Pufi 2010 (193) - LMA Alexander! LMA Tomaca!
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
Plateea sorry acu am vaz mesaju'.
Noi din carne tocata facem burgeri
Carne tocata, ceapa data pe razatoare, patrunjel taiat marunt, paine inmuiata si stoarsa, sare piper, ulei (de masline evident!)...de fapt cam compozitia de chiftele, uneori punem si oregano. si le facem bile si le punem fie pe gratar fie in cuptor (de regula pe grill, dar merge si cuptor normal).
E f light crede-ma ptr ca tocmai am fost ridicata in slavi de sotz si para felicitata de doctorul sotului
in 3 luni Colesterolul sotului:
total: de la 245 la 170
LDL: de la 185 la 120
trigliceride: de la 150 la 80
fara nici o pastila numai din regim.Si n-am murit de foame, am mancat bun si gustos . Eu am gatit
de
Yannis
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simplicity/simplicity.jpg)
simplicity spune:
Ele imi pare rau ca treceti amandoua prin asta,daca papa lm e bine(zic eu),era mai rau daca nu vroia nici lm(eu am patit-o o data in vara,cand nu vroia nimic,nimic)...
Tocmai am terminat de modificat un costum "cosmonaut",era intreg(cu labute) si imi trebuia din acela care putea sa fie folosit cu cizmulite,asa ca am taiat labutele,am festonat si tivit...am crescut in ochii sotului cu o steluta
Mami de
![](copilas.gif)
Motto-ul de azi:
"Lumea e asemanatoare cu un saculet cu mosc.Placerile lumii sunt asemeni parfumului de mosc care insa nu se pastreaza.Cine a simtit parfumul va cauta moscul.Lauda aceluia care nu se va multumi doar cu parfumul."
![](images/user_woman.png)
lucia2000 spune:
Fetele am gasit scaunul www.amazon.co.uk/Britax-Prince-Forward-Facing-Group/dp/tech-data/B002TUTTVK/ref=de_a_smtd" target="_blank"> asta de masina.
Pretul e mai mult decat ok dupa mine dar din pacate nu livreaza in romania
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
Si daca tot va plangeti de mancare si vreti diete va anuntz ca o f buna prietena de-a mea e instructor la activecenter.ro
ce as mai fi vrut sa stiu de asa ceva cand eram gravi, au numa minuni ptr gravide, daca stiti pe cineva gravi sa ii spuneti sa mearga degraba si sa intrebe de Raluca Zlatanov.
Tipa e super ok, are background fac de psiho si din pasiune ptr sport si un stil de viata care sa-ti mentina un corp de invidiat a facut cursuri de instructor. Acum are tot ceea ce ii trebuie sa va faca sa va simtiti bine facand sport si sa va ghideze catre o silueta de invidiat de
Yannis
myky791 spune:
buna ziua si de la noi.
LA MULTI ANI ALEXANDER GABRIEL!
LA MULTI ANI TOMACA!
am intrat un moment sai raspund lui elefantica: nu mai fi suparata, cand lam avut pe pici bolnav cu laringita, facea si injectii, manaca la 5 ore cate o lingurita de mancare, eu nu ii dau piept, bea in schimb foarte mult compot si cu asta ma consolam. eram si eu streasta la maxim, dar mam calmat ca nul puteam forta sa manance si dupa vreo 5,6 zile sia revenit. incet cei drept, dar acum mananca destul de ok. legat de imbolnavirir si eu ma gamdeam sa nul mai scot pe pici afara pana in primavara, ca le fel receste des. la mine e si faza cu un cupchil mai mare care aduce o varietate de crocobauri de la gradi.
ayanna mia facut placere sa te recitesc.
miremia multa sanatate delfitei
alicredo ce stai zic cuvintele nusi au rostul, tu trebuei sa iei deciziz care tio indica sufletul ca e mai buna
sorina, nyny congrulation pt stelute.
plateea multmim de vestile despre catalutza.
se vorbea despre cadou la nasi de mot: noi o sa luam cadou. si la botez iam luat. vrem sa le luam niste scaune din acelea pliante, ca lear trebui sa le luam ceav care sa foloseaeca, de alungul anilor de paste de craciun tot leam luat: servici de masa, pilota, lenjerie buna, set de oale, de pahare, de cesti de cafea. si eram chiar in pana de idei. le luam cadou scaunele plus ca are 2 baieti si le iau si lor cate ceva un trening ceva nu stiu mai vedem.
cam atat ca am uitat. neuronul obosit
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
danasor spune:
LA MULTI ANI ALEXANDER!
Sa cresti mare, sa fii sanatos, sa ai o viata fericita si implinita, s-o bucuri pe mami care e o scumpa
danasor spune:
Ele daca ti-e aproape Gomoiu iti pot recomanda pe cineva de acolo, spune-mi si-ti trimit pm
happyella spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui haircut
Eu i le-am dizolvat in 10 ml,asa-i dau oscillo, cred ca ideal ar fi in cat mai putina apa, dar fiindca M nu bea mai deloc, profit ca-i place gustul ala dulce de la oscillo si-i fac in 10 ml. Poti sa incerci in 5ml. pastilutele le-am pisat si apoi le-am pus in siringa(scoti pistonul si-l pui la loc apoi).sanatate! mami de fetita finuta ![]() |
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 sorina, nyny congrulation pt stelute. |
myky...
![](japonez.gif)
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4