FIV la Sibiu (22)
Raspunsuri - Pagina 23
adnana80 spune:
Nu stiu cine se ocupa, dar ma puteti trece si pe mine la aspirante
Multumesc! Si sper sa trecem toate cat mai curand in tabara cealalta
nokianne spune:
Ramo, fii pozitiva si crede in sansa ta.Eu sunt de parere ca daca ai dureri ca de CM in primele zile dupa ET este de bine pentru ca in acele zile bebitii se cuibaresc in mucoasa uterina...Sa fii atenta in zilele 6-7-8 daca ai vreo insemnare(adica mica sangerare!)
Lorelei iti multumim ca esti alaturi de noi si ne-am dori mult sa avem vesti bune
Eu am facut FET si nu am avut inainte stimulare
Cati ce faci? In a cata zi esti?
Pupici la toate
adriana_1978 spune:
PT ANDREEA la fel am patit si eu multe drumuri,multi bani si la fel nu mi-a recomandat ureaplasma si restu analizelor pur si simplu mi-a facut inseminare imi tot zicea de endometru ca nu se ingroase,dr I s-a mirat ca nu mi-a dat sa fac acele analize inainte de insem si nici HSG le-am facut la Sb si bineinteles ca ureaplasma mi-a iesit pozitiva ,trompele sunt ok ms pt mes si mult noroc simt ca aici la Sb este sansa noastra
PT RAMO29 gandeste pozitiv si incearca sa fi foarte optimista si la fel si pt cati si nokiane
lorelei78 spune:
Andrreea,eu am terminat cu analizele,sunt toate ok pentru FIV.Anul trecut mi-a dat dr din Bv la analize de facut,de s-a speriat dr I cand m-am dus cu ditamai dosarul de analize,de parca incercam sa raman gravida de cel putin 5 ani...Asa ca nu am mai avut mare lucru de repetat acum(o parte din analize au expirat,dar erau facute,evident).
Mai trebuie sa incep tratamentul cu Desorelle,astept si eu cu sufletul la gura zilele acestea sa vina CM.
ramo29,nokianne,lelu,cati abia astept sa citesc numai vesti bune de la voi...Sunt alaturi de voi.Trebuie sa fie bine,nu se poate decat sa fie bine.
lelu spune:
lorelei78 eu am ananat FIV-ul un pic, deoarece nu mi-a iesit bine o analiza si tin un tratament, dupa care o sa retestez, cred ca pe la mijlocul Feb. o sa incepem
Gonalul l-am cumparat asa ca sunt pregatita
ramo_29 spune:
nokianne- incerc sa fiu pozitiva dar nu prea imi iese.Astazi este ziua 7 de la ET(nu am observat nici o sangerare)si dureri am avut din ziua 4-5 dar sunt trecatoare(nu ma doare tot timpul).In ce zi esti de la ET?Tu ai avut acea mica sangerare?daca nu e inseamna ca nu s-a prins?
Va multumesc tuturor ca ma incurajati
cati u cum te simti?ti-a mai trecut raceala?
cati_puck spune:
Buna, dragelor.
Nokianne - eu sunt in ziua a 3-a de la ET de ziua a 3-a si cu 3 micuti.
Ramona - mi-a mai trecut raceala, multumesc; sarbatoresc azi prima noapte cu un singur acces de tuse.
Nidarea nu este obligatoriu insotita de sangerare, din ce am citit.
Cum ma simt?
Sigur ca si eu sunt atenta la fiecare semn, mi se pare ca azi ma dor sanii mai putin ca ieri samd, dar ma rog si astept.
Va pup si va doresc numai de bine.
Doamne-ajuta!
monaramona spune:
nokianne si restul fetelor sunt si eu pe aici va citesc mereu..am luat si eu acasa 3 blastocisti frumos acu8m asteptam beta mare...
oria ai PM...crezi ca am uitat de tine?..te caut si te gasesc oriunde te ascunzi
adnana80 spune:
monaramona si cati - Bafta si beta mare!
Voi v-ati hotarat la 3 micuti sau asa a recomandat dr?
La prima discutie dr. I spunea ca transfera de obicei 2, din cauza riscurilor de sarcina multipla... de-asta intreb.
Sa fie cati va doriti voi!
daria76 spune:
Pt. Adriana 1978. As dori si eu cateva informatii despre HSG la Sibiu. Iti poti activa PM ca sa-ti trimit un mesaj?