Pufi 2010 (193) - LMA Alexander! LMA Tomaca!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

tot uit sa zic:
bine ati venit Nyny si Sorina!

de Yannis

Multumim

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Buna dimineata.
Mai da cineva o cafea la ora asta?

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

heeeeellllppppp, feteleeeee!!!!!

carnea pe care am scos-o din frigider pt fripturica e de fapt carne tocata...
dati-mi o idee ce sa fac cu ea de mancare in afara de musaca. sa fie dietetic si la cuptor. adica fara prajeala.

heeeeeeeelppp...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

cred ca e tarziu....

fa perisoare....in ciorba sau cu smantanik

sau ardei umpluti

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Sorina felicitari pt steluta!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mire, ce stelutza?
Am stelutza? wowwww, superrr, nu vazusem, multumesc mult!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

offf...pana acum am avut o zi horror ...tomaca multumim ca ai intrebat de noi ...isabela mai facut aseara o data kk moale si dimineata (muuuuuult), dar ce m-a socat la cel de dimineata e ca era fix ca cel de cand era ea bebe mic ...k miros si tot ...adevarul e ca tinand cont ca n-a mancat NIMIC ieri ...de la atata tzitzi cum ar fi putut sa fie ....faza cu mancatul NIMIC m-a adus dimineata intr-o "mica" depresie ....nici nu va zic cum am facut cand am incercat-o cu tot ce as fi putut sa o incerc de regim (k de e deranjata), si ea nimic ...dadea din cap si tinea gura stransa ...eu am crezut ca ma urc pe pereti ...si am incercat a o indop la proporiu ...ii deschideam gura fortat si ii bagam papa ...ea urla ...offffffffffffff..........normal ca s-a lasat cu plansete neconsolate vreme de vre-o ora ...k nervii mei facuti pilaf ...daca vreti sa ma renegati sa stiti ca va dau dreptate ...ma simt cea mai denaturata mama, dar chiar nu stiu ce sa-i mai fac copilului asta k sa manance ...mi-am adus aminte de xela care spunea ca atunci cand C. a fost bolnavior nu i-a papat decat sticksuri ...i-am dat ....a papat ...unu ...i-as fi dat tot bolul ...si am zis ca nu imi vars amarul aici, dar aveti ghinion ca sunt singura cuc zilele astea ...offf...ignore mesajul daca n-aveti chef ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

offf...pana acum am avut o zi horror ...tomaca multumim ca ai intrebat de noi ...isabela mai facut aseara o data kk moale si dimineata (muuuuuult), dar ce m-a socat la cel de dimineata e ca era fix ca cel de cand era ea bebe mic ...k miros si tot ...adevarul e ca tinand cont ca n-a mancat NIMIC ieri ...de la atata tzitzi cum ar fi putut sa fie ....faza cu mancatul NIMIC m-a adus dimineata intr-o "mica" depresie ....nici nu va zic cum am facut cand am incercat-o cu tot ce as fi putut sa o incerc de regim (k de e deranjata), si ea nimic ...dadea din cap si tinea gura stransa ...eu am crezut ca ma urc pe pereti ...si am incercat a o indop la proporiu ...ii deschideam gura fortat si ii bagam papa ...ea urla ...offffffffffffff..........normal ca s-a lasat cu plansete neconsolate vreme de vre-o ora ...k nervii mei facuti pilaf ...daca vreti sa ma renegati sa stiti ca va dau dreptate ...ma simt cea mai denaturata mama, dar chiar nu stiu ce sa-i mai fac copilului asta k sa manance ...mi-am adus aminte de xela care spunea ca atunci cand C. a fost bolnavior nu i-a papat decat sticksuri ...i-am dat ....a papat ...unu ...i-as fi dat tot bolul ...si am zis ca nu imi vars amarul aici, dar aveti ghinion ca sunt singura cuc zilele astea ...offf...ignore mesajul daca n-aveti chef ...

Ele, offff
subscriu...si a mea racneste de dimineata, nu-i convine nimic...i-am dat piersici cu smantana...zici ca i-am dat acid..nu si nu!

I-am dat lapte...a racnit ce-a racnit..l-a baut si s-a culcat...
La pranz i-am dat borcanelul preferat...doar-doar o manca...ce crezi, c-a mancat?...60g (vreo 12 linguritze)...iar lapte, iar urlete...l-a baut si pe asta...acum e in premergator, vesela nevoie mare, chiuie...

i-a iesit si dintele care era pe drum...acum ce-o mai avea...??
Dupa amiaza merg cu ea la medic, s-o caute, poate are ceva, de face asa, ca eu nu mai pot!

