Fluturasi de martie-aprilie2011(112)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

roxy da nu am mai fost,am tot amanat si asa atrecut timpul...

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_mdm

Pe mine vad ca nu ma baga nimeni in seama! eu tot va citesc , cam din ora in ora sa vad daca imi raspundeti si nimic.

...asteptand o minune in viata mea!
22w
[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]

andreea_mdm exista un cont pe picasa. Ideea este ca sa poti vedea pozele, sa-ti dam credentialele de conectare, trebuie sa pui si tu poze. Daca esti dispusa sa pui si tu poze, iti trimit eu PM cu datele. Procedura asta este ca o masura de garantie ca nu vine oricine si are acces la pozele noastre..pentru ca au fost cazuri..

------------------------------------------------------------------------------------------
31+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 8 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

anaxena tu ziceai de mameloanele triunghiulare de la nuk? alea sunt mai bune? de ce?
biberoanele cu tetina ortodontoica....sau cum ii zice adica cum? ce forma este aia ca eu chiar nu stiu

S-a intamplat minunea mult asteptata32+

AMR 7 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Ailed_dota, Alina

Ma credeti ca mie ami este mai mult frica acum decat prima data,nu stiu de ce.Si parca de data asta as opta pt. anestezie totala, sa fac nani si sa ma trezesc dupa ce sa terminat tot.
Alina la noi ies cei doi canini de sus deodata ,noroc ca nu-mi face febra

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 25s

Mergi la inceput

fetelor de ce vreti voi anestezie totala? si va este voua frica sa asistati la nastere? eu din contra, as vrea sa aud tot ce se discuta, sa o vad pe bebelina imediat, sa stiu tot ce se intampla.
bine....eu vreau sa pot naste natural si atunci clar o sa vad si o sa aud tot, dar chiar imi doresc asta.

AMR 7 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

anaxena tu ziceai de mameloanele triunghiulare de la nuk? alea sunt mai bune? de ce?
biberoanele cu tetina ortodontoica....sau cum ii zice adica cum? ce forma este aia ca eu chiar nu stiu

AMR 7 sapt!!!

eu bam folosit mameloane triunghiulare de la Nuk, si mi-au placut pt ca se lipeau f bine de san si se forma vid sa traga bebe usor.
Cat despre tetinele ortodontice, nu exista studiu care sa dovedeasca ca sunt mai bune decat cele normale.
Cristi a supt f bine din tetinele de la Avent

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana

AMR 6 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yasmi, ce e cu tine?

andreea_mdm, nu dorim sa fim vizionate. Dar daca vrei sa impartasesti cu noi poze cu burtica ta, iti dam parola cu cea mai mare placere.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana

AMR 6 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

AMR 7 sapt!!!

nu eu ,nu eu!!!
eu sunt pro cele de la Avent,pt ca sunt mai moi comparativ cu chicco..de la Nuk nu shtiu nimic..n-am folosit

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s30 cum creste Alex

AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

madutza mameloane de la nuk unde gasesc? eu n-am gasit pana acum ori n-am stiut unde sa caut

AMR 7 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Roxy mie in timpul operatiei mi sa facut f.rau din cauza frici ,simteam ca lesin.Iar pe bebelina nu mi-au aratat-o o auzeam cum striga dar nu mi-a adus-o nimeni sa o vad sau sa-mi zica ceva ,cum a decurs cum e bebe au luat-o repede si au dus-o la incubator.Pana seara pana a reusit mama sa convinga o asistenta sa mi-o aduca sa o vad nu-ti spun ce varza am fost.Asa ca degeaba am fost constienta ca in timpul operatiei, nu sa discutat mai nimic asa ca mare lucru nu am stiut

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 25s

Mergi la inceput