FIV la Sibiu (22)
Raspunsuri - Pagina 27
lelu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nokianne Lelu, draga de tine! Sa stii ca mi-a placut foarte mult asta SA NE UNIM FORTELE TOATE si sa transmitem numai ENERGII POZITIVE fetelor care sunt acum in asteptare!!!! Si ai speranta ca si pentru tine ziua cea mare va veni in curand chiar daca s-a mai amanat un picut! Si iti spun din suflet si din proprie experienta |
mi-a placut faza cu "ENERGII POZITIVE" chiar lucrez in sensul asta
Cred ca ar fi ce-a mai mare bucurie din viata mea sa raman gravida luna asta, sper din tot sufletul sa fie asa
pupici
cati_puck spune:
Nokianne, felicitari!
Iti doresc o sarcina usoara si sa va ajute Dumnezeu cu copii sanatosi!
Azi chiar intrasem pe forum destul de 'albastra': nu am avut sangerare de nidare, sanii ma dor mai mult noaptea... Cu atat mai mult m-am bucurat sa aud de tine, Nokianne!
Ramona, te asteptam luni cu vestea buna!
Monaramona, la tine pe cand testul?
Doamne-ajuta!
ramo_29 spune:
Buna fetelor,
Astazi am facut un test de sarcina(ca nu mai aveam rabdare)si mi-a aparut a doua liniuta mai pala,mi-a fost dat si mie sa vad pe testul de sarcia a doua linie chiar daca e mai pala(ca numai la testele de ovulatie o vedeam)...abia astept sa iau rezultatul maine.
Cati stai linistita ca o sa fie bine,cand trebuie sa-ti faci beta?
nokianne spune:
FELICITARI RAMO!
Linia a 2-a pala la testul de sarcina e de bineeeeeeee!!!
Si multe din fetele de pe aici stiu asta!Asteptam maine si testul Beta desi putem deja sa ne bucuram alaturi de tine si cu tine!
MYHAT ce faci? Te astept pe forum si sunt convinsa ca si fetele de pe aici..
cati_puck spune:
Ramona, felicitari! Ma bucur mult. Atunci maine doar asteptam reconfirmarea.
Eu miercuri trebuie sa fac beta. Azi nici eu n-am mai rezistat si am facut test de sarcina. Negativ. Fiind a 9-a zi de la ET, sper ca doar era prea devreme. Inca mai sper.
Doamne-ajuta!
misspii spune:
Cati - testul de urina nu este relevant,am facut test de urina dupa ce am aflat rezultatul de la Beta 117 si testul meu de urina era negativ,doar beta este cea mai relevanta.Doar in unele cazuri testul de urina se poz f repede.Bafta multa.
Ramo,Nokiane - ma bucur nespus pt fiecare in parte.
ramo_29 spune:
Cati si eu am facut in ziua a-9-a ca nu mai aveam rabdare si a iesit negativ asa ca nu te descuraja...inca nu realizez ce mi se intampla,pana nu vad si rezultatul la beta nu ma bucur prea tare
Va pup
adriana_1978 spune:
FELICITARI NOKIANE SI RAMO MA BUCUR PT VOI ENORM DE MULT DOAMNE AJUTA SA AVETI O SARCINA USOARA HAIDETI SI CELELANTE FETE CU VESTI LA FEL DE BUNE