Pufi 2010 (193) - LMA Alexander! LMA Tomaca!
Raspunsuri - Pagina 16
Eleysa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danasor Ele daca ti-e aproape Gomoiu iti pot recomanda pe cineva de acolo, spune-mi si-ti trimit pm pui mic |
este mai aproape ....astept PM ...oricum am cantarit-o a salbit 600 gr ..ceea ce mi se pare muuult ...adica o fi slabit si in perioada cu mucii si AB ...dar era foarte vizibil si m-a mancat sa o cantaresc ...si ma hot chiar sa merg la stanciu dar stiu ca se obtine greu programare ...NU??
alexutzzza spune:
A propos de motz ca tot e la moda subiectul scriu si io sa-mi iau oua
Mi se pare un pic redundant ce vad la unii, adica eu stiu ca in mare parte nasii decid ce se pune pe tava si ca oricum toate sunt de fapt niste chestii asa mai mult de amuzament, dar sa pui si euro, si dolari si lei si card (se pune si VISA si Mastercard musai? ) si lantz de aur si bratara de platina si cercei de argintsi inel cu rubine si si si... adica eu as pune niste bani (o hartie) atat, aia sa simbolizeze avere, bani.
Grecii nu au motz, nasii sunt greci, tatal e grec si cel mai probabil ziua lui o facem in Grecia (desi deja vorbim de o intoarcere cat mai inopinata acasa ca e grele cu Yannis aici) so...nici un motz. Nici nu sufar ptr ca nu e ceva cu o semnificatie religioasa, dar cred ca o sa ii pun o tava cu minuni asa cum am zis si mai inainte, deamuzament .
Mie mi-au rupt turta la un an. Eu una stiu ca am ales margele (nu-s dichisita rau dar nu ies nemachiata din casa sau neasortata) pix (mi-a placut scoala si cartea am fost o eleva premianta pana am dat de alt pix ceva mai mare si mai gros si..am ramas in continuare fan al pix-ului da nu mai avea legatura cu studiul ) si nu mai stiu pe ce...cred ca pe bani? o intreb pe mama. Dar oricum un strop de "destin" poti scoate din jocul asta.
Am vazut ca se pune pe tava si verigheta ca semn al casniciei, familiei, asa ca o sa ii pun si d-asta
Parfum (merci DECENUELA de idee ca nu stiam cesa pun ca dichiseala la baiat)
As pune ceva gen foarfeca sau surubelnita ca semn al indeletnicirilor practice, sa vedem daca le-o avea cu mesteritul.
As vrea sa gasesc o pensula de pictura sau ceva care sa simbolizeze inclinatii artistice.
Cred ca pun si un ibricel ceva(aici vizez bucataritul, gatitul, mai stii ce Chef imi creste Yannis?)
Un I-Pod ca semn al gadgeturilor, chestiilor IT (nu ar fi fair sa pun un netbook sau telefon ca pe astea le stie si e nebun dupa ele si ma gandesc ca s-ar duce tinta la ele si ar fi discriminatoriu ptr alte obiecte)
clasicile chei de casa/masina....
Carte, pix
Seringa? sau stetoscop mai degraba ca-n zilele noastre Doamne iarta-ma ce fac unii cu seringa!
