FIV la Sibiu (22)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cati_puck spune:

Buna tuturor!

Ieri am avut ET, racita fiind. Pana la ET am incercat sa tratez raceala, dar cu fiecare drum la Sibiu, recidiva.

Stie cineva daca e periculoasa tusea dupa ET?
Dr. I spunea ca pot tusi fara probleme si sigur ca il cred.
Problema e ca noaptea trecuta am avut cam 3 accese puternice de tuse.

Essperantza, parca tu ai experimentat tusea puternica dupa ET?

Multumesc anticipat pt raspunsuri!

Doamne ajuta ca fiecare sa aiba copiii visati!
C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oria77 spune:

Tinem pumnii viitoarelor mamici, noi gascuta de 3 fete de aici si nu numai!

Cati, in primul rand incearca sa fii cat de linistita poti, nu conteaza "ce se intampla la modul general", conteaza sa crezi ca asta e sansa ta, si ca o sa ai o sarcina frumoasa! Eu am fost exact "in papucii tai", de fapt am stat ceva mai prost si imi zicea saracu' drI de sanse, de procente, de 30% iar eu ma tineam de glume si-i explicam la randul meu sa faca maternitatea mai repede ca n-am unde sa nasc! Te rog mult sa te protejezi cat poti de nervi, de emotii, de dubii... Si cu ajutorul lui Bunutu, asteptam beta baban!

lelu, eu am propavaduit si insistat pe un regim foarte sanatos inainte de FIV. Alimentatie, sport, am mai spus si o sa repet pana nu mai pot, conteaza in primul rand pentru starea ta de bine, nu stiu cat ajuta cu adevarat in proceduri dar e un echilibru fizic si emotional pe care ti-l asiguri!

21+ cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrreea spune:

lorelei78 am inteles ce ai vrut sa zici si tu de care faci??spre care inclini mai mult? ma gandesc ca in z5,nu? si sansele alea de 20% conteaza enorm.

Mie azi mi-a venit menstra si am luat prima pastiluta de Desorelle. Am asteptat menstra asta mai mult ca niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Andrreea,si dr I merge pe ziua 5-a cand e posibil,dar am inteles ca ei decid in functie de evolutia embrionilor.Si eu as merge pe ziua 5-a,dar sa vedem cum vor evolua lucrurile.Am vazut ca si costul e acelasi.
Daca deja ti-a venit menstra inseamna ca vei fi inaintea mea la FIVEu mai am cateva zile...
Fetele,injectiile cu Gonal trebuie facute la ore fixe?Voi vi le-ati facut singure?Mie mi-a explicat dr cum trebuie facute,dar nu stiu daca voi avea eu atata tarie sa-mi fac injectii singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_1978 spune:

Buna fetelor ce mai faceti?va urmaresc mereu discutiile eu mai am de asteptat pana in feb sa ma apuc de stimulare mult noroc la toate fetele dr I e un om foarte bun,eu un om de nota 10,putini dr sunt ca dansul
PT ANDREEA la ce dr ai mers la Craiova am fost si eu la dr Vaduva nu mi-a facut mare lucru si mi-a zis ca treb sa fac inseminare pe care am facut-o si normal nereusita pt ca nu mi-a recomandat decat cateva anlize nu te supara ca te intreb multi la toata lumea,o sa ne ajute si pe noi Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nokianne spune:

Ramo29 ce faci si cum te-ai simtit in zilele de dupa ET? Eu maine fac deja o saptamana de la transfer si sunt in asteptare ...insa sunt pozitiva

Caty acum am vazut ca tocmai ai pus bebeii la burtica asa ca iti doresc din suflet ceea ce imi doresc si mie...

Oria!!!!!Ce ma bucur ca ai revenit!Sa stii ca ti-am simtit lipsa, pentru ca ...ai tu ceva special cand ne scrii si iti multumesc mult pentru un mesaj mai vechi de incurajare;

Monaramona daca am retinut bine si maine ai ET-ul mult asteptat sa stii ca o sa fiu cu gandul la tine si iti voi tine pumnii

Va pup pe toate
Sper sa va pot da vesti bune peste cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_puck spune:

Bunaaaa.

Oria, multumesc foarte mult. Adevarul este ca chiar cred in micutii mei.
Nokianne, sa aud de foarte curand.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_29 spune:

nokianne,cati ma bucur ca voi macar sunteti optimiste ceea ce nu pot sa spun si despre mine,aseara am avut dureri asemanatoare cu cele care le am cand imi vine menstruatia dar au trecut,sanii imi erau tari si ma dureau pana acum vreo doua zile acum sunt moi si nu ma mai dor asa tare.Dintre toate etapele prin care am trecut pana acum(referitor la FIV) asta mi se pare cea mai grea...asteptarea.
Voi cum sunteti?va doare ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adnana80 spune:

Buna fetelor, Va urmaresc de ceva vreme din umbra... De cand am inceput sa ne gandim la FIV, am urmarit cateva povesti de succes foarte incurajatoare aici pe forum si va multumesc pentru asta! . Toate vom reusi pana la urma, trebuie doar sa credem si sa perseveram!

Dupa 5 IA nereusite (2 la Medlife si 3 la Gynera) ne-am hotarat sa schimbam macazul catre Sibiu si sper sa ne aduca noroc!

De-a lungul celor 3 ani de cand ne dorim un bb, avut niste perioade destul de stresante, pentru ca am tot investigat si investigat ca sa aflam De Ce? Si inca nu avem un raspuns.
Eu - toate analizele ok. Sotul - usoara oligospermie,cu valori care oscileaza destul de mult de la o spermograma la alta.

Toti dr. inclusiv dr. I, ne-au zis ca ar fi ok, teoretic putem sa concepem si natural... ca poate sa se intample oricand, dar la fel de bine putem sa asteptam ani intregi fara niciun rezultat.

Asa ca voi intra si eu in curand in randul FIV-oaselor de martie la dr I.

Ieri am luat primul Desorelle, ca si Andrreea, deci pe la inceputul lui martie ne vom intersecta probabil pe la Sibiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui cati_puck

Bunaaaa.

Oria, multumesc foarte mult. Adevarul este ca chiar cred in micutii mei.
Nokianne, sa aud de foarte curand.

Doamne ajuta!

Cati, ai incredere in Dumnezeu, fi optimista, viseaza-te deja gravida, nici nu ne dam seama cat conteaza sa avem o gandire curata si optimista.
Ramo, nu-ti pierde speranta

Mergi la inceput