Pufi 2010 (193) - LMA Alexander! LMA Tomaca!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

LA MULTI ANI, TOMACA!!!

Merci. Cum mai sunteti?

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:

BF, ai lasat soacra sa scape asa usor???
maaaaama, eu la cat de putin imi mai folosesc neuronul de cand am nascut, mi-e ca o aruncam de la balcn sa se duca sa-l caute la femei...

oare asa ajungem si noi?

de ideea... cu lasagna

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

N-am scos nici un cuvant. Nu imi place sa ma cert, sa ma incontrez cu altii, mai ales cu soacra. Ce rost avea? Eu stiam ca nu e asa,....cine stie ce o fi fost in capul ei...
lasa...e mai pretioasa linistea.

whaaaa...
uite, asa imi doresc eu sa ajung.
si cum povesteste ayanna in mesajul ei. dar cum y feather sa reusesc daca mie imi vine sa crap capul tuturor din jurul meu???
offf...
banui ca nesomnul din ultimul an isi spune cuvantul.
culmea e ca nici de butoi n-am vreme ca daca nu-s cu atomicul sau fac mancare, sau invat, sau cine stie ce ma mai preocupa, sau pur si simplu n-am chef sa fiu suparata pe mine.
hmmm
tot respectul BF... tot respectul...

I will survive...

Stii, si eu ma enervez, dar nu imi pun poalele in cap, asta e vorba lu'taica-miu....ma enervez in mine, zic vreo doua in gand, niciodata cu glas tare. Si gata. Imi vad de treaba. Las sa treaca momentul,...urasc cearta cu glas tare si urlatul unul la altul...e groaznic...ar fi o viata groaznica sa urlam si sa tipam si sa ne reprosam....de ce? cand poate fi frumos si calm si zambete si roz?
Da, stiu ca nu e tot timpul roz....dar mai stiu ceva....ca bucuria si lumina unei case e femeia. Daca e femeia in toane bune, zambitoare, dulce, etc...asa e toata casa, inclusiv barbatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:

Stii, si eu ma enervez, dar nu imi pun poalele in cap, asta e vorba lu'taica-miu....ma enervez in mine, zic vreo doua in gand, niciodata cu glas tare. Si gata. Imi vad de treaba. Las sa treaca momentul,...urasc cearta cu glas tare si urlatul unul la altul...e groaznic...ar fi o viata groaznica sa urlam si sa tipam si sa ne reprosam....de ce? cand poate fi frumos si calm si zambete si roz?
Da, stiu ca nu e tot timpul roz....dar mai stiu ceva....ca bucuria si lumina unei case e femeia. Daca e femeia in toane bune, zambitoare, dulce, etc...asa e toata casa, inclusiv barbatul.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

cata dreptate ai...
stii... asta e mesaj bun sa il salvez, sa il printez, sa mi-l pun la oglinda ...
pot?
imi dai voie?

PS: vb serios!

I will survive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:

heeeeellllppppp, feteleeeee!!!!!

carnea pe care am scos-o din frigider pt fripturica e de fapt carne tocata...
dati-mi o idee ce sa fac cu ea de mancare in afara de musaca. sa fie dietetic si la cuptor. adica fara prajeala.

heeeeeeeelppp...

I will survive...

Plateea..sorry...am un bucata cupil super-mega urlacios...
poti face rosii umplute, ardei, dovlecei umpluti...cred...
de-astea...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Mi-am cumparat cateva haine si ptr sufletul meu online, sper sa mi se potriveasca pt ca e prima data cand cumpar fara sa probez. Deh ... timpul asta e pretios. Am luat ceva de la asos.com(lucia, merci) si kurtmann.ro. Si acum inchid calculatorul ca cine stie ce idei imi mai vin .

Simpli - distractie placuta deseara! Vreau si eu ... Imi aduc aminte de soacra-mea, mi-a spus acum cateva zile ca nu stie cum ma simt eu dar baiatul ei crede ca sufera foarte mult pt ca nu mai plecam pe nicaieri pt ca el a fost obisnuit sa iasa in lume. Am ramas masca ... din seria "no comment" .
Va dati seama ca am ramas diplomata si i-am spus ca da imi dau seama dar uite ca nu putem sa le avem pe toate . Of of ...

Zicea cineva ca Garga are blog, vreau si eu adresa pe PM, mail pls.

Daca ti-ai luat rochite, sigur ti se potrivesc :)
Asta cu soacra e tare rau de tot.....e din categoria soacra e tot soacra. Sa va zic si eu una:

avea dani vreo 4 si sotul vrea sa plece la pescuit pt prima data in viata lui cu 2 vecini. copilul unui vecin e mare amator de pescuit, are 14 ani si el mai mult l-a tras pe taica-su, taica-su pe sotul si apoi au mai corupt un alt vecin. Ma rog....au plecat pe la 7 seara si au zis ca se intorc dimineata.
Eu acasa cu bebe si cu soacra, ca erau ultimele 2 sapt din luna, aveam raportari de facut, deci ma ajuta careva, era randul soacrei. Asa...dimineata pe la 6 al meu inca nu venise....soacra-mea la geam, eu il sunam la tel sa il intreb unde e ...la care soacra-mea zice: nu s-au dus ei la pescuit....sigur nu s-au dus....cine stie pe la ce restaurant au fost....sau poate la femei.....
am ramas cu gura cascata...cum poti sa zici asa ceva unei mamici cu nervii prastie, cu copil de 4 luni? ca nici macar ea nu crede ca s-au dus la pescuit.....
apoi tot ea...ei, dar s-au imbracat cam urat...eu stiu....cine stie unde s-au dus!!
noroc ca imi cunosc sotul si ca stiu ce a facut si unde...ca altfel intram in depresie instant.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Doamne, ce ti-e si cu so_acrele astea...esti de admirat pentru stapanirea de sine...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) Noi 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

LA MULTI ANI ALEXANDER GABRIEL !

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut
Dr de fam mi-a dat ca schema de tratament homeopat pt virozele respiratorii Oscillo 1doza/zi, 7 zile; Coryzalia si PARAGRIPPE cate 1 pastiluta *3/zi, dizolvate in apa.

HAIRCUT multumesc pt tratament. Imi poti spune in cata apa se dizolva pastilutele?
va pup si sper sa treceti repede peste problema alergiilor

Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyella

Citat:
citat din mesajul lui haircut
Dr de fam mi-a dat ca schema de tratament homeopat pt virozele respiratorii Oscillo 1doza/zi, 7 zile; Coryzalia si PARAGRIPPE cate 1 pastiluta *3/zi, dizolvate in apa.

HAIRCUT multumesc pt tratament. Imi poti spune in cata apa se dizolva pastilutele?
va pup si sper sa treceti repede peste problema alergiilor

Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa

Eu i le-am dizolvat in 10 ml,asa-i dau oscillo, cred ca ideal ar fi in cat mai putina apa, dar fiindca M nu bea mai deloc, profit ca-i place gustul ala dulce de la oscillo si-i fac in 10 ml. Poti sa incerci in 5ml. pastilutele le-am pisat si apoi le-am pus in siringa(scoti pistonul si-l pui la loc apoi).sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

LA MULTI ANI TOMACA!

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Mara si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Sorina felicitari pt steluta!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput