Pufi 2010 (193) - LMA Alexander! LMA Tomaca!
Raspunsuri - Pagina 12
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza tot uit sa zic: bine ati venit Nyny si Sorina! de Yannis |
Multumim
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David
nyny spune:
Buna dimineata.
Mai da cineva o cafea la ora asta?
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David
decenuela spune:
citat din mesajul lui plateea heeeeellllppppp, feteleeeee!!!!! carnea pe care am scos-o din frigider pt fripturica e de fapt carne tocata... dati-mi o idee ce sa fac cu ea de mancare in afara de musaca. sa fie dietetic si la cuptor. adica fara prajeala. heeeeeeeelppp... I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
cred ca e tarziu....
fa perisoare....in ciorba sau cu smantanik
sau ardei umpluti
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui miremia Sorina felicitari pt steluta! _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Mire, ce stelutza?
Am stelutza? wowwww, superrr, nu vazusem, multumesc mult!
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4
Eleysa spune:
offf...pana acum am avut o zi horror ...tomaca multumim ca ai intrebat de noi ...isabela mai facut aseara o data kk moale si dimineata (muuuuuult), dar ce m-a socat la cel de dimineata e ca era fix ca cel de cand era ea bebe mic ...k miros si tot ...adevarul e ca tinand cont ca n-a mancat NIMIC ieri ...de la atata tzitzi cum ar fi putut sa fie ....faza cu mancatul NIMIC m-a adus dimineata intr-o "mica" depresie ....nici nu va zic cum am facut cand am incercat-o cu tot ce as fi putut sa o incerc de regim (k de e deranjata), si ea nimic ...dadea din cap si tinea gura stransa ...eu am crezut ca ma urc pe pereti ...si am incercat a o indop la proporiu ...ii deschideam gura fortat si ii bagam papa ...ea urla ...offffffffffffff..........normal ca s-a lasat cu plansete neconsolate vreme de vre-o ora ...k nervii mei facuti pilaf ...daca vreti sa ma renegati sa stiti ca va dau dreptate ...ma simt cea mai denaturata mama, dar chiar nu stiu ce sa-i mai fac copilului asta k sa manance ...mi-am adus aminte de xela care spunea ca atunci cand C. a fost bolnavior nu i-a papat decat sticksuri ...i-am dat ....a papat ...unu ...i-as fi dat tot bolul ...si am zis ca nu imi vars amarul aici, dar aveti ghinion ca sunt singura cuc zilele astea ...offf...ignore mesajul daca n-aveti chef ...
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui elefantica offf...pana acum am avut o zi horror ...tomaca multumim ca ai intrebat de noi ...isabela mai facut aseara o data kk moale si dimineata (muuuuuult), dar ce m-a socat la cel de dimineata e ca era fix ca cel de cand era ea bebe mic ...k miros si tot ...adevarul e ca tinand cont ca n-a mancat NIMIC ieri ...de la atata tzitzi cum ar fi putut sa fie ....faza cu mancatul NIMIC m-a adus dimineata intr-o "mica" depresie ....nici nu va zic cum am facut cand am incercat-o cu tot ce as fi putut sa o incerc de regim (k de e deranjata), si ea nimic ...dadea din cap si tinea gura stransa ...eu am crezut ca ma urc pe pereti ...si am incercat a o indop la proporiu ...ii deschideam gura fortat si ii bagam papa ...ea urla ...offffffffffffff..........normal ca s-a lasat cu plansete neconsolate vreme de vre-o ora ...k nervii mei facuti pilaf ...daca vreti sa ma renegati sa stiti ca va dau dreptate ...ma simt cea mai denaturata mama, dar chiar nu stiu ce sa-i mai fac copilului asta k sa manance ...mi-am adus aminte de xela care spunea ca atunci cand C. a fost bolnavior nu i-a papat decat sticksuri ...i-am dat ....a papat ...unu ...i-as fi dat tot bolul ...si am zis ca nu imi vars amarul aici, dar aveti ghinion ca sunt singura cuc zilele astea ...offf...ignore mesajul daca n-aveti chef ... |
Ele, offff
subscriu...si a mea racneste de dimineata, nu-i convine nimic...i-am dat piersici cu smantana...zici ca i-am dat acid..nu si nu!
