FIV la Sibiu (22)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Si eu sunt in asteptare,........ astept sa-mi citeasca Dr.I mailul si sa-mi trimita raspuns
I-am scris mail sambata dimineata, si de atunci nu am primit inca raspuns.
Voi a-ti conversat cu el sambata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_puck spune:

Buna, Ramona.

Din ce am citit, simptomele de sarcina difera foarte mult. Poti chiar sa nu experimentezi niciun simptom in prima perioada de sarcina.

Ca sa raspund si la intrebarea ta: pe mine ma dor un pic ovarele (mai mult cel drept, care a raspuns mai bine la tratament), dar e greu sa imi dau seama din cauza tusei care ma chinuie:)
Ma dor putin sanii, dar cred ca si Utrogestanul are contributia lui.

Te rog sa nu iti mai faci griji. Nu poate fi decat bine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_puck spune:

Lelu, sambata a avut program mai scurt, era greu sa iti fi raspuns.
Iti recomand sa suni la clinica si sa discuti.

Multumesc pt incurajari.
Ma rog ca fiecare din noi sa fim mame de copii sanatosi! Si vom fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

ramo29,nokianne,lelu,cati(si sper ca nu am sarit si pe altcineva) va tin pumnii,sa fiti toate gravidute si sa ne incurajati si pe noi cele care urmeaza sa facem FIVV-ati facut singure injectiile?
Eu am hotarat sa fiu optimista,asa ca Oria.Vad ca e foarte bine sa ai starea de spirit buna,conteaza mult...
adnana80,bun venit!vom fi aproximativ in aceeasi perioada.Eu inca mai astept CM,ar trebui cam pe vineri sa apara...
Andrreea,ce mai faci?Ai reusit sa mai vorbesti cu dr I legat de HSG?
Sa ne dea Dumnezeu la fiecare in parte

Mergi la inceput

Voi la ce numar sunati pt Dr. I? la 0269-224482
nu mi-a raspuns la mail si pana la urma cred ca o sa-l sun, desi in mail e totul mult mai bine explicat, poate la tel nu ma fac inteleasa of, de ce nu-mi raspunde

Mergi la inceput

na, ca am si sunat si nu raspunde nimeni...
cat au un programul de lucru? voi pe la ce ore sunati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lelu

na, ca am si sunat si nu raspunde nimeni...
cat au un programul de lucru? voi pe la ce ore sunati?

Mi se intampla si mie acu vreun an si ceva
si daca intra robotul lasam mesaj, daca nu sunam pana raspundeau, asa la intervale de cate o ora
Eu stiu ca atunci cand nu raspund au interventii (punctie, ET, etc)
Programul e pana seara la 18.00.

Mergi la inceput

da pana la urma a raspuns o doamna si mi-a spus ca Dl dr. nu poate veni la tel. dar o sa-mi raspunda la mail mai pe seara.
Bubu, probabil ca au mult de lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrreea spune:

adriana_1978 si eu tot la dr Vaduva am fost..si regret enorm,am pierdut o gramada de timp din cauza lui si o gramada de bani.Ma abtin sa-mi spun parerea mea despre el..
Nu stiu daca ai citit dar si eu am facut inseminare la el..
M-a pus sa fac instilatii ca dupa instilatii sa-mi recomande analize..gen ureaplasma,chlamydia etc..si dupa ce am facut instilatii sa aflu ca am ureaplasma pozitiv..infine..asta e,macar nu zic ca n-am incercat

adnana80 bine ai venit!! Cu siguranta o sa ne vedem pe la SB,probabil o sa facem fiv-ul cam in aceeasi zi..

Lorelei nu l-am sunat inca..inainte sa-mi vina menstra am fost si mi-am facut inca o analize la secretie asa, pentru linistea mea si inca astept rezultatul ca sa-l sun..In schimb i-am trimis un mail si mi-a zis ca AC nu o sa le iau mai mult de 21 de zile .In legatura cu HSG-ul a zis ca nu este cazul sa-l mai fac avand in vedere ca o sa facem FIV si ca hidrosalpinx-ul se vede si la echo..ce sa zic,merg pe mana lui,stie el ce face.Oricum o sa-l mai intreb odata la telefon :D si ma cam bate gandul sa merg la SB,sa discut cu el fata in fata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adnana80 spune:

Multumesc fetelor pentru bun venit

Eu am sunat dimineata la clinica, pana in ora 10 si i-am "prins" :)

Se pare ca o sa iau AC 22 zile. Voi cate zile veti lua Desorelle?

Mergi la inceput