FIV la Sibiu (22)
Raspunsuri - Pagina 26
essperantza spune:
Buna Misspii
Totul este bine,cred ca ti-am zis ca unul este sigur baiat.
Utrogestan n-am mai luat de la cerclaj,desi medicul meu curant mi-a spus sa continui,dar l-am sunat si pe dr. Ispasoiu si a zis sa nu mai iau, asta chiar daca faceam, chiar daca nu faceam cerclaj.
In rest pe 7 martie ma voi duce la morfologie fetala.
Te pup si sa auzim de bine
crudiutalida spune:
FELICITARI NOKIANNE!!!
MONA ACUM TU URMEZI!OBLIGATORIU SA VI CU BETA MARE!!!
10+ FERICITA!!!
lorelei78 spune:
Felicitari Nokianne!!!!!!Ce veste buna pe ziua de azi!
Andrreea,eu am inceput deja Desorelle de azi.Am inteles ca trebuie luat 21 zile si CM vine dupa 2-3 zile...Vroiam sa stiu daca si tie ti-a spus acelasi lucru,de fapt asta continea mesajul meu...Inseamna ca FIV va fi mai repede decat estimam euTie ti-a dat deja tratamentul de stimulare?Eu il am deja cumparat...
Lelu,scuze pt greseala,dar am sarit niste randuri probabil
Lasa ca mai ai si tu putin la fel ca noi...Si eu mi-am cumparat deja Gonal-ul...
Va pup si sa auzim de bine!
lelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorelei78 Felicitari Nokianne!!!!!!Ce veste buna pe ziua de azi! Andrreea,eu am inceput deja Desorelle de azi.Am inteles ca trebuie luat 21 zile si CM vine dupa 2-3 zile...Vroiam sa stiu daca si tie ti-a spus acelasi lucru,de fapt asta continea mesajul meu...Inseamna ca FIV va fi mai repede decat estimam euTie ti-a dat deja tratamentul de stimulare?Eu il am deja cumparat... Lelu,scuze pt greseala,dar am sarit niste randuri probabil Lasa ca mai ai si tu putin la fel ca noi...Si eu mi-am cumparat deja Gonal-ul... Va pup si sa auzim de bine! |
lorelei78
Felicitari Nokianne!!
gabri-ela spune:
nokianne felicitari din suflet pt reusita ta si sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara in continuare.
Le asteptam si pe celelalte fete tot cu asa vesti minunate
Pumnii sunt stransi pentru voi
14 +
Multumesc Doamne!
ramo_29 spune:
NOKIANNE FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!ma bucur pentru tine,doamne ajuta sa fie bine pana la capat si sa te urmam cat mai multe
nokianne spune:
VA MULTUUUUMEEEESC DIN SUFLET LA TOATE!
Voi fi cu gandul si sufletul alaturi de fiecare dintre voi si ma voi sa ma urmati SI SIMTITI FERICIREA PE CARE O SIMT ACUM!!!!!!!!
Acum Ramo29 tu esti prima care astepti cu emotie si teama si sa DEA DOMNUL ca ziua de luni sa fie cea mai frumoasa zi din viata ta si sa iti aduca in suflet bucuria unei reusite!
Cati si Monaramona sunt alaturi si o sa va tin pumnii stransi in fiecare zi de asteptare!!
Gabri_ela tu beta de 118 ai avut si ziua9 si n-a fost decat un bebic?!Raspunde-mi te roooog!
nokianne spune:
Lelu, draga de tine! Sa stii ca mi-a placut foarte mult asta
SA NE UNIM FORTELE TOATE si sa transmitem numai ENERGII POZITIVE fetelor care sunt acum in asteptare!!!!
Si ai speranta ca si pentru tine ziua cea mare va veni in curand chiar daca s-a mai amanat un picut! Si iti spun din suflet si din proprie experienta