Pufi 2010 (193) - LMA Alexander! LMA Tomaca!
Raspunsuri - Pagina 8
alexia28 spune:
LA MULTI ANI BB ALEXANDER sa cresti mare si sanatos si de mult noroc sa ai parte!!!!
LA MULTI ANI MAMI TOMACA, sa ai parte de multa sanatate, fericire, iubire!
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010
prietene DC .
tomaca spune:
Vai, multumesc frumos
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexia28 LA MULTI ANI BB ALEXANDER sa cresti mare si sanatos si de mult noroc sa ai parte!!!! LA MULTI ANI MAMI TOMACA, sa ai parte de multa sanatate, fericire, iubire! www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si de Tudor Mario 21.01.2010 prietene DC . |
Multumesc frumos
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
xela_07 spune:
Inca una si ma duc ... e mortal Jiji cu cilotzei si in poza aia din caditza. Cum l-ai facut mai Dece asa frumos ?
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui miremia Azi dau eu cafeaua...asa ca alegeti de mai jos: cafea aromata, caffe latte delicios, capuccino spumos sau un ceai roibos cu aroma de mere coapte. Noi cam , Mara de aseara are mucisori, s-a foit toata noaptea, pe la 7 am luat-o in brate sa-i dau sa suga ca nu vroia sa suga normal (intinsa langa mine) si am vazut ca are si putina temperatura. Sa fie de la dinte, sa fi luat ceva de la nepotelul cel mare ca au trecut aseara pe la noi si el era bolnav saracutul cu febra. Spuneati de ceva naturist pt muci? Alex si noua ne este tare dor dar mai avem de asteptat asa-i? Ayanna dinti Se micsoreaza grupul stirbilor: Isa, Mara si C. Va pup, sa aveti o zi superba! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Offf offf mititica...si Yannis sapt trecuta cu muci a facut intr-o zi si 38.2 si 38.6 si tot asa, de la muci nu manca, cel putin nu sugea la bibe, mancare cu linguritza insamanca bine. Eu numa i-am pus supozitor cu paracetamol la febra (2intr-o zi) si curatzat nasul nu f des, dar decent si in 2 zile a fost ok, acuma numa mai curatam nasu o data pe zi ca mai avem reminiscente.
Sanatate!
de Yannis
lorex spune:
Elefantica,
Alexutza, ti-e dor de zapada...please don't...
Mire, refacere rapida marei. Si bobitza e cam calduta, banuiesc ca ii sparge un dinte de sus, din ala lopatzel
Lillo spune:
La multi ani Alexander! Sa fii sanatos si norocos!
La multi ani Tomaca! Iti doresc sanatate, viata lunga si fericita, sa ai parte de tot ce iti doresti!
livia1980 spune:
Buna dimineata si de la noi!
LA MULTI ANI TOMACA, sanatate si fericire multa, multa!
LA MULTI ANI ALEXANDER! sa ai parte de tot ce e mai bun in viata care ti se asterne in fata!
Noi v-am parasit in ultimele zile...iar nu a mers calculatorul...facem progrese de la o zi la alta.Daca pana acum vreo doua trei saptamani nu se catara singur , sa se ridice in picioare...acum merge de o mana..si mai jucam si un fel de fotbal.Ideea aste ca nu mai are stare...deloc!
Fug ca s-a trezit!
alexutzzza spune:
tot uit sa zic:
bine ati venit Nyny si Sorina!
Xela nu ma mai joc cu tine ca venisi cu idei d-astea de intalneala faina cand nu sunt eu in tzara, facusi intentionat, ai? te-ai gandit sa aibe loc si alte fete sa vorbeasca ca daca veneam io...monopol nene!
Ma rog, imi trece supararea pe tine daca mai mobilizezi odata gasca cand ma intorc
!
Sorina Plateea incerc sa bag la cap ce facem la raceala, daca nu intra mai repetati da?
Xela ce baiat mare ai! erge, papa cu linguritza, o sa intru repede sa-i vad si genele
Sa-ti vina turnate toate hainutele si sa le porti cu placere!
Dandanavorba Xelei si a lui MP...femeile...care avem paru drept il vrem cretz care avem cretz vrem drept samd
Si eu ma plang de Yannis ca de regula acasa il las mai mult singur ca nu prea are cesa sparga sau unde sa se loveasca...acum de fapt ma gendesc si eu daca e de vina numai casa superaglomerata cu obiecte sau intr-adevar Yannis a atins un stadiu al dezvoltarii la care e de umblat dupa el
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui plateea dn seria "monologul plateei"... unde e cris.d?? crisssss... mi-e dor de tineeeeee... de 2 zile ma tot gandesc la cristies... gargaritul face maine anul... MP... unde esti? hai cu martipanele alea... petrecereeeeeee... io-s nostalgica. cate-am fost si cate am ramas.... I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
si eu ma tot intrebam azi-noapte unde e cris d?
si la cristies si io ma gandeam de garga ca face anul
si ma mai gandeam si la catalutza si petra si si si multe fete care nu ne mai scriu
Sper calui Vi4i sa ii fie ok cu tratamentul si sa aibe spor la pregatit bombonierele ptr botezul lui Dio!
de Yannis