Fluturasi de martie-aprilie2011(112)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Yasmi si Simo..felicitari pt eco...
Cam de cand trebuie inceput masajul pe sani si cu ce crema ziceati???
Recunoasc ca am citit dar am uitat...

24+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Buna, crema se numeste garmastan sau mai este lanison parca.
Eu o voi folosi dar dupa ce nasc ,nu inainte

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 34+

Mergi la inceput

Lavi scumpa ce ai patit, de ce esti suparata?
sa treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello everyone

eu azi m-am trezit foarte binedispusa, am visat ca nasteam natural extrem de usor si ca pe urma in 2 saptamani reveneam la corpul dinainte de sarina eu nu stiu ce e cu mine, la cate griji imi fac ar tb sa visez urat dar nu stiu cum se face ca tot ce visez e bine, parca imi zice si copilul asta al meu linisteste te mama ca esti razna :))

in alta ordine de idei as vrea sa va cer sfatul. voi stiti cum sunt masurile hainutelor de bebelusi din state? daca sunt mai mari decat cele europene? pentru ca daca vine prietena mea de acolo in februarie, as vrea sa imi aduca si ceva pentru toamna iarna si nu stiu daca sa comand hainutele pentru 6 luni sau pentru 9. in teorie in decembrie o sa aiba 9 luni, dar imi e teama sa nu fie hainutele prea mari. eu i-am luat nasei mele anul trecut de la mothercare o geaca de fas pentru baiatul ei, era pentru 6 luni, si copilul a purtat-o de abia iarna asta pentru ca era foarte lata, am inteles ca la mothercare au hainute pentru bebei mai dolofani, nu stiu ce sa fac, vreo idee?

yasmi, madutza, dorinut@, simo, shtrumph, pisuc, deea, roxy

s 27, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Eu nu am prea reusit sa scriu zilele astea caci de la revelion naty si-a dat iar programul de somn peste cap, incerc acum sa-l reglez iar.

Ca ma intreba Simo in 2 zile nu a mai facut temperatura si nu a mai avut nimic altceva, nu a fost raceala dar nici dinti nu au aparut desi tot cred ca sunt caninii pt ca imi arata de multe ori ca o doare acolo in gurita si e bazaici.Eh speram sa iasa odata ca sa scape mititica de durere.

Eu sunt bine singura problema care o am este cea legata de dureri de oase in zona bazinului.
Azi sper sa ajung la eco sa-l vedem pe bb , nu am mai fost de 3 luni!!!
Cred ca voi programa cezariana pe 4 sau pe 7 februarie.Deci mai am1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Scrish ce frumos visezi tu acolo

Alina cum ai rezistat 3 luni?? Te asteptam cu vesti bune de la eco si deci in cam 4 saptamani scoatem majoretele din dulap!

------------------------------------------------------------------------------------------
31+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 8 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

bb_yasmi

_
28 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yasmy, ce e cu tine?

mami de de 7 ani si ingeras si 27+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

da dorinut@, sper sa nu raman doar cu visatul

yasmi, ce ai patit? o si un sa treaca repede!

s 27, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Buna

Sint treaza de la ora 6 ca sa-i pregatesc lui tati al nostru tot ce e necesar ca sa terminat concediul si a trebuit sa plece,uuf din nou singurele cateva saptamani sper macar ca de data aceasta cand voi naste sa fie acasa ca data trecuta a venit dupa 1 saptamana
Acum incerc sa culc copilul ca a inceput sa maraie dupa tati si apoi sa ma pun sa strang prin casa
Alina ce putin mai ai pana la intalnirea cu bebe
Prima nastere tot prin cezariana ai avut-o? Mai vin dintisori la Naty, ca la a mea acum ies 5 deodata si ma tine tot intr-o diaree
Eu abea la sf.luni merg la eco ,mi se pare asa mult pana atunci

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 25s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Lalely eu tot dupa ce nasc o sa folosesc crema pt.sani.Am deja 2 tuburi de garmastan primite sa fiu sigura

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 25s

Mergi la inceput