FIV la Sibiu (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_74 spune:

adriana 78nu-ti fie teama de HSG, am facut si eu una acum doi ani si nu au fost durerile de nesuportat, am luat un nospa si cam atat, poti sa-mi spui si mie unde faci HSG cu dr. I la polisano sau la spitalul judetean Sibiu? si cat costa? pe viitor poate as incerca si eu inca un HSG sa vedem ce mai e cu trompele, eu facand 2 fiv-uri anul trecut cu dr. I, dar din pacate totul e bine pana la ET, pe urma numai dumnezeu stie de ce nu se prinde, dr. I face intradevar tot ce tine de el sa fie bine.
Va doresc tuturor ca anul acesta sa vi se implineasca dorinta de a veni barza si pe la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_1978 spune:

BUNA fetelor,va multumesc pt mesaje si pt incurajari,astep ziua de luni sa ma duc sa fac analiza sa vad ce se intampla
Pt MIKI 74 analiza o fac la polisano si costa 3 mil asa mi-au zis la tel
DOAMNE AJUTA PT TOATE FETELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_29 spune:

nokianne- multa bafta luni la ET doamne da sa fie cu noroc...am si eu emotii in fiecare zi acum,astazi m-au sunat sa-mi zica ca am 10 embrioni,abia astept ziua de maine sper sa fie bine pana la urma.
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nokianne spune:

Ramo29 iti multumesc mult!Si pentru tine am aceleasi ganduri de bine
Si iti doresc din toata inima ca toti cei 10 embrio sa fie luptatori si puternici si Doamne ajuta in ZIUA CEA MARE!

Nu ai spus cand ii pui pe bebei la caldurica in burtica?Marti sau miercuri?

Si eu am emotii luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nokianne spune:

Citat:
citat din mesajul lui nutzyca

salut fetelor,engi fii tare ca toate se vor rezolva,iar fetelor care sunteti gravidute va felicit si va doresc o sarcina cat mai usoara......eu sunt la ultima faza ptr ET...am doi embr la congelator si la sf saptamanii mi s-a spus ca se va face ET....imi doresc sa se prinda de data asta ca am trecut printr-un fiv cu sarcina oprita si un fiv nereusit asta e al treilea...celor care fac ET curand va doresc sa aveti noroc

Ce faci nutzyca?Acum am vazut ca te pregateai la fel ca si mine pentru FET!
Doamne ajuta ca totul sa fi decurs bine si sa ii ai pe bebei in burtica!Si fie cu peste 9 luni
Si fii puternica si luptatoare ca eu sunt la al 5-lea dupa 2 sarcini pierdute..si nu ma las batuta pana cand nu o sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrreea spune:

Salutare fetelor!!
M-am apucat si eu de pregatiri pentru FIV deci ma declar oficial aspiranta FIV-oasa :D sa dea Domnul sa fie bine..Am facut toate analizele pe care dr I le-a recomandat si au iesit perfecte.
Mi-a dat sa iau Desorelle la urmatoarea menstra.
Voua v-a dat anticonceptionale inainte de FIV?
Cred ca dupa ac urmeaza tratamentul de stimulare,nu?

Ramo ..iti tin pumnii si sper sa vi cu un rezultat pozitiv :D abia astept sa ne dai vestea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_1978 spune:

Nokianne mult noroc luni la ET,DOAMNE AJUTA si tie Ramo_29 la fel va pup MULT NOROC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

nokianne eu cred ca ii pun sambata ,dar vedem ce zice dr i miercuri la eco..daca nu ii pun sambata cred ca ne vom intalni acolo luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

si cu nutzica ..vom fi 3..daca mai sunteti spuneti-ne sa mai vb acolo..intrebati-va una pe alta sa ne cunoastem..ca eu si oria nu am avut curajul sa vb si imi cam pare rau ca e o fata de treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

si eu voi fi luni la sibiu :) .... pe la 10.30

Mergi la inceput