, si a adus 2 tuburi
eu am gasit ceva si pe net dar nu stiu chiar sigur, tr sa suni si sa intrebi , iti trimit pm ca nu stiu sa ascund link-ul

[center] La multi ani Tomaca

Nu mai au, am incercat eu

Multumesc frumos pentru urare.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Mi-am cumparat cateva haine si ptr sufletul meu online, sper sa mi se potriveasca pt ca e prima data cand cumpar fara sa probez. Deh ... timpul asta e pretios. Am luat ceva de la asos.com(lucia, merci) si kurtmann.ro. Si acum inchid calculatorul ca cine stie ce idei imi mai vin .

Simpli - distractie placuta deseara! Vreau si eu ... Imi aduc aminte de soacra-mea, mi-a spus acum cateva zile ca nu stie cum ma simt eu dar baiatul ei crede ca sufera foarte mult pt ca nu mai plecam pe nicaieri pt ca el a fost obisnuit sa iasa in lume. Am ramas masca ... din seria "no comment" .
Va dati seama ca am ramas diplomata si i-am spus ca da imi dau seama dar uite ca nu putem sa le avem pe toate . Of of ...

Zicea cineva ca Garga are blog, vreau si eu adresa pe PM, mail pls.

Mergi la inceput