Pufi 2010 (193) - LMA Alexander! LMA Tomaca!
Raspunsuri - Pagina 14
plateea spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui elefantica![]() offf...pana acum am avut o zi horror ...tomaca multumim ca ai intrebat de noi ...isabela mai facut aseara o data kk moale si dimineata (muuuuuult), dar ce m-a socat la cel de dimineata e ca era fix ca cel de cand era ea bebe mic ...k miros si tot ...adevarul e ca tinand cont ca n-a mancat NIMIC ieri ![]() ![]() ...de la atata tzitzi cum ar fi putut sa fie ![]() ....faza cu mancatul NIMIC m-a adus dimineata intr-o "mica" depresie ....nici nu va zic cum am facut cand am incercat-o cu tot ce as fi putut sa o incerc de regim (k de e deranjata), si ea nimic ...dadea din cap si tinea gura stransa ...eu am crezut ca ma urc pe pereti ...si am incercat a o indop la proporiu ...ii deschideam gura fortat si ii bagam papa ...ea urla ...offffffffffffff.......![]() ![]() ...normal ca s-a lasat cu plansete neconsolate vreme de vre-o ora ...k nervii mei facuti pilaf ...daca vreti sa ma renegati sa stiti ca va dau dreptate ...ma simt cea mai denaturata mama, dar chiar nu stiu ce sa-i mai fac copilului asta k sa manance ...mi-am adus aminte de xela care spunea ca atunci cand C. a fost bolnavior nu i-a papat decat sticksuri ...i-am dat ....a papat ...unu ![]() ![]() ...i-as fi dat tot bolul ...si am zis ca nu imi vars amarul aici, dar aveti ghinion ca sunt singura cuc zilele astea ...offf...ignore mesajul daca n-aveti chef ...![]() |
din pacate, te inteleg foarte bine. din fericire, pot sa iti spun ca va fi cu siguranta bine. atata timp cat nu isi schimba tonusul si poti sa o indopi cu medicamente, laptele ii va fi suficient. teo a mancat vreo 2 saptamani doar LP si cate o gura de ceva la 2-3 zile apoi, brusc, de pe o zi pe alta, si-a revenit. sngurele motive de ingrijorare trebuie sa fie cu medicamentele, sa le ia sa isi revina. in rest, laptic mult si bun si daca primeste, apa sau ceai. si voie buna.
trust me... e doar o perioada. o mamica relaxata va avea, in cele din urma, un copil linistit si mancacios. in felul lui. been there, done that!

I will survive... 
povestea unei pastai...numita bbTo
Eleysa spune:
| citat din mesajul lui plateea dn seria "monologul plateei"... unde e cris.d?? crisssss... mi-e dor de tineeeeee... de 2 zile ma tot gandesc la cristies... gargaritul face maine anul... MP... unde esti? hai cu martipanele alea... petrecereeeeeee... io-s nostalgica. cate-am fost si cate am ramas.... I will survive... ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
si eu m-am tot gandit in ultima vreme la cristies si la gargaritul ei, dar mi-a fost nush cum sa zic ceva ...oricum maine face 1 an ...imi aduc aminte si acum cum i-am dat sms lui cristies sa-i urez sa-i traiasca printesa ...fusese o confuzie pe forum ...desi stiam foarte bine o sa aiba o minunatie de baiat
si da ...cris.d ???? nu ne mai zici nimic de ema si de ana ???
...de tine???
plateea multumim ca ne-ai spus de catalutza si irinuca ..