cam asta ma gandeam
de Yannis
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui alexutzzza A propos de motz ca tot e la moda subiectul scriu si io sa-mi iau oua Mi se pare un pic redundant ce vad la unii, adica eu stiu ca in mare parte nasii decid ce se pune pe tava si ca oricum toate sunt de fapt niste chestii asa mai mult de amuzament, dar sa pui si euro, si dolari si lei si card (se pune si VISA si Mastercard musai? ) si lantz de aur si bratara de platina si cercei de argintsi inel cu rubine si si si... adica eu as pune niste bani (o hartie) atat, aia sa simbolizeze avere, bani. Grecii nu au motz, nasii sunt greci, tatal e grec si cel mai probabil ziua lui o facem in Grecia (desi deja vorbim de o intoarcere cat mai inopinata acasa ca e grele cu Yannis aici) so...nici un motz. Nici nu sufar ptr ca nu e ceva cu o semnificatie religioasa, dar cred ca o sa ii pun o tava cu minuni asa cum am zis si mai inainte, deamuzament . Mie mi-au rupt turta la un an. Eu una stiu ca am ales margele (nu-s dichisita rau dar nu ies nemachiata din casa sau neasortata) pix (mi-a placut scoala si cartea am fost o eleva premianta pana am dat de alt pix ceva mai mare si mai gros si..am ramas in continuare fan al pix-ului da nu mai avea legatura cu studiul ) si nu mai stiu pe ce...cred ca pe bani? o intreb pe mama. Dar oricum un strop de "destin" poti scoate din jocul asta. Am vazut ca se pune pe tava si verigheta ca semn al casniciei, familiei, asa ca o sa ii pun si d-asta Parfum (merci DECENUELA de idee ca nu stiam cesa pun ca dichiseala la baiat) As pune ceva gen foarfeca sau surubelnita ca semn al indeletnicirilor practice, sa vedem daca le-o avea cu mesteritul. As vrea sa gasesc o pensula de pictura sau ceva care sa simbolizeze inclinatii artistice. Cred ca pun si un ibricel ceva(aici vizez bucataritul, gatitul, mai stii ce Chef imi creste Yannis?) Un I-Pod ca semn al gadgeturilor, chestiilor IT (nu ar fi fair sa pun un netbook sau telefon ca pe astea le stie si e nebun dupa ele si ma gandesc ca s-ar duce tinta la ele si ar fi discriminatoriu ptr alte obiecte) clasicile chei de casa/masina.... Carte, pix Seringa? sau stetoscop mai degraba ca-n zilele noastre Doamne iarta-ma ce fac unii cu seringa! cam asta ma gandeam de Yannis |
Stiu ca tu ai avut intentii serioase cu mesajul asta, dar eu m-am amuzat teribil...faza cu pixul a fost de coma...
_
Mami de strumfita zgubilitica
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Stiu ca tu ai avut intentii serioase cu mesajul asta, dar eu m-am amuzat teribil...faza cu pixul a fost de coma... _ Mami de strumfita zgubilitica |
Razi tu razi Harap Alb, maine-poimaine o alege si strumfitza ta vreun pix
de Yannis
ayanna_xem spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui elefantica
este mai aproape ....astept PM ...oricum am cantarit-o a salbit 600 gr ..ceea ce mi se pare muuult ...adica o fi slabit si in perioada cu mucii si AB ...dar era foarte vizibil si m-a mancat sa o cantaresc ...si ma hot chiar sa merg la stanciu dar stiu ca se obtine greu programare ...NU?? |
Eu zic sa mergi neaparat la medic...guru Stanciu ala al vostru sau altu'...nush, dar macar pentru linistea ta sa te duci. Eu una ma simt mult mai increzatoare dupa ce vorbesc cu un medic, chit ca sun la colega mea care desi nu e pediatru reuseste sa ma calmeze... ca altfel intru usor in panica cand e vorba de Daria.
La cum tusea Daria aseara, daca n-ar fi vazut-o un medic inainte si nu i-ar fi prescris tratament, cred ca as fi chemat Smurdul pe la o bucata de noapte ca sigur ma isterizam...
So...decat sa-ti faci tot felul de ganduri si griji, mergi la medic, vezi exact ce si cum si actioneaza in consecinta cu medicatia sau ce-ti recomanda el.
si sanatate multa...sa-si revina pitica repede si sa fie ca de obicei...vesela si mancacioasa.
_
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui alexutzzza
Razi tu razi Harap Alb, maine-poimaine o alege si strumfitza ta vreun pix de Yannis |
Alexutzzza sadica...
...nu ma indoiesc de faptul ca ai dreptate.....
_
alexutzzza spune:
Intrebare de baraj:
Cand putem sa le dam srimpi? (astia-s crevetii, nu?) sunt f dulci si buni, mie-mi plac de mor si tocmai a facut soacra-mea cu orez...Se considera tot peste sau intra la alta categorie? Eu am mancat fructe de mare si gravida si alaptand si nu am observat nimic ciudat...
de Yannis
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem
Stiu ca tu ai avut intentii serioase cu mesajul asta, dar eu m-am amuzat teribil...faza cu pixul a fost de coma... _ Mami de strumfita zgubilitica |
Subscriu, alexutzzza......ai fost de coma...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4