FIV la Sibiu (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Din ce imi dau eu seama, nu sunt mai ieftine ca si in Romania
50.174 HUF este la ora actuala 797,76 ron. Deci poti sa le iei si din Ro.
Mergi in Timisoara, in centru la farmacia aceea veche,dupa Segafredo si KFC, este pe colt la cladire. Aia is dotati sa-ti comanzi, ca pe stoc nu cred sa tina vreo farmacie, dar mergi acolo, ca eu dintre toate farmaciile din centru doar acolo am gasit Menopur (ii trebuia unei prietene) si spunea ca aduc orice la comanda.

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Lelu,eu am gasit Gonal cu 755 ron.Mi se par scumpe in Ungaria,nu are sens sa te mai gandesti.
Si mie mi-a dat dr I cateva analize de refacut,care erau vechi(facute anul trecut,pe la inceput).Si merg saptamana asta sa le fac,urmand sa-i trimit pe mail rezultatul acestora.
Nu mai am deloc rabdare pana in martie...Si eu care credeam ca pot face in februarie,nu stiam de anticonceptionale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrreea spune:

lorelei78 si mie tot in jur de 4 februarie trebuie sa-mi vina mentsra.
Mie nu mi-a zis inca ce tratament de stimulare sa fac,mi-a zis doar de anticonceptionale si mi-a zis sa sun cand imi vine menstra sa-mi spuna cand sa ma opresc de anti..banuiesc ca atunci o sa-mi spuna si ce trebuie sa cumpar..presupun ca amandoua o sa facem FIV-ul in aceeasi perioada..Am niste emotii de nu pot sa-ti spun..si eu speram ca in februarie o sa-l fac..chiar m-am mirat cand am auzit de anticonceptionale..dar asta este..sper sa fie cu noroc si sa reusim.Sper sa tinem legatura

Mergi la inceput

Vom fi in aceeasi perioada la Sibiu
Mie mi-a spus sa-mi caut tratamentul de stimulare din timp,ca nu se gaseste.Dar am gasit pana la urma la Bucuresti,cand va fi necesar iti voi da informatiile.
Eu am facut si laparo tot la Sibiu,in vara,la dr I.Am facut o gramada de analize anul trecut,dar din pacate trebuie repetate si sper sa iasa bine si sa pot sa ma apuc asa cum am vorbit in martie.
Tinem legatura:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrreea spune:

De ce ai facut laparo??daca nu sunt prea indiscreta..
Eu n-am facut nici macar HSG..Eu sunt din Craiova si aici am inseminare artificiala cu un doctor care si-a cam batut joc..nici macar nu mi-a recomadat sa fac HSG inainte..iar cum eu nu prea stiam multe pe vremea aia..am facut asa cum a zis el.
Cand m-am mutat la dr I..i-am povestit despre asta si mi-a zis sa mai facem o inseminare artificiala si inainte HSG..dar eu cu sotul am preferat sa trecem direct la FIV..
Sunt putin nelinistita pentru ca ma gandesc ca totusi era bine sa stiu ce este pe acolo..mai alesc ca citesc pe internet diferite chestii..Am citit despre hidrosalpinx si imi intrase in cap ca poate am si eu asa ceva..
Offffffffffffff
Am atat de multe sperante in FIV-ul asta..sa dea Dumenezeu sa fie bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nokianne spune:

ramo29 iti doresc bafta maine si fii sigura ca totul o sa fie bine si o sa ii iei pe bebei acasa si Doamne Ajuta sa iasa cu ochisori peste 9 luni ...
Adriana_78 ieri(luni) m-am gandit la tine ca esti si tu la Sibiu dar tu ai fost acolo mult mai devreme decat mine... oricum ti-am tinut pumnii la HSG!

Si fetelor ....ieri am avut ET-ul si sper sa vina acum]
Monaramoona eu am o saptamana in avans fata de tine dar ... astept sa mi te alaturi(cu bebei la purator) si iti voi tine pumnii luni

Cine imi mai spune si mie care sunt simptomele in primele zile dupa ET?

sperand la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_29 spune:

nokianne- mrs pt incurajari ,sper sa fie bine...doamne ajuta sa iasa cu ochisori peste 9 luni...la fel iti doresc si tie si tuturor fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_1978 spune:

Mersi mult nokianne,a fost ok la HSG a durut un pic dar trompele sunt permeabile incep stimularile de luna vit DOAMNE AJUTA SA FIE BINE IN CONTINUARE SI SA TE VEDEM CU BURTICA
Ramo_29 MULT SUCCES MAINE

Mergi la inceput

Nokianne si Ramo29,multa bafta!!!Astept vesti bune aici si amandoua sa fiti .Doamne ajuta!
Andrreea,eu am facut histerosalpingografie si histeroscopie(desi a doua nu era necesara,dar asa a vrut dr meu din Bv) anul trecut,prin mai.In urma HSG s-a descoperit ca am hidrosalpinx,dr din Bv mi-a sugerat imediat FIV,fara niciun fel de laparo.Documentandu-ma asupra problemei mele,am stiut ca e necesar sa fac laparo si sa-mi schimb si dr.Asa am citit sute de pagini de net si sufletul meu mi-a spus sa aleg Sibiul si sunt convinsa ca acolo voi reusi.Sunt foarte optimista.Nici nu ma gandesc sa fie altfel.Am facut laparo cu dr I,mi-a curatat trompele si mi-a dat sanse 6 luni sa raman pe cale naturala.Dar nu a fost sa fie,idrosalpinxul s-a refacut,insa cum am aflat de la Oria si cum mi-a spus si dr I ,trompele mi le aspira iar la punctie.
Poate nu e si cazul tau,sa speram ca la tine e ceva mai usor.Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelei78

Lelu,eu am gasit Gonal cu 755 ron.Mi se par scumpe in Ungaria,nu are sens sa te mai gandesti.
Si mie mi-a dat dr I cateva analize de refacut,care erau vechi(facute anul trecut,pe la inceput).Si merg saptamana asta sa le fac,urmand sa-i trimit pe mail rezultatul acestora.
Nu mai am deloc rabdare pana in martie...Si eu care credeam ca pot face in februarie,nu stiam de anticonceptionale

ma tot interesez de gonal si nu gasesc la depozitele farma din Timisoara mai merg azi la Dona si sensib. daca nu gasesc nici aici de fac....

Mergi la inceput