Eleysa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Tu vb serios, nu? iris manca, de obicei, intre 100 si 200g...la pranz, daca reuseam sa-i dau ceva ce iubeste...cam asta era masa la care manca si ea...in rest...nu prea o nimeresc...nu prea-i convine...acu'...nu stiu... ... Eu oricum, cu lingurita n-o fortez niciodata...imi ajung figurile pe care le face la lapte, de cand s-a nascut aproape...![]() Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4 |
si noi k xela ...juma de borcanel mic e petrecere deja
al3csa spune:
citat din mesajul lui elefantica![]() offf...pana acum am avut o zi horror ...tomaca multumim ca ai intrebat de noi ...isabela mai facut aseara o data kk moale si dimineata (muuuuuult), dar ce m-a socat la cel de dimineata e ca era fix ca cel de cand era ea bebe mic ...k miros si tot ...adevarul e ca tinand cont ca n-a mancat NIMIC ieri ![]() ![]() ...de la atata tzitzi cum ar fi putut sa fie ![]() ....faza cu mancatul NIMIC m-a adus dimineata intr-o "mica" depresie ....nici nu va zic cum am facut cand am incercat-o cu tot ce as fi putut sa o incerc de regim (k de e deranjata), si ea nimic ...dadea din cap si tinea gura stransa ...eu am crezut ca ma urc pe pereti ...si am incercat a o indop la proporiu ...ii deschideam gura fortat si ii bagam papa ...ea urla ...offffffffffffff.......![]() ![]() ...normal ca s-a lasat cu plansete neconsolate vreme de vre-o ora ...k nervii mei facuti pilaf ...daca vreti sa ma renegati sa stiti ca va dau dreptate ...ma simt cea mai denaturata mama, dar chiar nu stiu ce sa-i mai fac copilului asta k sa manance ...mi-am adus aminte de xela care spunea ca atunci cand C. a fost bolnavior nu i-a papat decat sticksuri ...i-am dat ....a papat ...unu ![]() ![]() ...i-as fi dat tot bolul ...si am zis ca nu imi vars amarul aici, dar aveti ghinion ca sunt singura cuc zilele astea ...offf...ignore mesajul daca n-aveti chef ...![]() |
Stiu si eu cum e faza cu indopatul asa ca eu una nu te reneg
si stiu si cum e sa fii singura si sa uuurle cupilul si sa fii disperata .. te inteleg din toata punctele de vedere 
.. Asta este trecem noi si peste asta! 
Eleysa spune:
| citat din mesajul lui xela_07 Mi-am cumparat cateva haine si ptr sufletul meu online, sper sa mi se potriveasca pt ca e prima data cand cumpar fara sa probez. Deh ... timpul asta e pretios. Am luat ceva de la asos.com(lucia, merci ) si kurtmann.ro. Si acum inchid calculatorul ca cine stie ce idei imi mai vin ![]() .Simpli - distractie placuta deseara! Vreau si eu ... Imi aduc aminte de soacra-mea, mi-a spus acum cateva zile ca nu stie cum ma simt eu dar baiatul ei crede ca sufera foarte mult pt ca nu mai plecam pe nicaieri pt ca el a fost obisnuit sa iasa in lume. Am ramas masca ... din seria "no comment" ![]() .Va dati seama ca am ramas diplomata si i-am spus ca da imi dau seama dar uite ca nu putem sa le avem pe toate ![]() . Of of ...Zicea cineva ca Garga are blog, vreau si eu adresa pe PM, mail pls. |
Sa-ti vina hainele
!!! si sa te bucuri de ele
!cat despre so_acra