Na, ca acum suntem doua care ne-am varsat amarul...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

tot uit sa zic:
bine ati venit Nyny si Sorina!

Xela nu ma mai joc cu tine ca venisi cu idei d-astea de intalneala faina cand nu sunt eu in tzara, facusi intentionat, ai? te-ai gandit sa aibe loc si alte fete sa vorbeasca ca daca veneam io...monopol nene!
Ma rog, imi trece supararea pe tine daca mai mobilizezi odata gasca cand ma intorc
!

de Yannis

stiam eu ce stiam daca-i vorba asa
Las initiativa altcuiva poate are mai mare noroc ca mine si vin mai multe fete.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

heeeeellllppppp, feteleeeee!!!!!

carnea pe care am scos-o din frigider pt fripturica e de fapt carne tocata...
dati-mi o idee ce sa fac cu ea de mancare in afara de musaca. sa fie dietetic si la cuptor. adica fara prajeala.

heeeeeeeelppp...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

nu stiu daca e prea tarziu, poti incerca niste chiftelute, mai pui si diverse legume rase la ele si le bagi la cuptor in loc sa le prajesti in ulei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Mi-am cumparat cateva haine si ptr sufletul meu online, sper sa mi se potriveasca pt ca e prima data cand cumpar fara sa probez. Deh ... timpul asta e pretios. Am luat ceva de la asos.com(lucia, merci) si kurtmann.ro. Si acum inchid calculatorul ca cine stie ce idei imi mai vin .

Simpli - distractie placuta deseara! Vreau si eu ... Imi aduc aminte de soacra-mea, mi-a spus acum cateva zile ca nu stie cum ma simt eu dar baiatul ei crede ca sufera foarte mult pt ca nu mai plecam pe nicaieri pt ca el a fost obisnuit sa iasa in lume. Am ramas masca ... din seria "no comment" .
Va dati seama ca am ramas diplomata si i-am spus ca da imi dau seama dar uite ca nu putem sa le avem pe toate . Of of ...

Zicea cineva ca Garga are blog, vreau si eu adresa pe PM, mail pls.

Daca ti-ai luat rochite, sigur ti se potrivesc :)
Asta cu soacra e tare rau de tot.....e din categoria soacra e tot soacra. Sa va zic si eu una:

avea dani vreo 4 si sotul vrea sa plece la pescuit pt prima data in viata lui cu 2 vecini. copilul unui vecin e mare amator de pescuit, are 14 ani si el mai mult l-a tras pe taica-su, taica-su pe sotul si apoi au mai corupt un alt vecin. Ma rog....au plecat pe la 7 seara si au zis ca se intorc dimineata.
Eu acasa cu bebe si cu soacra, ca erau ultimele 2 sapt din luna, aveam raportari de facut, deci ma ajuta careva, era randul soacrei. Asa...dimineata pe la 6 al meu inca nu venise....soacra-mea la geam, eu il sunam la tel sa il intreb unde e ...la care soacra-mea zice: nu s-au dus ei la pescuit....sigur nu s-au dus....cine stie pe la ce restaurant au fost....sau poate la femei.....
am ramas cu gura cascata...cum poti sa zici asa ceva unei mamici cu nervii prastie, cu copil de 4 luni? ca nici macar ea nu crede ca s-au dus la pescuit.....
apoi tot ea...ei, dar s-au imbracat cam urat...eu stiu....cine stie unde s-au dus!!
noroc ca imi cunosc sotul si ca stiu ce a facut si unde...ca altfel intram in depresie instant.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

OMG!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Ele, offff
subscriu...si a mea racneste de dimineata, nu-i convine nimic...i-am dat piersici cu smantana...zici ca i-am dat acid..nu si nu!

I-am dat lapte...a racnit ce-a racnit..l-a baut si s-a culcat...
La pranz i-am dat borcanelul preferat...doar-doar o manca...ce crezi, c-a mancat?...60g (vreo 12 linguritze)...iar lapte, iar urlete...l-a baut si pe asta...acum e in premergator, vesela nevoie mare, chiuie...

i-a iesit si dintele care era pe drum...acum ce-o mai avea...??
Dupa amiaza merg cu ea la medic, s-o caute, poate are ceva, de face asa, ca eu nu mai pot!

Na, ca acum suntem doua care ne-am varsat amarul...

Eu pana nu gasesc un doctor k lumea nici nu ma mai obosesc sa ma duc ....apropo de asta poate veniti cu idei ...in afara de stanciu ...stiu ca e extraordinar, dar e in capatul celalalt al bucurestiului

Mergi la inceput