Pufi 2010 (193) - LMA Alexander! LMA Tomaca!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Neata!

Miremia, sanatate multa delfitei! Dr de fam mi-a dat ca schema de tratament homeopat pt virozele respiratorii Oscillo 1doza/zi, 7 zile; Coryzalia si PARAGRIPPE cate 1 pastiluta *3/zi, dizolvate in apa.
Sa scapati usor!

mami de fetita finuta

Post salvat merci de info!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

offf...pana acum am avut o zi horror ...tomaca multumim ca ai intrebat de noi ...isabela mai facut aseara o data kk moale si dimineata (muuuuuult), dar ce m-a socat la cel de dimineata e ca era fix ca cel de cand era ea bebe mic ...k miros si tot ...adevarul e ca tinand cont ca n-a mancat NIMIC ieri ...de la atata tzitzi cum ar fi putut sa fie ....faza cu mancatul NIMIC m-a adus dimineata intr-o "mica" depresie ....nici nu va zic cum am facut cand am incercat-o cu tot ce as fi putut sa o incerc de regim (k de e deranjata), si ea nimic ...dadea din cap si tinea gura stransa ...eu am crezut ca ma urc pe pereti ...si am incercat a o indop la proporiu ...ii deschideam gura fortat si ii bagam papa ...ea urla ...offffffffffffff..........normal ca s-a lasat cu plansete neconsolate vreme de vre-o ora ...k nervii mei facuti pilaf ...daca vreti sa ma renegati sa stiti ca va dau dreptate ...ma simt cea mai denaturata mama, dar chiar nu stiu ce sa-i mai fac copilului asta k sa manance ...mi-am adus aminte de xela care spunea ca atunci cand C. a fost bolnavior nu i-a papat decat sticksuri ...i-am dat ....a papat ...unu ...i-as fi dat tot bolul ...si am zis ca nu imi vars amarul aici, dar aveti ghinion ca sunt singura cuc zilele astea ...offf...ignore mesajul daca n-aveti chef ...

Pufuleti nu mananca?
Nu o mai forta pls, da-i timp sa-si revina. Daca suge de la tine e perfect si chiar suficient pentru cateva zile.
Al meu a stat doar pe lapte vreo 6-7 zile .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

offf...pana acum am avut o zi horror ...tomaca multumim ca ai intrebat de noi ...isabela mai facut aseara o data kk moale si dimineata (muuuuuult), dar ce m-a socat la cel de dimineata e ca era fix ca cel de cand era ea bebe mic ...k miros si tot ...adevarul e ca tinand cont ca n-a mancat NIMIC ieri ...de la atata tzitzi cum ar fi putut sa fie ....faza cu mancatul NIMIC m-a adus dimineata intr-o "mica" depresie ....nici nu va zic cum am facut cand am incercat-o cu tot ce as fi putut sa o incerc de regim (k de e deranjata), si ea nimic ...dadea din cap si tinea gura stransa ...eu am crezut ca ma urc pe pereti ...si am incercat a o indop la proporiu ...ii deschideam gura fortat si ii bagam papa ...ea urla ...offffffffffffff..........normal ca s-a lasat cu plansete neconsolate vreme de vre-o ora ...k nervii mei facuti pilaf ...daca vreti sa ma renegati sa stiti ca va dau dreptate ...ma simt cea mai denaturata mama, dar chiar nu stiu ce sa-i mai fac copilului asta k sa manance ...mi-am adus aminte de xela care spunea ca atunci cand C. a fost bolnavior nu i-a papat decat sticksuri ...i-am dat ....a papat ...unu ...i-as fi dat tot bolul ...si am zis ca nu imi vars amarul aici, dar aveti ghinion ca sunt singura cuc zilele astea ...offf...ignore mesajul daca n-aveti chef ...

Ele, offff
subscriu...si a mea racneste de dimineata, nu-i convine nimic...i-am dat piersici cu smantana...zici ca i-am dat acid..nu si nu!

I-am dat lapte...a racnit ce-a racnit..l-a baut si s-a culcat...
La pranz i-am dat borcanelul preferat...doar-doar o manca...ce crezi, c-a mancat?...60g (vreo 12 linguritze)...iar lapte, iar urlete...l-a baut si pe asta...acum e in premergator, vesela nevoie mare, chiuie...

i-a iesit si dintele care era pe drum...acum ce-o mai avea...??
Dupa amiaza merg cu ea la medic, s-o caute, poate are ceva, de face asa, ca eu nu mai pot!

Na, ca acum suntem doua care ne-am varsat amarul...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

Mie cam atat (jumatate de borcanel mic-60 gr) imi mananca la o masa normala si sunt in extaz cand se intampla asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

LA MULTI ANI ALEXANDER!

[center]
LA MULTI ANI TOMACA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:

Pufuleti nu mananca?
Nu o mai forta pls, da-i timp sa-si revina. Daca suge de la tine e perfect si chiar suficient pentru cateva zile.
Al meu a stat doar pe lapte vreo 6-7 zile .

Offf...nu o mai fortez ca m-a traumatizat pe mine d-apai pe ea ...dar de dimineata chiar ma adusese in pragul disperarii...acum m-am mai relaxat putin ...pufuleti papa dar mi-a fost frica sa-i dau ...cu diareea ......desi daca stau sa ma gandesc nush daca are vre-o treaba ...

aaa...felicitari pentru plimbaret ......si pentru genele intoarse cu care o sa rupa inimile fetelor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Vineri,pt prima data de cand am nascut voi merge(sper sa fie cuminte printesica) la o aniversare numai eu cu sotul,va fi "date night-ul "nostru

sa aveti o seara de minunata ...sa nu fie k filmul ...

Mergi la inceput

ayanna - ce mesaj ptr corason ai scris, poti lejer sa scrii si carti ca ai un stil f frumos . V-am admirat in poze, sunteti f frumosi toti 3 si norocosi la max cu asa fata frumoasa .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Noi cam , Mara de aseara are mucisori, s-a foit toata noaptea, pe la 7 am luat-o in brate sa-i dau sa suga ca nu vroia sa suga normal (intinsa langa mine) si am vazut ca are si putina temperatura. Sa fie de la dinte, sa fi luat ceva de la nepotelul cel mare ca au trecut aseara pe la noi si el era bolnav saracutul cu febra.
Spuneati de ceva naturist pt muci?

sa treaca cat mai repede mucisori si febra si sa se faca bine Maruta ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:

Mie cam atat (jumatate de borcanel mic-60 gr) imi mananca la o masa normala si sunt in extaz cand se intampla asa...

Tu vb serios, nu?
iris manca, de obicei, intre 100 si 200g...la pranz, daca reuseam sa-i dau ceva ce iubeste...cam asta era masa la care manca si ea...in rest...nu prea o nimeresc...nu prea-i convine...acu'...nu stiu...... Eu oricum, cu linguri

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:

Tu vb serios, nu?
iris manca, de obicei, intre 100 si 200g...la pranz, daca reuseam sa-i dau ceva ce iubeste...cam asta era masa la care manca si ea...in rest...nu prea o nimeresc...nu prea-i convine...acu'...nu stiu...... Eu oricum, cu lingurita n-o fortez niciodata...imi ajung figurile pe care le face la lapte, de cand s-a nascut aproape...

Mergi la inceput