FIV la Sibiu (22)
Raspunsuri - Pagina 24
nokianne spune:
Monaramona bine ai revenit alaturi de noi!Iti dorim ce ne dorim noua[
Ramo29 asa cum a spus Cati nu e neaparat nevoie de sangerare insa daca e, poti deja sa crezi ca esti gravi...(asa mi s-a intamplat mie in alte doua situatii care nu au fost sa fie pana la final!)Eu sunt deja in ziua 9 si ...am emotii pentru test pe care il fac la sf. saptamanii
Eu am avut ceva dureri doar in primele 3 zile, in rest nu!La tine mai sunt sau au incetat?
Cati tu ce simptome ai avut pana acum?
ramo_29 spune:
Monaramona- sa fie cu noroc
nokianne- acum nici eu nu mai am dureri,am avut in ziua 4-5 dar au trecut,nici sanii nu ma mai dor...cred,ca nu s-a prins.Vineri trebuie sa fac si eu beta dar nu imi da rezultatul decat saptamana viitoare(marti).Oare mai are rost sa fac sau imi iese si in testul de urina pana marti?
monaramona spune:
adnana eu am vrut 3 ..dr nu mi-a recomandat ca sunt tanara dar a facut cum am cerut eu..ca deh , nu avea incotro ..sunt o pisaloaga
asteptam sf saptamanii sa vedem beta cat mai mare
testul de sarcina este viabil dupa 14 zile ..eu l-am facut la 10 si mi-a zis sa mai repet dupa 2 zile ca si eu patisem ca tine ca nu aveam unde sa fac beta si imi dadea rezultatul ff tz..dar , beta e cel mai concludent..testele astea nu sunt de incredere
DOAMNE AJUTA
gabri-ela spune:
Fetelor sa stiti ca eu beta am facut in Z9 de la transfer pt ca eram sigura ca nu am ramas si nu mai vroiam sa iau tratamentul de sustinere. Eram asa de sigura ca nu este nimic pt ca in Z7 am avut o sangerare si in rest niciun simptom.
Puteam sa bag mana in foc ca nu s-a prins si cand colo beta era de 118.
Asa ca eu zic ca din Z 9 de la Et puteti sa faceti beta ca iese. In z 13 am facut si un test de urina si s-a pozitivat.
Stiu ca asteptarea asta este foarte grea, dar sa credeti ca bunul Dumnezeu face si minuni.
Va pup si va tin pumnii stransi la toate.
Eu am intrat mai rar in aceasta perioada pt ca am stari nasoale in sarcina.....greturi, varsaturi......ceea ce doresc la toate fetele de la acest subiect
Pupici pt toate fetele mele dragi
13 +
Multumesc Doamne!
alina06st spune:
Fetelor va pup si vreau sa va incurajez sa fiti optimiste. In plus, asa cum spunea si Oria parca, si eu sunt pentru un organism cat mai sanatos inainte si in timpul procedurii. Vitaminizati-va cele care va pregatiti sa incepeti procedura, faceti sport, mergeti la biserica...
Gabri-ela, colega mea de "suferinta" de la ET multi, multi pupici
Si eu am facut beta inainte, tot in ziua 9, sau chiar 8... nu mai tin minte exact. Si am primit rezultatul dupa 2 zile. Unul micut, dar bun: 25.
Va pup si multa bafta!!!
in luna a 7-a cu minune de sanatos si vesel!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
ingeras26a spune:
Buna,
Fetele care ati sangerat, ati avut sangerare de cul rosu, normal, curat? ca eu asa am avut, la 9 zile dupa ET cu embrioni de 48 ore.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
cati_puck spune:
Buna.
Multumesc pt incurajari tuturor.
Adnana - cei 3 sunt singurii mei muschetari; si da, i-am vrut si ii doresc pe toti sanatosi si frumosi. Eu am 37, aproape 38 ani, deci doar d-ra biolog, f amabil, m-a intrebat daca e ok 'toti'. Toti pt unul, unul pt toti!:)
Nokianne, Ramona - nu am simptome. Foarte usor ma doare burta, ieri peste zi si azi nu m-au durut sanii. Noaptea trecuta insa imi amintesc ca ma dureau, deci ...come and go.
Nu va temeti, o sa fim bine!
Doamne ajuta!
lorelei78 spune:
Lelu,am citit printre randuri la tine,am inteles ca deja esti una dintre FIV-oase si ca astepti rezultatulLasa,ca va fi bun atunci cand va fi.Tinem pumnii!
In a cata zi de CM se incepe tratamentul cu Gonal?Trebuie sa-mi caut asistenta,ca nu am curaj sa mi le fac eu...Si din cate am citit pe net trebuie facute la aceeasi ora,asa este?
Andrreea,ce mai faci?Trebuia sa facem FIV impreuna,mie nu mi-a venit inca menstruatia...Mai astept,asa pe vineri ar trebui...
lelu spune:
lorelei78, pai nu astept chiar rezultatul, ...inca ... nu mi-a iesit ceva bine la analize si tin un tratament dupa care incep FIV, nu trebuie sa astept dupa menstra deoarece nu am din cauza dipherelinului pe care l-am facut lunile aastea.
Gonalul l-am cumparat deja, si va fi sotul asistentul medical ca pe mine nu ma vad inca intepanduma singura [:))]
P.S. sunt relativ noua pe acest topic, dar oare nu am depasit numarul de pagini? mai postam aici?