FIV la Sibiu (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Lelu,nu gasesti pe toata reteaua,eu tocmai am incercat si asa mi s-a spus.Nu ai pe nimeni la Buc sa le ia de la Farmacia Tei si sa ti le trimita printr-un curierat?E cel mai simplu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns essperantza spune:

Urmarindu-va mi-am dat seama ca si eu m-am izbit de aeeasi problema.
Nu gaseam gonalul la mine in oras.
L-am sunat pe dr. Ispasoiu ,i-am spus ca nu reusesc sa gasesc tratamentul si mi-a dat nr. de telefon de la farmacia care apartine de polisano.
Este cea de pe colt din spatele cladirii polisano.
Am vb. cu sefa farmaciei , m-a intrebat cand am nevoie de ele , am stabilit toate termenele si vreau sa va zic ca mi-au adus absout toate medicamentele de care aveam nevoie la mine in oras. Farmacia se numeste PROFARMFORM. Daca vreti va dau nr. de telefon.
Sper ca am fost de folos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daria76 spune:

As dori si eu sa stiu cat costa HSG la Sibiu? Necesita internare? Multumesc anticipat si bafta tuturor fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelei78

Lelu,nu gasesti pe toata reteaua,eu tocmai am incercat si asa mi s-a spus.Nu ai pe nimeni la Buc sa le ia de la Farmacia Tei si sa ti le trimita printr-un curierat?E cel mai simplu...

am vazut ca ai posibilitatea sa le comanzi online de la farmacia tei, cu plata de pe card, ar fi si asta o varianta
essperantza, super, vreau sa-mi dai toate detaliile, nr. de telefon ...si cum le-ai platit. te rog sa-mi dai pm
multumesc

In alta ordine de idei am facut si eu azi toate analizele pe care nu le aveam, dar rezultatele o sa le am vineri.

Mergi la inceput

acum am vazut ca pe siteul farmacia tei scrie ca produsul se elibereaza doar pe baza de reteta deci nu pot online

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei78 spune:

Cine a mai facut aici tratament cu Desorelle si cam cat a facut?Sper ca nu se face mai mult de o luna
Incep sa iau in februarie,dar dr I nu mi-a spus cat va trebui sa iau,doar sa il sun si imi va comunica el cand trebuie sa ma opresc din Desorelle.Am mare nevoie sa stiu cam cat dureaza tratamentul.
Helpppppp!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_29 spune:

Buna fetelor,ieri am facut embriotransferul,acum tre sa astept dar mi se pare ca trece asa de greu timpul.
nokianne- cum te simti?esti bine?
caty esti bine?(acum am citit din urma,am vazut postarea ta si mi-am dat seama ca am fost colege de salon ieri sper sa nu ma insel)bafta in continuare,ai sa vezi ca o sa fie bine

Mergi la inceput

Ramo, mult noroc si numai bine

vreau sa va intreb ceva, stiu ca daca vrei sa faci bebe pe cai naturale ti se recomanda sa iei acid folic, in cazul nostru se recomanda? voua vi sa zis sa luati? .... eu as vrea sa iau dar nu v-am auzit vorbind de asta.
poate s-a mai discutat si de un "regim" adecvat inainte de FIV, alimentatie, vitamine, ceaiuri .... a-ti tinut cont de aceste lucruri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

lorelei78, eu la primul fiv am f#259;cut inhibarea cu marvelon,21 tablete,din z5...teoretic ac nu se iau mai mult de 21 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

lelu, e bine sa iei acid folic,nu conteaza cum e conceput bb:p

Mergi la inceput