FIV la Sibiu (22)
Raspunsuri - Pagina 14
lorelei78 spune:
Andreea,si mie mi-a dat dr I sa iau Desorelle.Nu stiam ca se iau si anticonceptionale si o sa le iau la primul CM,adica in februarie.
ramo_29 spune:
nokianne,Andrreea,adriana...eu o sa-i pun miercuri daca totul e bine,astazi cand m-a sunat a zis ca e totul k cu ei si ca ar fi bine sa-i pun miercuri,acum o sa vad maine ce imi zice dr.I
doamne ajuta sa fim toate
hypnotic1978 spune:
buna dimineata fetelor
am intrat si eu putin sa urez bafta tuturor fetelor care sunt in focuri, Doamne ajuta sa fie bine pentru toate, sunt convinsa ca asa va fi , cu incredere, speranta si perseverenta se poate...... aaaa, si sa nu uit, asa cum si eu am fost sfatuita si se pare ca a fost de bine, asa va sfatuiesc si eu sa nu uitati de ceaiul de cretisoara si de vinul rosu. in combinatie si cu tratament si cu tot, la mine s-a vazut diferenta la endometru fata de primul fiv, si ca dovada s-a si prins.
va pup si astept numai rezultate pozitive.
9+
mada81lina spune:
hypnotic1978, cat ceai de cretisoara si vin ai baut la acest FIV ? Parca citeam ca nici prea mult ceai nu este bine pt fetele cu trombo? Vin ai baut un paharel mic seara, sau un pahar mare?
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot
adriana_1978 spune:
Buna fetelor,am fost azi la Sb si am facut isterosalpingografia si a fost ok rezultatul trompele permeabile mi-a dat sa iau de luna viitoare clostilbegyt si incep stimularea pt ovarul polichistic ce vreau sa va rog sa-mi ziceti si mie ce probleme aveti fetele care fac FIV
PT hypnotic1978 te rog sa-mi zici si mie cand bei ceaiul de cretisoara si vinul dupa cm sau la cm in ce zile
MULT SUCCES PT TOATE FETELE NUMAI REZULTATE POZITIVE
lelu spune:
bunaseara fetele
azi am fost la Sibiu la prima mea intalnire cu Dr. Ispasoiu, mi-a lasat o impresie foarte buna dealtfel
Se pare ca va trebui sa grabesc FIV-ul in cazul meu, fiind la terminarea tratamentului cu Diphereline acum e perioada cea mai propice pt. FIV. Trebuie sa mai fac ceva analize dar oricum stimularea va fi cel mai probabil cu Gonal.
Puteti sa-mi spuneti cam cat costa? ma gandesc ca nu e nici o sansa sa-l iau compensat o sa am nevoie de 4 fiole de cate 450.
Multumesc
lorelei78 spune:
Am fost la Sibiu si am primit tratament cu Desorelle,urmand ca dupa acest tratament sa incep sa fac Gonal f450 -3 fiole si Cetrotide-1 fiola.Stiti daca se compenseaza cele 2 (Gonal f450 si Cetrotide) si de unde se pot procura?Din pacate nu reusesc sa le gasesc nicaieri.
Multumesc frumos
mada81lina spune:
Ma bucur mult lelu ca ti-a placut de doctorul I. Cum a fost drumul ? Ati ajuns la timp?
Dar de laparo ce ti-a spus, mai trebuie sa faci? Cam cand vei face FIV?
Despre Gonal intreaba pe alla, ca ea stie preturile din Ungaria, acolo cred ca ii mai ieftin.
Daca nu ai drum la unguri, il pot bate la cap pe sotu sa-ti aduca, imi trebuie doar reteta.
Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot