FIV la Sibiu (22)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_29 spune:

Buna,eu astazi am facut beta si luni o sa am rezultatul.
cati,monaramona,nokianne va astept cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Ramo - bafta multa ,luni sa ai o beta mare si sa fie bine.

Essperantza - am fost ieri la control si iau utrogestan in continuare ,a zis pana in sapt 35 ,tot asa 2 dimi si 2 seara,tu mai iei utrogestan?in rest sunt OK ,in 8 martie mf de trim 2.te pup.tu cum esti?

Bafta multa la toate fetele care sunt in timpul procedurilor.

Mona - te pup si bafta multa!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_puck spune:

Ramona, te asteptam cu vestea cea mare!

Monaramona,Nokianne, asemenea!

Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

salut fetelor

Eu urmeaza sa incep FIV in cateva zile. Pe 29 Am facut acel Dipherline si pe 5 Feb ar trebui sa-mi vina menstruatia.
Dr. Ispasoiu mi-a zis sa vin la ecograf la finalul menstruatiei ca sa incep tratamentul (protocol lung). Deci probabil in jur de 10 Feb incep tratamentul.
Cine mai urmeaza tratament in Februarie la Sibiu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

ramo_29 sa ne dai vesti bune luni!
Andrreea,vezi ca ti-am trimis un mesaj privat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adnana80 spune:

Buna,

Fetelor, care faceti/ati facut protocol scurt, cate zile a durat la voi stimularea si in a cata zi a fost punctia?

Incerc sa fac niste calcule sa vad cam cate zile de concediu mi-ar trebui asa orientativ... desi stiu ca fiecare caz in parte e special!

Multumesc si Bafta celor care asteapta Beta, si celor care sunt in focurile procedurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adnana80 spune:

Bafta multa Ramo_29!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_29 spune:

sper sa va pot da o veste buna luni
va multumesc tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrreea spune:

Lorelei,imi pare rau ca nu ti-am mai raspuns dar am avut ceva probleme de rezolvat si nu am mai reusit sa intru .
Nu reusesc sa-ti vad mesajul..scrie ca am primit un mesaj..dar nu reusesc sa vad ce scrie in el :(
Eu zic sa-ti dau adresa mea de mail sa putem comunica mai usor..sau ai id de messenger?

Ramo iti tin pumni!!Abia astept sa ne dai raspunsul.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nokianne spune:

Fetelor dragi vin cu vesti bune!
Ieri am facut testul si ...mi-a iesit Bettaaaaaaaaaaa 196 in ziua11 de la ET!!!!!
Ramo29, cati si monaramona va astept alaturi de mine!
Sa stiti ca eu nu mai credeam la un moment dat ca s-a prins... pentru ca nu mai aveam niciun simptom; doar sanii ii simteam un pic mariti insa nedurerosi; si temperatura bazala mi-o luam si seara si dimineata asa ca sa ma incurajez desi stiam ca nu e relevanta, insa in ultimele zile a fost de foarte multe ori peste 37

DOAMNE AJUTA CA ACUM SA FIE BINE PANA LA FINAL SI SA FIEImi e si teama sa imi fac iluzii...

va astept pe toateeeee cu Beta maaaaaare!

Mergi la inceput