FIV la Sibiu (22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Daniela,merci frumos.Stii cu stresul asta te gandesti la absolut orice tampenii...
Andrreea,eu nu l-am sunat azi pe dr I,am avut multa treaba la servici si mi-a 'scapat'.Oricum el vinerea e dupa-amiaza si f ocupat,ca vin si fete din alte orase.I-am trimis azi o parte din analize pe mail si mi-a raspuns sa i le trimit si pe celelalte cand sunt gata.O sa vorbesc cu el saptamana viitoare,mi-e si cam rusine ca l-am sunat deja de vreo 4 ori intr-o saptamana.Si tu daca vei afla ceva sa ma anunti,te rog.
Fetele,atentie daca va comandati Gonal si il primiti prin curierat(nu stiu daca se poate trimite asa).Mie mi-a cumparat o prietena din Buc si noroc ca mi-am dat seama ca trebuie ferit de inghet si nicio firma de curierat nu asigura asta.Asa ca mai bine un drum acolo,e cam riscant,e frig zilele astea.
Bafta multa celor cu ET.Asteptam vesti bune!

Mergi la inceput

Andrreea,eu am facut HSG la maternitate ptr ca dr meu din Bv sau fostul dr mai bine zis nu lucra la maternitatea privata de aici.Si mi-a cerut HSG si histeroscopie.Dupa analizele astea nu am avut cum sa dau de el nicicum,am plecat din spital plangang si nestiind daca am ceva si ce anume.Am luat eu acasa hartiile si am incercat sa deslusesc ce mi-a scris,in cateva zile m-am lamurit...Dupa 2 sapt am reusit sa intru cu progtamare la cabinetul privat al dr meu si mi-a confirmat ceea ce gasisem singura pe net.Pe cand la Sb la laparo,dr I m-a vizitat de nenumarate ori,am vorbit cu el absolut orice si a fost extraordinar.Mare diferenta de caracter!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leo_71 spune:

Buna dimineata fetelor,

Ma alatur si eu voua in aceasta lupta . Sunt pacienta dr ISPASOIU si urmmeaza sa fac FIV luna viitoare . Deja am inceput sa iau AC , mie mi-a dat sa iau 20 de zile , pe urma trebuie sa fac un ecograf ca nu cumva sa se fii facut ceva chisturi si sa-l sun. stimularea o s-o fac cu GONAL 300-5 FIOLE si CETROTIDE 2 FIOLE .

Andreea si Lorelei stati linistite, nu se da mai mult de 21 de zile AC.
bafta multa si sa auzim numai de bine .

LEONORA

Mergi la inceput

Bun venit Leo71 si bafta multa in februarie la FIV!Iti multumesc pentru informatia legata de AC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

fetelor am si eu nevoie urgenta de nr. domnului dr. ispasoiu, astazi nu l-am gasit la clinica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

rodica imi pare rau ca ai nevoie de ajutorul lui si nu poti da de el ..noi sunam toate la clinica si cred ca nu are nimeni nr lui personal (stiu ca e o urgenta , dar fiind si sambata la clinica ..cateodata.. nu cred ca ar vrea sa fie deranjat si duminica, singura lui zi libera)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodica.marin spune:

monaramona, iti multumesc mult penru raspuns.
Rodica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrreea spune:

daniela74 multumesc frumos,sa te auda Dumnezeu

lorelei78 stai linistita,cum aflu ceva..te-am si anuntat .Eu cred ca ii trimit cate 3-4 mail-uri pe saptamana..ca daca ar fi sa-l sun de fiecare data cand mi-se arata mie cate ceva..ar spune ca sunt nebuna .Cam neserios dr asta al din BV..din pacate multi sunt asa..Dr I este singurul de care sunt multumita..si pana acum am fost la o gramada,jos palaria pentru el.Am mai zis si o sa mai zic daca reusesc de data asta,ii fac statuie.

leo 71 iti doresc mult succes,sa dea Dumnezeu sa fie bine!!Sa mai intrii pe forum,sa ne tii si pe noi la curent.

Incerc sa fiu optimista..si sper din tot sufletul sa fie bine..dar din pacate ma mai gandesc si la tampenii.Voi a-ti intrebat ce sanse de reusita sunt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leo_71 spune:

multumesc din suflet , o sa va tin la curent .

Mergi la inceput

Andrreea,eu l-am intrebat de reusita.Retin ca mi-a spus ca daca se face ET in ziua a-3a,atunci sansele sunt 30%,daca se face in ziua a-5a sansele sunt de 50%.Se fac in ziua a-3a daca raman mai putin de 4 embrioni,pentru ca exista risc sa se piarda toti pana in ziua a-5a.Sper ca e ok ce am scris...

Mergi la inceput