FIV la Sibiu (22)
Raspunsuri - Pagina 15
lorelei78 spune:
Sa te auda Dumnezeu Lelu...Cu siguranta ca vom fi toate trei.
Fetele,de unde ati procurat Gonal F450 si se compenseaza?
A mai luat cineva Citrotide,unde se gaseste si se compenseaza?
La prima cautare,nu se gaseste nimic...
Va pup si noroc la fiecare
Andrreea spune:
lorelei78 inseamna ca suntem colege de FIV si mie tot in februarie trebuie sa imi vina si in prima zi de mensta trebuie sa incep sa iau Desorelle.Dr I mi-a spus sa ii trimit mail cand ma apuc de ele ca sa-mi spuna cand sa ma opresc.Tie ti-a spus cat sa le iei??banuiesc ca trebuie toata luna nu?si tratamentul de stimulare cand te apuci? te intreb ca sa stiu si eu ce ma asteapta,sper ca nu te deranjaza Cand preconizezi ca o sa faci FIV-ul in martie? Te pup si imi cer scuze pentru atatea intrebari.
alecori spune:
lorelei78, cel mai sigur gasesti medicamentele la Farmacia de langa clinica, dar si la tine in ora#351; pe baza de comanda ar trebui sa le aduca...
Cāt despre compensare,da,se compenseaza doar dac#259; depui o mie si o suta de hartzoage la casa de s#259;n#259;tate,si trebui apoi sa primesti r#259;spuns de la minister...eu am vrut dar mi s-a spus ca dureaz#259; cam multisor si am renun#355;at la idee....
Bafta mult#259; fetelor in focuri!!!
lorelei78 spune:
Merci frumos,Alecori.Cred ca am renuntat si eu la compensare.Am gasit f greu medicamentele la Farmacia tei,voi da o fuga in weekend sa le iau de acolo.
Andrreea,eu ma apuc de Desorelle in februarie,cam pe 4 feb si mi-a spus dr I sa-l sun si imi va spune el cand sa-l intrerup.In ultimele zile ale lunii,pana in CM il voi opri ,din cate cred si voi merge sa fac eco.La inceputul lui matie ma apuc de tratament ,mie mi-a dat 3 file de Gonal f 450 si 1 fiola de Cetrotide,care din fericire tocmai le-am gasit si voimerge sa le cumpar.Punctia va fi in jurul datei de 18 martie,dupa cum am aproximat eu.
Tu cand estimezi sa mergi pentru punctie?Ai primit acelasi tratament ca si mine?Cred ca o se ne cam vedem pe la Sibiu,mai ales ca am inteles de la dr I ca am de facut cam 5 drumuri acolo.
Doamne ajuta sa fie bine!
cati_puck spune:
Buna.
Sunt new entry pe forum.
Am inceput procedura de fertilizare cu dl Dr. Ispasoiu.
In urma stimularii am obtinut 10 foliculi, din care doar 5 sunt maturi.
Am decis sa continuam cu punctia miercuri. As dori sa stiu daca mai sunt cazuri reusite de FIV la Sibiu cu un nr. comparabil cu al meu.
Multumesc. Bafta tuturor.
Istoric: 37 ani, infertilitate inexplicabila, FIV 1 nereusit la Kaali Budapesta (Dr. Kovacs)- beta HCG 10,7
lelu spune:
lorelei78 cat costa gonalul, eu am vazut un pret pe internet dar nu stiu daca e cel din farmacii.
Eu vreau sa ma interesez cat e gonalul si in ungaria, poate se merita sa-l cumpar de acolo
lelu spune:
fetelor am niste emotii de numa nici nu am inceput si cred ca deja creste stresul
eu mai am de facut analizele de secretie, sange si TSH-ul si in functie de acestea incep FIV-ul
mada81lina spune:
pe prima pagina la FIV in Ungaria 123, apar aceste preturi:
Prospectele medicamentelor folosite in FIV si pretul acestor in Romania si in Ungaria
Cetrotide 0.25mg - 797 RON / 7 fiole - 9.999 HUF / 1 fiola
Suprefact 5.5ml - nu exista - 7.426 HUF / 2 fiole
Decapeptyl 0.1mg - nu exista - 14.290 HUF / 7 fiole
Gonal F Pen 900 UI - 1.350 RON / pen - 99.456 HUF / pen
Gonal F Pen 450 UI - 700 RON / pen - 50.174 HUF / pen
Merional 75 UI - nu exista - 1.931 HUF / 1 fiola
Menopur 75 UI - 755 RON / 10 fiole - 5.298 HUF / 1 fiola
Crinone Gel 8% - nu exista - 21.490 HUF / 15 doze
Ovitrelle 250mcg - 150 RON / 1 seringa - 9.483 HUF / 1 seringa
Femibion 800 - nu exista - 3.472 HUF
Utrogestan 100 - 28 RON - 2.213 HUF
*Preturile in RON sunt cele practicate la Farmacia Tei din Bucuresti iar cele in HUF la Farmacia Deli, Alkotas Utca, Budapesta(aprilie 2010).
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
mada81lina spune:
Pot sa adaug la lista aceasta:
Femibion 1 se gaseste la farmaciile Donna
Menopur 75 am gasit la o farmacie in Timisoara, la aprox 80 ron/bucata.
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot