Fluturasi de martie-aprilie2011(112)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burticute

acum am venit si noi de la plimbarica, este un ger.... mi-am facut aprovizionarea cu ciocolata si alte porcarii din astea si mi-am luat si o cola mica, am tot visat ca beam si azi mi-am luat.

si am mai cumparat lustra la bebelina. nu am mai luat delfinasul pana la urma ca parca era prea mic, am gasit un calut de mare foarte frumos, o sa-i fac poza. si la perdea am zis ca-i fac poza si n-am mai facut

iony un An Nou plin de bucurii si tie si o bebelina sanatoasa si cuminte

toate burticutele.

S-a intamplat minunea mult asteptata32+

AMR 7 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

millie da dintisorii astia...din octombrie tot au chinuit-o 4 maselute,2 dinti, acum asteptam caninii,dar scapam noi

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

dorinut eh am rezistat ,sincer nu mai sunt asa stresata cu sarcina asta iar bb are grija sa ma bumbaceasca zilnic sa stiu ca e bine acolo in burtica

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

cat costa garmastanul acasa?
aici am gasit crema cu lanolina 30 ml la 15 euro..

mami de de 7 ani si ingeras si 27+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

simona daca te face sa te simti mai bine,sa shti ca eu am luat exact ca shi tine:pe sholduri,pe fund,la fata,la maini..aratzi foarte bine..shtiu cum te simtzi,dar cand te vad pe tine eu zic ca esti foarte bine la sapt tale...poate dupa nashtere dispar pernitzelep;;;

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s30 cum creste Alex

AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii

Maria in culori

Mergi la inceput

chiar fetelor, strumphitza pe unde umbla? a zis ca pleaca undeva?

am mancat jumate de ciocolata amaruie si am baut si un pic de cola si deja bebelina face un scandal, imi muta burta din loc asa tare se impinge pe acolo

AMR 7 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Fetele care sinteti la al doilea bebe si pe primul l-ati nascut prin cezariana ,a doua cezariana se face tot pe aceiasi taietura? am uitat sa intreb doctorul

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 25s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Inseamna ca am visat eu ca ziceati ca trebuie sa masam sfarcurile incepand cu luna a 7-a??Sa se formeze sfarcul pt alaptat??

Daca am visat nu ma certati!!!

24+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

pisuc foarte frumos este in noua casuta, imi place.cand o veni si bebele o sa fie totul complet, cu gangureli si galagie

simona chiar ca in oglinda pare putin mai mare burtica dar hai ca nu este asa imnsa. in pozele astea de aproape pare chiar micuta.

viss ce-mi place cum povestesti, asa hazliu

AMR 7 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

da millie exact pe aceeasi..intamplarea a facut la mine sa fie mai frumoasa cusatura la a doua decat la prima ( pb pt.ca a doua a facut-o prof marinescu si la prima a inchis pielea de pe abdomen mana a doua care nu avea experientza..)

mami de de 7 ani si ingeras si 27+cu
69/11

Mergi la inceput