Pufi 2010 (193) - LMA Alexander! LMA Tomaca!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Ele, e o adevarata provocare sa obtii o programare acolo

Hai sa-ti zic tehnica. Miercurea se fac programari pentru toata saptamana urmatoare. Suni incepand de la 1,30-2, cand incepe sa-ti sune ocupat(nu mai e tel inchis) incepi si tu sa insisti.inchizi, suni iar, continuu, uneori(rar) dureaza si 45 min pana reusesc sa dau de tanti secretara... dar asta incercand continuu...

Programarile pentru urgente se fac in fiecare zi intre 1,30-2 pentru ziua respectiva. Suni in intervalul asta, ii spui secretarei problema, ea ii transmite dr si el stabileste pe cine primeste ca urgenta, triaza, apoi suni peste o ora si-ti spune daca poti sa mergi in ziua aia sau nu. Eu asa am procedat ieri.

Multa bafta.
sanatate multa. E normal sa scada in greutate, nu te speria. Las-o sa pape san cat vrea de des si sper sa se linisteasca si cu papica solida cat mai repede..

mami de fetita finuta

Eu am sunat odata seara si m-a pus sa sun iar la ora 21. M-a programat pana la urma pt a doua zi seara.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

offf...pana acum am avut o zi horror ...tomaca multumim ca ai intrebat de noi ...isabela mai facut aseara o data kk moale si dimineata (muuuuuult), dar ce m-a socat la cel de dimineata e ca era fix ca cel de cand era ea bebe mic ...k miros si tot ...adevarul e ca tinand cont ca n-a mancat NIMIC ieri ...de la atata tzitzi cum ar fi putut sa fie ....faza cu mancatul NIMIC m-a adus dimineata intr-o "mica" depresie ....nici nu va zic cum am facut cand am incercat-o cu tot ce as fi putut sa o incerc de regim (k de e deranjata), si ea nimic ...dadea din cap si tinea gura stransa ...eu am crezut ca ma urc pe pereti ...si am incercat a o indop la proporiu ...ii deschideam gura fortat si ii bagam papa ...ea urla ...offffffffffffff..........normal ca s-a lasat cu plansete neconsolate vreme de vre-o ora ...k nervii mei facuti pilaf ...daca vreti sa ma renegati sa stiti ca va dau dreptate ...ma simt cea mai denaturata mama, dar chiar nu stiu ce sa-i mai fac copilului asta k sa manance ...mi-am adus aminte de xela care spunea ca atunci cand C. a fost bolnavior nu i-a papat decat sticksuri ...i-am dat ....a papat ...unu ...i-as fi dat tot bolul ...si am zis ca nu imi vars amarul aici, dar aveti ghinion ca sunt singura cuc zilele astea ...offf...ignore mesajul daca n-aveti chef ...

Stiu si eu cum e faza cu indopatul asa ca eu una nu te reneg si stiu si cum e sa fii singura si sa uuurle cupilul si sa fii disperata .. te inteleg din toata punctele de vedere .. Asta este trecem noi si peste asta!

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Subscriu la ceea ce ai spus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

am fost la sanius
am pus cateva poze, ce frumos a fooost

alexutzza
nu stiu daca ai dreptate cu destinul ca nu prea imi convine
Dragos a ales asa:
1 - mingea
2 - o bratarica de aur ( era singura bijuterie de pe tava)
3- paharul

deci ce destin e asta?

mami de Dragos Andrei

vazut poze ...

hmmm...eu zic sa nu te stresezi cu ce a ales de pe tava ...si pana la urma se poate interpreta in fel si chip ....nu????

alexutzzza ...tu si pixul ...vai acum nici nu o sa ma mai pot uita normal la un pix ..

aaa..uita-ti peste ce am dat aici

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

Ele daca ti-e aproape Gomoiu iti pot recomanda pe cineva de acolo, spune-mi si-ti trimit pm

pui mic

este mai aproape ....astept PM ...oricum am cantarit-o a salbit 600 gr ..ceea ce mi se pare muuult ...adica o fi slabit si in perioada cu mucii si AB ...dar era foarte vizibil si m-a mancat sa o cantaresc ...si ma hot chiar sa merg la stanciu dar stiu ca se obtine greu programare ...NU??

