Pufi 2010 (193) - LMA Alexander! LMA Tomaca!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Ele daca ti-e aproape Gomoiu iti pot recomanda pe cineva de acolo, spune-mi si-ti trimit pm

pui mic

este mai aproape ....astept PM ...oricum am cantarit-o a salbit 600 gr ..ceea ce mi se pare muuult ...adica o fi slabit si in perioada cu mucii si AB ...dar era foarte vizibil si m-a mancat sa o cantaresc ...si ma hot chiar sa merg la stanciu dar stiu ca se obtine greu programare ...NU??

La Stanciu se fac liste de urgenta de pe o zi pe alta. Suni asistenta si ii spui ca vrei o programare urgent. Ii spui ce simptome are Isabela si vezi ce iti spune. Poate te cheama maine.
Eu am fost de vreo 2 ori la el la urgenta (la cabinet). Daca suni acum iti raspunde mai repede asistenta decat in timpul zilei. Succes.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui myky791
sorina, nyny congrulation pt stelute.

myky...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

Multumim...

Mara si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:

Citat:

Ele daca ti-e aproape Gomoiu iti pot recomanda pe cineva de acolo, spune-mi si-ti trimit pm

pui mic

este mai aproape ....astept PM ...oricum am cantarit-o a salbit 600 gr ..ceea ce mi se pare muuult ...adica o fi slabit si in perioada cu mucii si AB ...dar era foarte vizibil si m-a mancat sa o cantaresc ...si ma hot chiar sa merg la stanciu dar stiu ca se obtine greu programare ...NU??

La Stanciu se fac liste de urgenta de pe o zi pe alta. Suni asistenta si ii spui ca vrei o programare urgent. Ii spui ce simptome are Isabela si vezi ce iti spune. Poate te cheama maine.
Eu am fost de vreo 2 ori la el la urgenta (la cabinet). Daca suni acum iti raspunde mai repede asistenta decat in timpul zilei. Succes.

Mara si David

am incercat ..suna ocupat intr-una si acum imi zice ca abonatul x-ulica nu poate fi contactat, va rugam reveniti

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

pui mic

Mara si David

am incercat ..suna ocupat intr-una si acum imi zice ca abonatul x-ulica nu poate fi contactat, va rugam reveniti

offf... stiu cum e. Incearca in continuare. Inarmeaza-te cu rabdare multa.

Mara si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

am fost la sanius
am pus cateva poze, ce frumos a fooost

alexutzza
nu stiu daca ai dreptate cu destinul ca nu prea imi convine
Dragos a ales asa:
1 - mingea
2 - o bratarica de aur ( era singura bijuterie de pe tava)
3- paharul

deci ce destin e asta?

mami de Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

pui mic

Mara si David

Ele, e o adevarata provocare sa obtii o programare acolo

Hai sa-ti zic tehnica. Miercurea se fac programari pentru toata saptamana urmatoare. Suni incepand de la 1,30-2, cand incepe sa-ti sune ocupat(nu mai e tel inchis) incepi si tu sa insisti.inchizi, suni iar, continuu, uneori(rar) dureaza si 45 min pana reusesc sa dau de tanti secretara... dar asta incercand continuu...

Programarile pentru urgente se fac in fiecare zi intre 1,30-2 pentru ziua respectiva. Suni in intervalul asta, ii spui secretarei problema, ea ii transmite dr si el stabileste pe cine primeste ca urgenta, triaza, apoi suni peste o ora si-ti spune daca poti sa mergi in ziua aia sau nu. Eu asa am procedat ieri.

Multa bafta.
sanatate multa. E normal sa scada in greutate, nu te speria. Las-o sa pape san cat vrea de des si sper sa se linisteasca si cu papica solida cat mai repede..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

am fost la sanius
am pus cateva poze, ce frumos a fooost

alexutzza
nu stiu daca ai dreptate cu destinul ca nu prea imi convine
Dragos a ales asa:
1 - mingea
2 - o bratarica de aur ( era singura bijuterie de pe tava)
3- paharul

deci ce destin e asta?

mami de Dragos Andrei

aoleuu ..... da ce cauta paharul pe tava maica?

Mara si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Alexutzzza, ai fost foarte tare

Xela, sa stii ca ai o frumuseste de flacau Sa stapanesti cu placere hainele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

LA MULTI ANI ALEXANDER GABRIEL de MP! Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa-i bucuri pe mami si pe tati!

LA MULTI ANI cu sanatate TOMACA!

alicredo, of, grea alegere, eu iti doresc insanatosire grabnica, m-ai impresionat cand ai povestit ce-si doreste sotul tau, se vede cat de mult te iubeste... Un brat de pentru tine!

alezutzza, felicitari pentru rezultatele analizelor sotului, esti super tare! Sunt total de acord cu pusul obiectelor pe tava, conteaza simbolul, nu cati/cate bani/bijuterii/carduri se pot strange la un loc, doar-doar... Mersi mult pentru aprecieri, esti prea draguta! Auzi, ma gandeam la soacra ta, n-ar putea sotul s-o convinga sa-si stranga toate bibelourile si sa-i faca spatiu de joaca lui Yannis? Ca ma gandesc ca nu si le vrea nici p-alea cioburi, nici nepotul doamne-fereste taiat in ele, nu?

ayanna, felicitari pentru dintisor! Am mai spus, dar nu pot sa nu repet, imi place mult sa te citesc!

happyella, danasor, miremia, elefantica, multa sanatate pufuletelor!

haircut, imi pare tare rau de alergiile lui M, sper sa fi fost doar soia de vina si sa-i treaca de acum incolo! Sanatate multa, sa-i treaca repede roseola!

Mooaama, xela, ce putin mananca C si ce bine arataaa!!! Eu zic ca e de 1000 de ori mai bine sa manance mai putin, dar sa fie ok cu greutatea, decat ca Irina mea, care mananca de vreo 3 ori mai mult decat C, dar n-are nici 7 kg... Ce soacra ai... Bine macar ca te ajuta cu A, daca ar mai lucra nitel si la ce-i da de mancare, ar fi o chestie... Felicitari pt cumparaturi, sa-ti vina hainutele si sa le porti sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

pui mic

Mara si David

Ele, e o adevarata provocare sa obtii o programare acolo

Hai sa-ti zic tehnica. Miercurea se fac programari pentru toata saptamana urmatoare. Suni incepand de la 1,30-2, cand incepe sa-ti sune ocupat(nu mai e tel inchis) incepi si tu sa insisti.inchizi, suni iar, continuu, uneori(rar) dureaza si 45 min pana reusesc sa dau de tanti secretara... dar asta incercand continuu...

Programarile pentru urgente se fac in fiecare zi intre 1,30-2 pentru ziua respectiva. Suni in intervalul asta, ii spui secretarei problema, ea ii transmite dr si el stabileste pe cine primeste ca urgenta, triaza, apoi suni peste o ora si-ti spune daca poti sa mergi in ziua aia sau nu. Eu asa am procedat ieri.

Multa bafta.
sanatate multa. E normal sa scada in greutate, nu te speria. Las-o sa pape san cat vrea de des si sper sa se linisteasca si cu papica solida cat mai repede..

mami de fetita finuta

mda ....tot tel inchis ...presupun ca deja numai au program acum ...oricum o sa incerc maine ...poate ...sa vad si cum se mai simte ... va multumesc mult pt raspunsuri ...hai ca nu vreau sa acaparez eu p-aici toate discutiile ...

Mergi la inceput