I-am dat lapte...a racnit ce-a racnit..l-a baut si s-a culcat...
La pranz i-am dat borcanelul preferat...doar-doar o manca...ce crezi, c-a mancat?...60g (vreo 12 linguritze)...iar lapte, iar urlete...l-a baut si pe asta...acum e in premergator, vesela nevoie mare, chiuie...
i-a iesit si dintele care era pe drum...acum ce-o mai avea...??
Dupa amiaza merg cu ea la medic, s-o caute, poate are ceva, de face asa, ca eu nu mai pot!
Na, ca acum suntem doua care ne-am varsat amarul...
Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4
xela_07 spune:
citat din mesajul lui alexutzzza tot uit sa zic: bine ati venit Nyny si Sorina! Xela nu ma mai joc cu tine ca venisi cu idei d-astea de intalneala faina cand nu sunt eu in tzara, facusi intentionat, ai? te-ai gandit sa aibe loc si alte fete sa vorbeasca ca daca veneam io...monopol nene! Ma rog, imi trece supararea pe tine daca mai mobilizezi odata gasca cand ma intorc ! de Yannis |
stiam eu ce stiam daca-i vorba asa
Las initiativa altcuiva poate are mai mare noroc ca mine si vin mai multe fete.
xela_07 spune:
citat din mesajul lui plateea heeeeellllppppp, feteleeeee!!!!! carnea pe care am scos-o din frigider pt fripturica e de fapt carne tocata... dati-mi o idee ce sa fac cu ea de mancare in afara de musaca. sa fie dietetic si la cuptor. adica fara prajeala. heeeeeeeelppp... I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
nu stiu daca e prea tarziu, poti incerca niste chiftelute, mai pui si diverse legume rase la ele si le bagi la cuptor in loc sa le prajesti in ulei.
xela_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Daca ti-ai luat rochite, sigur ti se potrivesc :) Asta cu soacra e tare rau de tot.....e din categoria soacra e tot soacra. Sa va zic si eu una: avea dani vreo 4 si sotul vrea sa plece la pescuit pt prima data in viata lui cu 2 vecini. copilul unui vecin e mare amator de pescuit, are 14 ani si el mai mult l-a tras pe taica-su, taica-su pe sotul si apoi au mai corupt un alt vecin. Ma rog....au plecat pe la 7 seara si au zis ca se intorc dimineata. Eu acasa cu bebe si cu soacra, ca erau ultimele 2 sapt din luna, aveam raportari de facut, deci ma ajuta careva, era randul soacrei. Asa...dimineata pe la 6 al meu inca nu venise....soacra-mea la geam, eu il sunam la tel sa il intreb unde e ...la care soacra-mea zice: nu s-au dus ei la pescuit....sigur nu s-au dus....cine stie pe la ce restaurant au fost....sau poate la femei..... am ramas cu gura cascata...cum poti sa zici asa ceva unei mamici cu nervii prastie, cu copil de 4 luni? ca nici macar ea nu crede ca s-au dus la pescuit..... apoi tot ea...ei, dar s-au imbracat cam urat...eu stiu....cine stie unde s-au dus!! noroc ca imi cunosc sotul si ca stiu ce a facut si unde...ca altfel intram in depresie instant. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
OMG!!!
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Ele, offff subscriu...si a mea racneste de dimineata, nu-i convine nimic...i-am dat piersici cu smantana...zici ca i-am dat acid..nu si nu! I-am dat lapte...a racnit ce-a racnit..l-a baut si s-a culcat... La pranz i-am dat borcanelul preferat...doar-doar o manca...ce crezi, c-a mancat?...60g (vreo 12 linguritze)...iar lapte, iar urlete...l-a baut si pe asta...acum e in premergator, vesela nevoie mare, chiuie... i-a iesit si dintele care era pe drum...acum ce-o mai avea...?? Dupa amiaza merg cu ea la medic, s-o caute, poate are ceva, de face asa, ca eu nu mai pot! Na, ca acum suntem doua care ne-am varsat amarul... Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4 |
Eu pana nu gasesc un doctor k lumea nici nu ma mai obosesc sa ma duc ....apropo de asta poate veniti cu idei ...in afara de stanciu ...stiu ca e extraordinar, dar e in capatul celalalt al bucurestiului