Fluturasi de martie-aprilie2011(112)
Raspunsuri - Pagina 3
anaxena spune:
bb_yasmi iar s-o fi oprit pe la vreo cofetarie sa se alinte cu vreo prajitura?
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s30 cum creste Alex
AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
bb_yasmi spune:
aaa si a inceput sa ma cheme saptamanal la eco/.....
mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33 Lucas Eduard
AMR 7 s !!!
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi heelloo am ajuns si noi acasa acum juma de ora.....dar nu am putut intra pana nu am dat gata 8 clatite cu finetti, miere, cascaval... si ca de obice dupa ce mananc mult si cu poftaaaa imi este rau :(( deci, bb e super bine, are 1900 gr, mada aveai dreptate dr mi-a explicat ca se ia in calcul nr de saptamani implinite. deci la mine 32 sapt , chiar daca eu am 32+4 si sunt intrata in 33. i-am vazut testicolele ca sunt coborate in scrot... si in rest totul e in regula. am vb cu el si de provocarea nasterii pe la 38-39 sapt si ca as vrea sa nasc in 14 febr... si a spus ca daca sunt conditi nu sunt probleme. deci daca e asa mai am AMR 5 sapt mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33 Lucas Eduard AMR 7 s !!! |
Wow Lavi, deci e super!bravo...Ce conditii ar trebui sa fie? si daca nu sunt?Tot iti provoaca? Nu de alta dar ma intereseaza si pe mine
Simona, mami de baieti David, Matei si 32 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
ailed_dota spune:
lavi, felicitari pt bb, ce mare e...inca o luna jumate si il ti in brate..ce dragutz....si eu as vrea 14 dar martie...Sper ca te-ai gandit la mine cand papai clatite...
mami de de 7 ani si ingeras si 27+cu
69/11
dorinut@ spune:
Da asa e, e bine sa iti cumperi ce-ti trebuie si sa nu te bazezi ca primesti. Si exact cum spunea si pisuc cel mai important e ca bebe sa fie sanatos!
Simo felicitari pentru eco , bebe e bine, nu te mai gandi la prostii cu greutatea, daca ti-a zis ca corespunde la cate saptamani ai, e ok. Daca seamana cu primul e clar ca tot o frumuseste o sa fie. Si al doilea e, dar e micut inca, nu are trasaturile definite inca. Sa vezi ce o sa mai misune domnisoricile la tine cand vor fi mari, 3 flacai unul si unul .
------------------------------------------------------------------------------------------
31+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen
AMR - 8 saptamani!
Ana-Maria
simonacip spune:
Anaxena, n-a mai fost nevoie de cofetarie, ca o asteptau clatitele acasa Auzi 8.... Daca-si permite...foarte bine -unde-i iconul cu omuletul verde de invidie..Auzi tu...8 clatite
Ailed, bleumarin e f misto...ce daca e fata?? Vorba ta, mai bun antijeg...pai orice pantof, orice mincarica, orice mana murdara se vede pe culoare deschisa...
bb_yasmi spune:
anaxena nu m-am oprit la cofetare ci direct in bucatare ca mi-a facut mami clatite......si au fost asa de dulci + miere, finetti ca imi simt si gura inclestata
simo, pai ca si conditii ar fi: un col moale, o dilatatie minima (1-2 cm)........mie imi convine taree mult inducerea nasterii ca astfel nu sunt luata pe nepregatite si mai ales ca nu risc sa pierd anestezia epidurala.
AMR 7 s !!!
simonacip spune:
citat din mesajul lui dorinut@ Da asa e, e bine sa iti cumperi ce-ti trebuie si sa nu te bazezi ca primesti. Si exact cum spunea si pisuc cel mai important e ca bebe sa fie sanatos! Simo felicitari pentru eco , bebe e bine, nu te mai gandi la prostii cu greutatea, daca ti-a zis ca corespunde la cate saptamani ai, e ok. Daca seamana cu primul e clar ca tot o frumuseste o sa fie. Si al doilea e, dar e micut inca, nu are trasaturile definite inca. Sa vezi ce o sa mai misune domnisoricile la tine cand vor fi mari, 3 flacai unul si unul . ------------------------------------------------------------------------------------------ 31+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen AMR - 8 saptamani! Ana-Maria |
Ma pregatesc intens...pentru fete
simonacip spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi anaxena nu m-am oprit la cofetare ci direct in bucatare ca mi-a facut mami clatite......si au fost asa de dulci + miere, finetti ca imi simt si gura inclestata simo, pai ca si conditii ar fi: un col moale, o dilatatie minima (1-2 cm)........mie imi convine taree mult inducerea nasterii ca astfel nu sunt luata pe nepregatite si mai ales ca nu risc sa pierd anestezia epidurala. mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33 Lucas Eduard AMR 7 s !!! |
Pai daaa...si eu vreau la fel..dar daca n-o sa am conditiile?Peste 2 sapt cand merg vreau sa discut cu ea despre nastere.
bb_yasmi spune:
pai simo nu am mai mancat de la pranz ca sa nu arate mult cantarul la dr doar o gura de salata si un marut. deci era burta goalaaaaaaaaaaa :(((
ailed, , si landoul de la chicco se ridica cum ai spus tu.
AMR 7 s !!!