...iti dai seama saracul de el ...oricum felicitari pentru ca ai reusit sa fii diplomata 
edit ca vreau si eu pm cu adresa blogului lui garga daca o stie careva
dandanaG spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui elefantica
Offf...nu o mai fortez ca m-a traumatizat pe mine d-apai pe ea ...dar de dimineata chiar ma adusese in pragul disperarii...acum m-am mai relaxat putin ...pufuleti papa dar mi-a fost frica sa-i dau ...cu diareea ... ...desi daca stau sa ma gandesc nush daca are vre-o treaba ...aaa...felicitari pentru plimbaret ... ...si pentru genele intoarse cu care o sa rupa inimile fetelor ![]() ![]() |
si eu cred ca nu are nimic daca mananca cateva zile numai san, asta e de bine, cand sunt bolnaviori nu prea vor mancare, dar o sa isi revina treptat
fetelor , in legatura cu mancatul sa va zic
la masa de fructe in general , Dragos nu are stare sa stea locului si nu vrea sa manance
atunci ii dau drumu la bb tv si sta linistit, azi dimi a mancat tot dupa ce initial se strambase la lingurita de cum o vazuse
citisem ca nu e bine ( astept criticile) nu stiu de ce, dar ce sa-i fac daca nu are stare? zic ca macar asa mananca
mami de
Dragos Andrei
plateea spune:
si pt ca sa va arat cum m-a mobilizat pe mine mesajul lui BF, ultimul mail are un atasament...
asa... versiunea demo![]()
va pup!
I will survive... 
povestea unei pastai...numita bbTo
lucia2000 spune:
| citat din mesajul lui xela_07 Plateea - eu de www.culinar.ro/forum/continut/Meniuri-speciale-pentru-ocazii-deosebite/13335/Linkurile-meniurilor-speciale-pentru-ocazii-deosebite/" target="_blank"> aici m-am inspirat cand a trebuit sa pregatesc masa cu diverse ocazii |
salutari fetele
Xela m-am bucurat asa atre ca mi-am gasit si meniul meu pe acolo.
www.culinar.ro/forum/continut-pagina/8549/meniu-pt-o-petrecere-de-zi-de-nastere/pagina/20/#entry148810" target="_blank">Acesta este.
Deh aveam user pe numele de fata
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui ayanna_xem Si noi ca la Alexutzzza, non-stop cu ochii pe ea, ca trage de toate. N-o pot lasa nici 2 secunde din ochi...daca nu-si trage in cap ceva atunci sigur gaseste vreo scama sau ceva de bagat in gura, ca are asa un talent la facut prostii, ioii... ...cand o las in patut si vrea sa-mi atraga atentia ori isi baga degetele pe gat si-si provoaca voma, ori da cu capul in barele alea de rasuna...cu greata am ignorat-o, dar cu loviturile nu pot ca mi-e teama...si asa de isteti sunt copii astia, speculeaza tot. A facut odata asta din greseala, a vazut ca noi am reactionat instantaneu....acum o foloseste ca santaj. Si uneori ma simt si eu depasita de situatie...dar caut solutii, incerc sa nu fac mare tam-tam din asta, o iau cu binisorul, ii distrag atentia cu altele si sper sa scapam de comportamentele astea indezirabile. _ Mami de strumfita zgubilitica![]() |
Noi nu vomam, dar daca fac greseala sa il pun in pat cand nu e de nani ne dam cu capu' de toate cele si daca nu ma intereseazaapoi incepe un urlet (fara lacrimi! asta e plansu' fals!) si reprize d-alea de taiat respiratia de atata urlat.
de
Yannis
bubu_bu spune:

firar sa fie de mail-uri si pe mine ca ma pune mititelul sa ma uit

pfaiiiii doamne doamne
alecsa nu ne zici nimic de mini maxi?

...isabela mai facut aseara o data kk moale si dimineata (muuuuuult), dar ce m-a socat la cel de dimineata e ca era fix ca cel de cand era ea bebe mic ...k miros si tot ...adevarul e ca tinand cont ca n-a mancat NIMIC ieri 

....faza cu mancatul NIMIC m-a adus dimineata intr-o "mica" depresie ....nici nu va zic cum am facut cand am incercat-o cu tot ce as fi putut sa o incerc de regim (k de e deranjata), si ea nimic ...dadea din cap si tinea gura stransa ...eu am crezut ca ma urc pe pereti ...si am incercat a o indop la proporiu ...ii deschideam gura fortat si ii bagam papa ...ea urla ...offffffffffffff.......
...
...si pentru genele intoarse cu care o sa rupa inimile fetelor