Incearca sa te calmezi cu greutatea stiu ca e usor de zis dar am trecut si eu prin asta cand a avut mucisori mi-a slabit in 10 zile vreo 400 grame dar apoi usor,usor a inceput sa pape si mi-a recuperat.Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Citat:

Citat:

Ele daca ti-e aproape Gomoiu iti pot recomanda pe cineva de acolo, spune-mi si-ti trimit pm

pui mic

este mai aproape ....astept PM ...oricum am cantarit-o a salbit 600 gr ..ceea ce mi se pare muuult ...adica o fi slabit si in perioada cu mucii si AB ...dar era foarte vizibil si m-a mancat sa o cantaresc ...si ma hot chiar sa merg la stanciu dar stiu ca se obtine greu programare ...NU??

Incearca sa te calmezi cu greutatea stiu ca e usor de zis dar am trecut si eu prin asta cand a avut mucisori mi-a slabit in 10 zile vreo 400 grame dar apoi usor,usor a inceput sa pape si mi-a recuperat.Multa sanatate

de Maria Alexandra 26.03.2010

Ingerii zboara pentru ca o iau usor

stiu ca ar trebui sa fiu mai relaxata, dar nu-mi iese de fiecare data ...oricum o sa ma straduiesc...asa e cand e primul copil ...mai trebuie sa iau si singura toate deciziile ...na...cateodata e bine sa ai cu cine imparti astea ....

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Citat:

Citat:

pui mic

stiu ca ar trebui sa fiu mai relaxata, dar nu-mi iese de fiecare data ...oricum o sa ma straduiesc...asa e cand e primul copil ...mai trebuie sa iau si singura toate deciziile ...na...cateodata e bine sa ai cu cine imparti astea ....

Te cred si te inteleg perfect,doar eu m-am descurcat sg 6 luni pana a venit sotul acasa si acum ca a plecat am luat-o de la capat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

am fost la sanius
am pus cateva poze, ce frumos a fooost

alexutzza
nu stiu daca ai dreptate cu destinul ca nu prea imi convine
Dragos a ales asa:
1 - mingea
2 - o bratarica de aur ( era singura bijuterie de pe tava)
3- paharul

deci ce destin e asta?

mami de Dragos Andrei

mare fotbalist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Ele, totusi ce simptome are? am inteles kk moale, nu mananca, dar iti face si febra?

Mergi la inceput

Si acum sa dau si eu buna seara cum trebuie.
ALEXANDER GABRIEL Sa fii sanatos si sa o bucuri pe mamii si toata familia
TOMACASa fi sanatoasa si sa ai multa putere si intelepciune ca pana acuma sa le rezolvi pe toate.
Mai fetelor greu se mai poate tine omul dupa voi
Alicredo multa sanatate si tu esti sg care poate lua decizia ce-a mai buna.
Multa sanatate pufilor bolnavi .
Eu nu stiu cat mai pot tine pasu cu voi,in mare v-am citit dar nu mai retin nimic,duminica mi-a plecat sotul si de atunci e jale mare,umbla prin casa il cauta,il striga,plange vrea numai si numai in brate,nu mai doarme sg seara ma ia de gat si doarme calare pe mine,imi este mila de ea dar...nu mai pot,plec pana la baie si o las in patut sau pe jos urla de zici ca o taie cineva,acum e sg seara in care sta in patut si face nanii de cand a plecat tatii.Imi pare rau ca rabufnesc si eu aici dar in cele 6 luni in care a fost plecat mi-ati fost sg familie si sprijin

Mergi la inceput

Poate cele cu experienta imi pot da niste sfaturi,imi este mila,e clar ca ii simte lipsa si cred ca undeva in mintea ei e speriata sa nu o las si eu,sa o abandonez dar credeti-ma ca si la baie cand merg e jale,ea care facea nanel sg in patut acum nu si nu si pe zi tot asa numai legata de mine si seara daca incerc sa o pun langa mine ca sa ma pot intoarce plangee si vrea in brate la mine .

Mergi la inceput